User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
156 sonuçtan 153 ile 156 arası

Konu: Eskişehir modifiye...

mayham85
    Misafir
    Alıntı Gokhan43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çevre yoluna bağlanan kısmı diyosunuz sanırım , Shell'i geçip devam ettikten sonraki ilk viraj =) Alt kapı diyoruz oraya kendi aramızda Hatta gözümüzün önünde bi tane 207 takla atmıştı orda.Çok sakat bir viraj , zaten nasıl bir mühendislikse virajın eğimi aracın yattığı yönle aynı o da tehlike arz ediyor baya baya..
    o viraj mühendislik açısından kusurlu. ters dever var o virajda. ters dever = cinayet

Gokhan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mayham85 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o viraj mühendislik açısından kusurlu. ters dever var o virajda. ters dever = cinayet
    Evet malesef..Allah korusun virajı kestiremeyen , hızının farkında olmadan viraja giren biri ne olduğunu anlayamadan tepe taklak oluverir. =\
    EMC

mayham85
    Misafir
    Alıntı Gokhan43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet malesef..Allah korusun virajı kestiremeyen , hızının farkında olmadan viraja giren biri ne olduğunu anlayamadan tepe taklak oluverir. =\
    ben inşaat mühendisliğinde okuyorum. geçen sene kendi bölüm hocalarımdan birisi o yolda kaza yaptı aracı dönemediği için. ve daha niceleri. genelde dönemeyenler tam kapının çıkış tarafı kaldırıma çıkıyorlardı yanlışım yoksa halen o kaldırım taşları bozuktur.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    konuyu okuyamadım ama genel sohbetten devam edin, son kısımların eskişehir modifiye ile alakası yok.
    Ayrıca gruplaşma istemiyoruz
    Built to fall....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)