User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
113 sonuçtan 96 ile 113 arası

Konu: Gece bu kazaya denk gelenlerden yardım

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok üzücü bir durum başınız sağolsun,mekanı cennet olsun
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdiye kadar yakalanması lazımdı aslında kamera falan varmış bulunması lazımdı ama nasıl yürür bu işler anlamam başınız sağolsun inan bana içim burkuldu ecel nerede gelecek hiç belli olmuyor Allah gani gani rahmet eylesin...

Z20LET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah rahmet eylesin.
    Vmax Performance
    Ümit H. Doğan

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sierra_rs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eğlesin de şu mantığı anlamıyorum bira kutusu ayrıntısına neden giriyorlar belki adam yoldan aldı evde icicekti arabasında her alkol olan arabada iciyor yada alkollu arac kullanıyor anlamına gelmiyor ki ama haberciler hep bunu yapıyorlar.
    haberciler tırcıdan daha şerefsiz

allah rahmet eğlesin

slhdmr34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah gani gani rahmet eylesin,

ben de dün akşam bebeğim ve eşim ile yolda gelirken 34 AS 5456 plakalı k.o.ç. bir ford transit bizi bariyerlere patlatıyordu. Trafikçinin gözü önünde olan bu durumu yapan şerefsizi inşallah bir yerde yakalarım ve yakaladığım yerde .....

Not : Arka camında kocaman "Tırabzonlu" yazılı plaka asılı ve camın sağ tarafında satılık ibaresi olan beyaz transit. bu aracı gören duyan işiten Allah rızası için bana pm göndersin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ölümlü kazanın firari sürücüsü, film gibi takiple yakalandı

İSTANBUL (CİHAN)- Eyüp Nurtepe viyadüğünde gece yarısı meydana gelen kazada hayatını kaybeden sürücünün izini süren polis, benzeri ancak filmlere konu olan bir takiple kazaya neden olan TIR'ın sürücüsünü yakalamayı başardı. İstanbul'daki MOBESE sistemine kayıtlı onlarca kameranın görüntülerini didik didik inceleyen polis, aradığı şüpheliyi galerilere araç taşıyan TIR'da buldu. Eldeki en küçük delillerden yola çıkan polisin, olayı iki gün gibi kısa bir sürede aydınlatması dikkat çekti.

Medyaya da yansıyan Eyüp Nurtepe Viyadüğü üzerinde 18 Şubat gecesi meydana gelen kazada Hakan Sağanak isimli sürücü arıza yapan cipini emniyet şeridine çekti. Yardım beklediği sırada arkadan gelen ve otomobil taşıdığı belirtilen bir TIR cipe çarptı. Savrulan cip ile bariyer arasına sıkışan talihsiz sürücü olay yerinde can verdi. Görgü şahitlerinin ifadelerini değerlendiren görevliler olaya neden olan araç ve sürücüsünün peşine düştü.

Kazanın ardından aksiyon filmlerini aratmayan amansız bir takip başlatıldı. Araştırmalar ilk olarak bölgeye yakın MOBESE kameralarının görüntülerinin incelenmesiyle başladı. Ardından aracın güzergahı boyunca onlarca kameranın görüntüleri alınarak ipucu aranmaya başlandı. Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği'nin uzman ekipleri aradıkları izi kamera görüntülerinden elde etmeyi başardı. Bir çok kamera görüntüsüne yansıyan otomobil yüklü TIR, bir numaralı ipucu olarak kayda geçti.

Olayın bundan sonraki kısmı ilgili büro amirliğinin tespite dayalı çalışmasıyla genişletildi. Görüntülerdeki TIR'ın İstanbul'da araç yüklediği araç dağıtım merkezi ile irtibata geçildi. Otomobil dağıtım merkezi görevlilerinin beyanlarıyla olaya karışan TIR olduğu tahmin edilen aracın Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na, oradan da Antalya'ya doğru yola çıktığı belirlendi. Şirketin güvenlik kameralarındaki görüntülerle olay yerinde çekilen MOBESE kamerası görüntülerinin örtüşmesi polislere sağlam ipucu verdi. Plakası alınan ve gideceği adres konusunda bilgilerine ulaşılan TIR'ın ele geçirilmesi artık an meselesi oldu. Sürücüsünün F.O isimli şüpheli olduğu belirlenen aracın bağlı bulunduğu şirketin adresine de ulaşıldı. İzmit-Bursa Yolu Vezirçiftliği semtindeki merkez ofisin, aranın TIR'ın bağlı olduğu şirket olduğu tespit edildi. Bu adrese yönelen Eyüp Asayiş Büro görevlileri işi sıkı tutarak tespitlerini burada da sürdürdü. Yapılan ilk incelemede sürücünün Vezirçiftliği'ndeki ofise gelerek kendi firmaları bünyesinde kaza raporu tutturduğu belirlendi. Bu sayede kaza raporu tutulan araç ile Nurtepe'deki kazaya karışan aracın aynı olduğu ortaya çıktı.

İlk ifadesi alınan F.O'nun olay gecesi yanlız olmadığı ve araçta H.D isimli bir kişinin daha bulunduğunu söyledi. Ancak H.D'nin olay sırasında yandaki koltukta uyuduğunu da belirtti. Bu ifadenin ardından Bursa'da bulunduğu belirlenen H.D de ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Eyüp Asayiş Büro Amirliği'ni teslim edilen şüphelilerden ifadesi alınan H.D serbest bırakılırken aracın sürücüsü olduğu belirlenen F.O Eyüp Adliyesi'ne sevk edildi. Emniyetten çıkışı sırasında basın mensuplarının sorularına cevap veren F.O "Ne söyleyeyim, pişmanım." dedi.

(CİHAN)

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bulunması biraz olsun sevindirici olmuştur..Ulan insan bu şeyle nasıl yaşar zaten!Pişmanmış,yok olmasaydın birde..Mekanı cennet olsun,Allah rahmet eylesin..

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulunması gerçekten çok güzel olmuş, inşallah hakettiği cezayı alır, başkalarının canını da yakamaz.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakalanması bi nebzede olsa içimizi rahatlattı...

Yakalanmasını sağlayan herkese çok teşekkürler....
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

gsi_club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende az önce haberlerden izledim.bulunmasi sevindirici umarim en büyük cezayi verirler...

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gazetede okudum yakalandığını sevindim ilk önce sonra baya saydırdım hayvan herif uyumuş direksiyon başında.Madem yorgunsun çek bir yere yat zıbar...Valla böyle pisi pisine olunca insan daha çok üzülüyor ve kahroluyor.Tekrar mekanı cennet olsun allah yakınlarına sabır versin.

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaws bu Türk polisini Takdir etmek lzm helal olsun bu işin üstüne düşenlere Allah razı olsun hepsinden..kim vurduya gitti diye üzülmüştüm ama şimdi tabiki durum değişti.Bu mobese sistemi gerçekten çok işlevsel..

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eline sağlık Polisin yakalanmasına çok sevindim.
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah belasını versin o tırcının, hayvan herif..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Type-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün haberlerde izledim, bende çok sevindim yakalandığına. Bide pişmanım die laflar söyledi gereksiz.
    pişman olan kişi vicdan azabından teslim olmazmı emniyete gitmezmi kendini aratıp sahte kaza raporu tutturup aracı yaptırtmaya çalışırmı yada kim yer bu dediği pişmanlığı... Dilerim kaçtıgı süre içinde mahkemede kullanmak üzere akıllı taktikler almamıstır...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala yakalanmadımı bu kişi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Type-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakalandı adliyeye sevk edildi
    iyi olmuş acıları hafifletmez hafifletemez ama herkez cezasını bulmalı

ama kader o kişide istemezdi böyle birşey olmasını ama kaçıp gitmesi yanlış diğer yandan korkmuşta olabilir Allah hepimizi korusun kimsenin başına kaza bela vermesin düşmanıma dahi,inşallah böyle şeylerle birdaha karşılaşmayız

ölen kişiye Allah'tan Rahmet yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum çok üzgünüz.....

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün aksam izledim yakalanmasına cok sevindim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)