User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: Trafik cezasına itiraz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bende biriktirdim şu an duvarımda asılı 5 tane ceza var ama işte türkiye burası ne olur ne olmaz hazır boyle bir fırsat varken itiraz ederim.. en azından anlarız işe yarıyor mu yaramıyor mu. olmadı yine odemeyiz ne yapalım.

fakat bu sene muayene icin gittigimde sanırım çalışmayan ogs cihazından dolayı 120 liralık cezayı 195 lira olarak zamlı odemek zorunda kaldım bunu da hatırlatayım.

asıl merak ettiğim bu forumda hic boyle tebliğ suresini aşmış bir cezaya itiraz eden olmadı mı ??

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saçmalıgın danıskası kafasına gore ceza yazan polıslerımız var ayda yaklasık 10 tane cezamız kesın vardır babam evde cıldırıyo hepsı mahkemelık arkadaslar aklınızda bulunsun bır mahkeme cezaların reddıne karar verırken baska bır mahkeme odenmesıne karar kılabılıyor bakın arastırın ona gore dava acabılırsınız.

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avukat arkadaşıma sordum mevzuyu...

şöyleki dilekçeyi doldurup trafik mahkemesine müracat ediyoruz...hakimine göre değişiyormuş olay kimisi ödeyin diyormuş kimisi iptal ediyormuş...denemekde fayda var red edilirse bile bi masrafı olmuyormuş sadece pul mul vs masrafı varmış...

ayda 100 tane başvurumuz oluyorsa bunlardan 50 lisi iptal ediliyor 50 si yatırmak zorunda kalıyor dedi...
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Banada 6 ay önce kesilen bir geza geldi 3 gün önce. 3 ayrı maddeden toplam 315TL. Aynı yolla pazartesi günü itizraz ediyorum.
    916 V6 Turbo

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    banada ağustos eylül ayının cezaları geliyor hatta aynı cezadan 2 tane var elimde şuan. polis hem sileceğe koymuş hemde eve postalatmış sanırım. aynı el yazısı herşeyiyle noktasına kadar aynı 2 ceza ver elimde ödemiyorum 6 7 ceza var. İllaki birgün devlet alacak bu paraları ama o zamana kadar faiz maiz biniyorsa binsin yapcak bişey yok

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana 2006 senesinde yediğim bir ceza geldi 2 ay önce. İşin ilginç kısmı bu zamana kadar böyle bir ceza çıkmıyordu vergi dairesinde nasıl olduysa 4 sene sonra bir anda böyle bir cezam ortaya çıktı.

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artık tüm cezalar sisteme giriliyor. Eskiden girilimiyordu. Benimde 2006dan itibaran bütün cezalarım çıkmıştı vize öncesi.
    916 V6 Turbo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar konuyla ilgisi yok ama söyliyeyim,

cezaların gözükmeme sebebi çuvallarla ceza yazılması ve bunları bilgisayar ortamına aktaracak yeterli sayıda personel olmamasıymış.

geçen gün bir arkadaşım söylemişti.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Geçen ay 2000 yılındaki köprü cezası geldi babama faizleri ile 11 liraydı başımın sadakası olsun böyle cezaya can kurban

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    köprü geçiş cezalarını araştırmıştık nezaman gelir diye yazın aradgımzda memur daha 2002 yılındayız demişti size geldikden sonra faiz binmeye başlar henüz elinize gelmemiştir ceza kağıdı diyince bayağa şaşırmıştım.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cezayı yatırıyorsun daha sonra adliyede trafik mahkemesine gidiyorsun 2 tane var zaten birgün biri birgün diğeri oluyor. ruhsat fotokopi araç sahibi ödediğine dair makbuz dilekçeni veriyorsun daha sonra uygun görülürse paran iade ediliyor yoksa kalıyor. uzun iş yani uğraşmaya değmez ödeme gitsin
    bana enkada arkadan yazmışlardı 200 tl cezayı ödemeden itiraz ettim itirazım red edildi daha sonra cezayı ödemedim 1 sene oldu

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kacak kopru gecis cezasini orada bulunan memur 100tl fazla almisti benden..Duruma hemen uyandim ama o arada makbuz kesildigi icin iptal edemeyecegini soyleyip ancak gidip gorevli mudurden onay alinmasi halinde para iadesi yapilabilecegini soylemisti...

Asil olay sevgili mudurumuzle gorusurken kopmustu...

Mudur - Buyur kardas
    Ben - Boyle boyle oldu memur arkadas benden fazla para aldi iademi almam icin sizden bir onay gerekiyormus...
    Mudur - He bi dilekce yaz bakam....
    Ben - Niye ne dilekcesi?
    Mudur - Paranin iadesi icin
    Ben - E tamam yazayimda ne yazacagim? Ve hadi yazdim diyelim ondan sonraki prosedur nedir acaba?
    Mudur - Incelicez ve parani alman icin seni telefonla arayip buraya cagiricaz..Sonra sana bir evrak verip o evrakla Umraniye vergi dairesine gidip parani alacaksin.
    Ben - Peki gercekten arayacaginiza inaniyormusunuz?
    Mudur - Evet.
    Ben - Seneyemi?
    Mudur - 1 ay icinde..
    Ben - He ararsiniz bilirim ben...Sadakam olsun.

Sefakoyden babam kalkacak giselere gidecek kavga gurultu o evragi alacak ve sonra Umraniye'ye vergi dairesine gidecek ki oarda kimbilir ne kesintileri yaparlar.Daha sonra tekrar Sefakoy;'e geri donecek..E zaten gitti 100tl...

Itiraz fln etmeyin trafik cezalarina yada edeceksiniz butun salak sacma prosedurlere hazirlikli olun.

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pinar.774 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar konuyla ilgisi yok ama söyliyeyim,

cezaların gözükmeme sebebi çuvallarla ceza yazılması ve bunları bilgisayar ortamına aktaracak yeterli sayıda personel olmamasıymış.

geçen gün bir arkadaşım söylemişti.

Aynen öyle , vergi dairesinde en son vergimi öderken arkada bildiğiniz 2 personel yanlarında çuval çuval ceza sisteme giriyorlardı.Bildiğiniz çuval içinde 1000 lerce ceza.Gördükten sonra bizimde varmıdır acaba diye espri yaptım memura oda varsa kesin gelir 10 sene sonrada olsa gelir burası Türkiye dedi.Memur bile bunu diyorsa

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir gün umadıgınız yerde umadıgınız bir şekilde size döner hemde misli ile.
    inşallah döner de ödemeye bahane çıkar.
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)