Umarım tatlıya bağlanmıştır..:) gelişmeleri merakla bekliyoruz.
Printable View
Umarım tatlıya bağlanmıştır..:) gelişmeleri merakla bekliyoruz.
Başka bir forumda bir arkadaş uğraşmıştı sanırım 2 sene kadar sürdü ve kasko değerini yada ona yakın fiyatı aldı diye hatırlıyorum.
Kaskolar bunu hep yaparlar. 10 araç tan 1 kişi sıkıntı çıkarır ve mahkemeye kadar giderse onun parsını verirler geri kalan 9 arabayada az ödüyorlar. Yani ağlamayan bebeğe emzik vermezler hesabı tutturabildiklerine :D İnanın 100 araçtan belki bir kaç tanesi mahkemeye kadar başvuruyor. Onlardandan kazanana hakkı kadarını veriyorlar :)
bana 2007 model evo 9 um pert oldu 48 bın tl teklıf ettıler pıyasa degerı bu dıye ben dırek hukuk danımanımla gorusun lutfen dedım...
sımdı bıdaha pıyasa arastırması yapıyolarmıs cok komık adamlar 48 bın tl ye kazasız 22000 de evo 9 bulun 5 tane almassam serefsızım dedım...
umarım ıstdıgın parayı alırsın gecmıs olsun
Bugün Görüştüm Acenteyle Çok Samimi Yaklaşıp Söylediğim Herşeyi Dinlediler Ben Mağdurum Dedim Zaten Trafik Sigortası Bana Bu Parayı Veriyor Siz Ne Yaparsınız Dedim Benim Aracımın Hurda Bedeli 5 Olsa Karşıdan Alıcağınız 15'le 20 Yapar Dedim Gittim Aracın Piyasa Değerlerini Söyledim Avukatımla Görüştüğümü Ve Kanunen Net Bir Şekilde Haklı Olduğumu Belirttim Bugün Yada Yarın Kaskoyla Görüşüp Arayacaklar Söylediklerim Ve Poliçem Şöyle
Aracın Piyasa Değeri Kasko Bedelinden Yüksekse %24 Fazlasına Kadar Karşılanabilir
Eskime Payı Düşülmeyecektir
İbraları Var Poliçede
Söyledim Yoksa Bu Bir Senettir Avukat Masrafları Faizi Derken 30 Lira Alırım Sizden Bunu Benden İyi Biliyorsunuz Dedim 18750 + %24 ü 23.250 Para Eder Dedim 20.000 TL İstiyorum Sizden 19.999 İçin Beni Arayıp Rahatsız Bile Etmeyin Dedim Acente Çok Olumlu Karşıladı Benden Değil Bu İşin Acısı Otobüs Şirketinden Çıkmalıdır Diye Belirttim
Bekliyoruz..
Vaktim Zamanım Herşeyim Var ALLAH'a Şükür Görecez Bakalım Yasal Dolandırıcılar Ne Yapacak
acelen yoksa sonuna kadar git bizim 1 senedir mahkeme devam ediyo işin sonunda sağlam bi faizle alıcaz sonuçta parayı adamlarda biliyor fakat uğraşmak istemiyenler olunca yanlarına kar kalıyor. bizim 38.600dü kasko değeri ve yenilendikten sonra 1 ay içinde pert oldu araba 30bin veririz dediler en son konustugumuzda arastırdık 17bin veririr dediler. siz bilirsiniz dedik şimdi mahkemeler devam ediyo yargı süreci biraz uzun ama sonuçta hakkımızı aramak ve hakkımız neyse almak lazım
Galerilere soruyorlarsa yalan olur o iş. Galericiye fiyat sorarsan oda sana alacakmısın satacakmısın diye sorar :)
tüm galeriler demiyorum ama geneli kupon arabalar hep kazalı kötü toplanmış çok iyi boyanmış arabalar, birtek takasa gelen gündelik araçlar iyi çıkıyor onlarada deli para istiyorlar.
Bu araçların kasko bedeli piayasa şartlarına göre belirleniyorsa, ona göre kasko vergi ücreti ödüyorsan niye kaza yapınca kasko bedelinin piayası fiyatını araştırıp daha ucuz buluyorlar bu adamlar çok ilginç.
en güzeli piaysadaki en ucuz VTI vs. alacaksın 11'e pert edince piyasa bedeli 16 versinler:):):)
17 Son Diye Geldi Bağırdım Çağırdım Pazartesi Arayacaklarmış :) Analarını ...
Ozan abi rx8im pert olduğunda kasko şirketini1kere bile aramadım.kazanın erkesi günü sigortacıma haber verdim ben ilgilenicem dedi sanırım 2.5-hafta sonra direk 55 dediler o dönemdede deli gibi kampanya vardı sıfırlarını veriyolardı 55e 40.yıllarınıda 56-57ye tamam dedim.Ve Sigortacım elimden geleni yaptım üstüne çıkmıyolar dedi.Başka hiç çaba sarf etmedim.AMA diğer araçlar evler işyerleri vs... herşeyimiz aynı acentadan aynı sigorta şirketi tarafından sigortalı.55diyil 50 verseler bidaha o şirketten hiçbişeye sigorta yaptırmazdık, acentamda bunu belirtmiş şirkete....Eğer senin durumun da benimki gibiyse sadece onu belirt 2kara geçiyim derken 10zarar etsinler...
inş. istedın gıbı sonuclanır.. ben aracımı kasko bıle yaptırmadım kasko bedelı 13.500 aracın benım aracım pert olsa saglam parcalarını satsam o parayı gecerım bu dusuncedeyım..
kasko eğer aracı size bırakacaksa ona göre vereceği paradan düşüyorlar. Hme p parayı veripte hemde arabayı vermiyorlar.
Aracı ayrıca ihaleyle en iyi para verene satıyorlar
Araç pert olduktan sonra paranı alıyorsun aynı zamanda ihalede kim en yüksek fiyatı verirse versin ilk hak sizindir.Atıyorum araca kazalı hali ile en son 7500 tl verdiler. Sen 7600 tl verip arabayı alabilirsin arttırma sonrasında.Tabi rakamı salladım yani belki teklif için minimum 50 dir 250 dir bilemem...
Bu yolda denenebilir,benim aracım pert oldugunda tanıdıgım bir servisçi aracımı bildiğinden gel biz alalım toplar satarız dedide ben yanaşmadım çünkü soğumuştum bir kere ama istediği rakamı alamayınca ( genellikle kupon arabalarda ) sahipleri bu şekilde yapabiliyorlar ihale sonucu çok yüksek rakamlar çıkmadıysa...
eger 17000 ytl yi verip arabanıda sana verirlerse aracın motoruda saglamsa motorunu satsana.haydi haydi dha fazla para eline gecmiş olur
17000 lira verip üstüne arabayı falan vermezler arkadaşlar naptınız :)
acente ile konuşursanız 18000 liraya falan çıkabilirler ama öyle kasko bedelinin üstündeki rakamlara çıkmak çok zor gerçekten...