En iyisini yapmışsın kardeşim.Dava'yla çok uğraşacaktın,ki bu ülkede sonucun ne olacağı hiç belli olmaz..istediğin rakam değil tabiki ama yinede güzel fiyat bence..Bundan sonra çok daha iyi araçlara sahip olursun inşallah,kazasız belasız sürüşler...
Printable View
En iyisini yapmışsın kardeşim.Dava'yla çok uğraşacaktın,ki bu ülkede sonucun ne olacağı hiç belli olmaz..istediğin rakam değil tabiki ama yinede güzel fiyat bence..Bundan sonra çok daha iyi araçlara sahip olursun inşallah,kazasız belasız sürüşler...
hayırlı olsun şirokko geliyor mu yani ????
Adaş şimdi ne alıcan Doğuş oto rocco konusunda bana oldugu gıbı sana da ayak yaptı sanırım toyota falan konusu açmıstın gecen? Aklında kesın bı karar olustu mu?
Malesef Ayırttırdıgım Beyaz Auris'ten Vazgeçtim Müdürü Aile Dostumuz İsmini Vermeyeceğim Bir Bayinin :)
TRD Paket Komple 37.000'e Alıcaktım Ama İçime Sinmedi 1.6 Elegant'ı
Rocco İçinse O Doğuş'un Ben Ta ..... 40'a Verseler Almam Şerefsizlerden Babamla Bayiye Gidiyoruz Adamlar Yüzümüze Bakmıyor Lan 55 Mılyarlık Arabaya Sipariş Vermeye Geldik
Onlar Alışmışlar Q7-Passat CC Müşterilerine Allah Yollarını Açık Etsin VW Bitmiştir Benim İçin
Hayırlısı diyelim :) Vw'e çok takılma öyle yapıyorlar genelde :)
Şimdi ne alacaksın peki aklında bir marka/model var mı..?
geçmiş olsun tekrar 18,500 de fena değil
Valla Şu An Kafam Çok Karışık Hiçbir Fikrim Yok Hala Düşünüyorum
Aman acele etme iyi duşun ki sonradan pişman olma..
ayıp ya koca sirket insanlardan ne koparsam kar diye aglıyo.. 1982349826 defa teklif filan.
neyse genede alabilmissin parayı genede 250 kalıms ıcerde varya sen ben olsak parayı vercek taraf 250 lira icin konusturtmayız bıle kımseyı ama terbıyesızlık dız boyu harbı rezıllık.
neyse hayırlısı olsun kardesım allah gonlune gore versın. scirocco olayınada uzuldum guzel alet bence genede bı rezervasyonla fılan gıdın ;)
hayırlı olsun allah daha iyilerini nasıp eder inş.. 250 lirada başının gözünün sadakası olsun böle düşün..
hayırlısı olsun
sevindim sonuçlanmasına inşallah yeni araçla böyle tatsız olaylar gelmez başına şimdiden kazasız belasız (amin)
Bakalım Lanet Olası Bağcılar 1 Hafta Sonraya Verdi Çekme Belgesi İşini Hayırlısı İnş Ama Zannetmiyorum Artık Araba Alacağımı Ciddi Bir Piskoloji Çökmesi Yaşattı Bana Bu Olaylar
Valla Cidden Uyuyamıyorum Son Günlerde Bakın Yarın Sabah 8'de Kalkıcam Hala Tık Yok
Araba Beğenemiyorum İşin Komik Tarafı Birde Type-R'lar S2000'ler Bile Gözüme Hoş Gelmiyor
Açıkcası Galiba Benden Geçti Artık O Kadar Emeğimin Paramın Bu Kadar Zararla Gitmesini Hazmedemedim
Neyse Burdan Sizin Araçlarınızı Takip Edicem Artık Bindirir Gezdirirsiniz Umarım :)
çok geçmiş olsun malesef tr de boyle en buyuk üçkagıtcılar bankalar sıgorta şirketleri bilancolarda kar patlamalarıda hep onlarda olur hizmeti satana kadar sonra arakı bulasın kaskoda 3-5 kurus daha fazla verip saglam sırketlere bakmak lazım onlarda uckagıtcılık olsada bu kadar cıngene pazarlıgı olmuyor arabalarımız bizim evlatlarımız gibi giden gelmiyor ama en azından aldıgın para bi nebze olsun acını dındırir selamlar.
sahibinden.comu baz almamak lzm şirket 4-5 servisten fiyat alıyor ve 99 model bir araç icin 16--17 demeleri normal sigortacı bakmac vti mış 5500 devirden sonrasıymış o tamamen bizden kaynaklanıyo