motor;)...
Printable View
araç perte ayrıldıgı zaman sırket anahtarı ruhsatı herseyı alır. hangı sıgorta sırketı parayı verıp bıde arabayı gerı verıyokı ?
daha sonra soylendıgı gıbı satılıyo epey bı ucuz paralara.
kasko bedelının ustune cıkmak zor degıl ımkansız.
cunku kasko sırketı ben bu kadara ımza attım banane senın arabanın muadılınden der.
Demeyen sıgorta sırketı salaktır.
Bakalım Yarın Arayacaklar...
Biraz uğraştırcaklar gibi ama bastır iyice bence kesin alırsın eşşek gibi verecekler..
son gelişmeler ne dostum?
18.000 son teklif yine bağırmaca yarın yine teklif gelicek
varmısın yokmusundaki hamdi ile mi görüşlüyorsun :) bu ne böyle versinler hakkını uzatmasınlar ;)
birader bu durumdan en ıyı yırtma şekli şudur rakkamda anlaşma ya gıttın verılen rakkam tatmın etmedıyse araca verılen softaj bedelı var (yanı kazalı halıne bıcılen deger)bu rakkamı ögrenırsın aracında fotoları varsa hasarlı olarak teklıfte bulunursun etrafındakı ınsalara mesala araca 7,500 vermıslerdır sende dersınkı istiosan 8,000 e alabılırsın dıe anladın burada ustune koyacagın azbı fark senın ettıgın zarara ufak bı melhem olur. yoksa sıgortanın verıcegı para senı tatmın etmez ... bu arada resımlerı varsa bana özelden atabılırssın :)
ben 12 13 lıra edıo demedım nıe ters anlıon:D bu aracın trafık sıgortasıda var bu vti gıbı kaza yabsaydı yıne sıgorta bı kısmını karşılıo cunku hatalı deılsın anladı.. bıde arabanın saglam parcalarını satarsın belkı tam paranı cıkaramassın ama kaskonun verce paradan daha fazla para gecer elıne.. umarım anlamışsındır dahada konuyu pert etmıyelım;) msnden de ne dıceksen:D
18.500 Hayırlı Olması Dileğiyle :)
Dava İçin Aile Onayı Gelmeyince Malesef Kabul Ettik