600lük ile başlamak gerçekten çokmu zor? o kadar gözümü korkuttularki, illa ufak motorla başlamamg erektiğine şartlandım. 600lük ile alışmak zormu olur?
600lük ile başlamak gerçekten çokmu zor? o kadar gözümü korkuttularki, illa ufak motorla başlamamg erektiğine şartlandım. 600lük ile alışmak zormu olur?
Öyle birşey yok
Zor olan kendine hakim olmak. Yoksa anlatıldığı gibi yok gazı açarsın altından motor kaçar falan onlar şehir efsanesi
Benim ilk motorum 600 RR dı. Ama daha önceden sağlam bir alt yapım vardı.
Bu birazda kendinle ilgili, yapabiliceğini düşündükten sonra kullanabilirsin.
Yapmaman tek şey varki 1 ay geçtikten sonra ben piştim, artık biliyorum, sıkabilirim demek..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
R125
Z2501
ikisininde sesi yetersiz ama R125 in görüntüsü çok yeterli hızlarını bilmiyorum ama yine R125 derim
Bence hyosung gt250r almayı düşünebilirsin
Görüntüsü tam racing motor..
Bence performansı kawa'dan iyi..çünkü ben de bi ara motor hayali kuruyordum baya bilgi edindim..
hyosung gt250r
sesi de güzeldir ama sürekli devir zorlandığında krank kırıyorlar , max süratte uzun süre yol almamak gerekiyor
ikinci el al hatta , alışma devresi içinsonra 600 isteyeceksin
600 race'ler için fazla agresif diyorsan 500lük naked motorlar var onlar da aşırı zevkli makinelerdir mesela
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
bende motor alacak olsam 600lükden başlarım biraz tecrübem var.
hem önemli olan kişinin nefsine hakim olması degilmi ?
bu can emanet ha motorla ha arabayla ha evde otururken, beklenmedik anda gelecek fark eder mi![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
başlangıç olarak çok güzel bir seçeneke ayrıca yamaha 125r da fenalarda duruyor ama fiyatları bence çok yüksek
bunun yerine bi 600f le başlanabilir diye düşünüyorum eğer onceden birazda olsa motor tecruben varsa![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
buğra bende bugün yarın alcam 1000lik niyeti bozdum gene gel beraber alak iştebırak 125 likleri falan
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
ha illede öyle bişi alcam diyosan aprilla senin işini görür![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
kawasaki türkiye anadisbiritörü eniştem buğra yardımcı olurum arabeni cepten showruma gidelim fiyatta bişiler yaptırırım sana![]()
250R ile aynı paraymış bu arada baktım.Kullanılan motorun aynısı Derbi'de de var sanırım.
Valla doğru söylüyorsun aslında.Hemen alıp satmak en iyisi dediğin gibi.Bu haftasonu babamla çıkıp bakıcam.Bakalım,kısmet artık.
600F'e oldum olası ısınamadım bir türlü.Basit duruyor.Eminim güçlü bir motordur fakat ne bileyim beni pek cezbetmedi.
Aman Hyosung uzak olsun
O lastik ebatını sonradan değiştirebilirim değil mi?
Derbi çok kullandım.Çokta güzel motor.Ama o pat pat pat sesi yok mu![]()
Er-5 bak derim fiyatları uygun hızı da seni tatmin eder heralde 190 faln yapıo seste racing kırması bişi böle deişik ama çok güzel tavsiye ederim yani cılız bi görüntüsü de yok gayet hoş bence ama başlandıç için daha ufak bi motor seçmelisin bence ben moby le başladım sona yawş yawaş 3 senede 250 cc e geldimbence 125 le faln başlamalısın..
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
cbr 600f in uzerine başlangıç motoru tanımıyorum beneğer biraz tecrube varsa alınabilir çok rahat
hem fiyat uygun hem satması zor değil hemde çok rahat bir motor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)