User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
84 sonuçtan 77 ile 84 arası

Konu: Kawasaki 250R

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konunun en dogru yorumu budur sanırım

herşey insanın kendinde bitiyor
    bırde 250 alayım ısınayım mantıgıda yanlıs bence. 600lukle de ısınırsın 1000lıklede. gazını acıcan dıe bısey yok sonucta. az basarsan 250 olur cok basarsan 1000 olur gene hersey sende bıtıyor. hem buyuk makına ıle alısmak daha mantıklı bı kere yoltutus olsun frenaj olsun sonra arabalar tarafından farkedılmen olsun. 600luk ıyıdır baslamak ıcın.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk ne dıyım bende bı ara kaw250 dusundum sonra r125 yamaha yı gordum asık odlum onu almaya nıyetlendım benı zor tuttular paranı bosuna harcama dıe. 2.bı motor alıcaktım Hılmı ye. gıttım 600f aldım. bu motor ısı kabılıyet ısı. kardesım Hılmı nın bındıgı ılk motor k7 1000 oldu. adam 1000lık te pıstı. suan 600f e bınıyor cokta memnun. rahat kullanıslı az yakıyor. zaten kardesım ıcın hız deıl ne kadar yaktıgı . adam hayabusayı cıkardı ne kadar yakıyor dıe baktı. yanı bu ıs kendınde bıtıyor. motora bınen gazlar dıye bırsey yok. bız gazlamayan tıplerız. ama otorban bombos tabı kı gazlarız. ama kardesım gene gazlamıyor. kısıden kısye ıs degısır. adam gezmek ıcın bınıyor. ben yanlamak ıcın. kımısı de hız yapmak ıcın. kımısı sekıl ıcın. sen ne ıcın bınıceksın buna karar ver. bunun dısında 125-150-250-500-600-750-1000-1300 farketmez olay kafada bıter
    Valla 250 R çok iyi hakikaten.Başarılı bir motor bana göre.Testlerinide okudum,hoşuma gitti.MOTO RS'dekilerde onu tavsiye ettiler bana ya da 600F dediler.Kawasaki'ye binerim sanırım 2 sezon,ben öyle düşünüyorum.Hiç değilse tam olarak pişince 600'lüğe rahatlıkla geçebilirim.

Kime sorduysam ve söylediysem,125 ve 250 gibi lafları duyduklarında gülüyorlar.Benim asıl amacım biraz olsun trafikte rahata ulaşmak.Çünkü sıkıntı geldi dur-kalk.Benim asıl amacım bu.Ya ATV alacaktım ya NAKED ya da RACING.Ben ATV'den vazgeçtim.Fazer baktım bir ara fakat onlarda yüksek fiyatlar.Cebimde param var,motor alamıyorum,deliricem yakında

125 ve 250'liğe para vermek hakikaten saçma sanırım.

Alıntı mixercempl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yok 125lik yok 250 lik bence hikaye eğer az biraz kabiliyeti varsa ve öğrenmek istiyosa birisi alayını sürer sıkıntı olmaz.ama yeterki nefsine hakim olsun.içindeki sesi dinlemesin.sürmekte ne var.sen istedikce o motor seni ne kaldırır atar nede altından gider bunlar yalan.abartı hepsi.kendine inanıyorsan aileni sevdikleirni üzecek birşeye sebep olmayacaksan(bu kader kısmet tabi orası ayrı ama) 600lükle başla derim.ama yazık oluyor çok canlar yanıyor insanlar üzülüyor hiç gerek yok

600F'e bakasım geldi şu an

Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bırde 250 alayım ısınayım mantıgıda yanlıs bence. 600lukle de ısınırsın 1000lıklede. gazını acıcan dıe bısey yok sonucta. az basarsan 250 olur cok basarsan 1000 olur gene hersey sende bıtıyor. hem buyuk makına ıle alısmak daha mantıklı bı kere yoltutus olsun frenaj olsun sonra arabalar tarafından farkedılmen olsun. 600luk ıyıdır baslamak ıcın.
    Ya abi param olsa alırımda,bütçem sınırlı

luckdove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bu motor vardı. Benim de ilk motorumdu ben oldukça memnundum. 125'liklere bulaşma sakın. Onun yerine scooter al daha iyi. Yalnız bence Türkiye'deki sıfır fiyatı gereksiz pahalı (Ben yurtdışında 2. elalmıştım o yüzden fazla pahalı gelmedi) Boyum 1.82 kilom 82. Motor benim altımda çok sırıtmadı. Ya da en azından kimse bana "Bu ne lan düdük kadar motor almışsın" diye dalga geçmedi. Güç olayına gelince başlangıç için fazlasıyla yeterli bence. Yurtdışında sigorta olayı genel olarak pahalı. 250 cc olduğu için sigortası da çok hesaplıydı o nedenle de bana cazip gelmişti.

Dediğim gibi güzel motor başlangıç için ancak bence sıfırı gereksiz pahalı. 2. ellere bir bak. temiz uygun fiyata düşebilir. hyosung 250'lere baktın mı? Kalite olarak aynı olmaz elbette ama ilk motorun olacağını düşünürsen fazla para bağlamamak daha iyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa bu işler boş işler bugra abi bırak motoru falan gerek yok böyle şeylere haa 2 teker olsun dersende al bi cbf 250 gitsin öyle dursun ben bile heves etmiyorum artık bu arada kısa bi not öyle 125 likle başlayın diyenlere 125 den önce 1000lik gsx kullandım sonra 600 lük şu aralar 125 kullanıyorum

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ama tehlikeli bir oyuncak sonuçta araba,otobüs,kamyon kullanıcılarının çogu motosiklet süren insanları pek sallamıyor..Hele sen istanbulda yaşıyosan sorun olabilir..
    Yaş genç be benden 3 yaş büyüksün abi diyelim
    Boşver bence benim de hevesim vardı ama kazaları görünce insan korkuyor

killererkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2 senedir 2003model cbr600f kullanıyorum , ve acaip memlunum. motora 600cc ile başlamak intahar değil ama bence yanlış. motordaki ilk zamanlar en çok kaza riski olan zamanlar, tam olayı kafamda bitirdim alıştım dediğin anda sağ elini gazda unutuverirsin ,bu hep olan doğal bir şey, bide motosiklette viraj biraz farklı, düzde 1000 likle iyi gidiyosundur ama viraj gelir ,hafif bi panikte dönebileceğin virajda bariyere çakıverirsin motoru.. bunlar yaşanmış şeyler ,o yüzden iyice otomatiğe bağlayabilmek için ilk başta 600 lük veya 1000lik gibi pahalı , hızlı motorlar yerine , çok üzülmeyeceğin , çok hızlı olmayacak motorla başlamakta fayda var ama küçük motor u sıfır alıp bi ton para vermek bence mantıklı değil.
    hyosung kore malı ve o kadarda çıt kırıldım değil
    kawasaki , parça ve distributor sıkıntıları yaşıyor
    italyanların 2 zamanlıları biraz pahalı ve kıza ömürlü olabilir. parça bulmada zorlanabilirsin
    hondaların motor ömrü, parça bulamama sıkıntıları yok
    yamaha güzel ama yeni makina olacak 125liği dolayısıyla ucu z olmayacak
    Buğra bence çok para vermeden ( zaten satarken kaybın olacak, bari alırken ucuza al zarar büyük olmasın) parçası rahat bulunan çok güçlü olmayan bi makinayla (tipine çok takılma) 1-2 sezon bin , daha gençsin uzun yıllar motora binersin,acele etme, alıştıktan sonra istediğini al bin derim ben
    cbr600f e kötü diyen arkadaşlara da burdan selam olsun..ayıp etmesinler
    .....Human At Sight , Monster At Heart.....

32FT430
    Misafir
    bence 600cc den başlamak daha mantıklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle hayırlı olsun Bence uygun fiyata güzel bir Suzuki GS500 alınabilir. Benim ilk motorumdu, çok güzel, sorunsuz, gerektiğinde sakin, alışınca da yeterince hızlı bir motordur. Suzukinin muadili Kawasaki ER5 de olabilir ama parça ve distribütör sıkıntısı lafı dönüyor, bilemiyorum...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)