Philips photon xendrive ile Mtec gold serisi arasinda kaldim test edenlere soruyorum en iyi xenon kiti kim uretir acaba
birde 4350k 5000k ve 6000k arasindayim mtec 6000k kullandim memnun degildim pek, ama 4350k belli edermi xenonlugunu
Philips photon xendrive ile Mtec gold serisi arasinda kaldim test edenlere soruyorum en iyi xenon kiti kim uretir acaba
birde 4350k 5000k ve 6000k arasindayim mtec 6000k kullandim memnun degildim pek, ama 4350k belli edermi xenonlugunu
mtec 6000 bencede
4300K yüksek lümen kapasitesine sahiptir. (hatta 8000k dan 25% filan daha fazla aydınlatır)
fabrikasyon/orjinal xenonlar en kalitelileridir.
Built to fall....
E46'da Mtech 6000 kullanıyorum alalı 1 yıldan fazla oldu memnunum.
Clıo III e de philips photon aldım daha yeni ama çok daha canlı gösteriyor.
h4 falan yalan aslında xenon olayı d2s dir. yada d1s vardı sanırım.. philips in xenon ampülleri mtec den daha iyidir. amerika da yaşayan bir akraban varsa yaklaşık 75 dolara bir ampülünü alır ve sana yollar pek bi kargo çıkmaz. lümen olarak 4300 kelvin daha iyi bir lümene sahip hemde sarı ışık gözü beyaz ışığa nazaran daha az yorar.
bu soruyu geceucusu nu google layınca karşına çıkacak olan foruma sorsan daha iyi bilgi alırsın sanırım.
h7 4300k kullanıyorum babamın arabasında 6000 k var benimki daha bi güzel aydınlatıyor merceksiz olmasına ragmen kesinlikle 4300k kullanın...
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
kelvin degeri düştükce ışık hüzmesi daha parla oluyor buda daha net görüntü demek 10k -12k kullananlara şaşıyorum nasıl bir görüş mesafesi oluyor. Cyclone markada iyidir su alma patlama catlama yapmıyor farklı farklı araclarda kullandım bauhaus lardada satılıyor mtech kullandım 8000 cortladı bi daha almadım.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
tek derdinizin görüş mesafesi olmaması lazım bence, hani bazı insanlar var sırf önüm aydınlansın diye böyle kaç K bilmiyorum alıyorlar böyle birde üstüne sis farlarını yakıp geziyorlar. O kadar da kulak çınlamasına dayanılmaz yani, en azından ben nasıl küfür yiyeceğimi bildigim için takmam, daha doğrusu insanlara saygım olduğundan ve ciddi bi şekilde tehlike yaratan birşeyi ben takmam. 6000k en güzeli bence.
SRKSHOP MTEC Ege Bölge Dağıtıcısıdır...İstediğiniz MTEC ürünleri için fiyat sorunuz...
Benim aracımda fab. orj xenon,far yıkama falan var yakından bakınca 8000k ın falan yanında cok sarı kalıyo ama sisleri yakınca veya uzaktan bakınca bellı edıyo kendını uzaktan zaten bmw xenonu gıbı duruyo.Aydınlatması ise mükemmelll. 4300k e denk gelıyormus sanırım. Eski aracıma 8000k takmıstım aydınlatma hiç iç açıcı deildi..
cyclone 6000 veya 8000 k kullanabilirsiniz. 2 yıldan uzun süredir problem yaşamadigim gibi görüşten'de birşey kaybetmiş değilim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)