Araba benden önce Çağların (Istilldo) arbasıydı. gümrük çıkışlı. Ankarada yattığından sıfır pas. Çağlar özenle merayda motoru toplatmış. 0.7 barda yürdü sürekli. Fazla yüklenilmedi makinaya. Kazası yok(ufak tefek vurukları saymıyorum) Body kit takıldı, komple boyandı koltuklar kaplandı vs... resimleri ve yapılanlar forumda var zaten . birçok parçasını bora getirdi sağ olsun.
Ama kullanmak nasip olmadı. İş kurdum dağıtıp satmak zorunda kaldım.
Şimdi ilanda yazılanlara gelince bir çoğu yanlış bilgi.
GREDY-MANAGE BEYİN, 10.200 DEVİR KESİCİ ÇİPUYGULAMASI(böyle birşey elbette yok blue box var )
BORLA EKSOZ, VARDIR (ben satarken yoktu sanırsam hala yok)
ARAÇ MODİFİYE UYGUN SIFIR MOTOR YAPILMIŞTIR. (Bilgim yok)
KİLİTLİ DEFRANSİYEL (kaynak)
NOT:ARACIM BEYİN TAKILIYKEN 286 BEYGİR VERİYODU DAYNO TESTİNDE ŞUAN 245(210 civarı 0,7 barda)
başka sorusu olana cevap verebilirim
şuan araba 0.9 barda ve ben bunu 2 lere çıkarmayı düşünüyom arkadaşlar kim ne derse desin ben bildiğimi yaparım
1- üstündeki turbo 2 bar basamaz olurta turboyu büyültürsen basarsın
2- olurda turboyu büyüttün 2 bar basmak istedin maf 1.1 de keser basamazsın
3- z32 maf yada map a geçtin 2 bar bastın 1.5 bar da enjektörlerin yetmicek fuel cut a giriceksin
4- enjektörü benzin pompasını değiştirdin 2 bar bastın , üstündkei pistonların bu basınca dayanma süresi heralde çok fazla ''saat'' olmaz ...
hocam sende ne varki bukadar konuşuyon istiyosan gel buraya sana göstereyim nasıl çıkartılıyor bar nasıl yürüyor araba
o arkadaş (qwerter)senin kullandığın arabanın eski sahibi .. o arabayı o hale getiren kendisidir..
evet 2560 güzel bir turbo , fakat ben 2860 ı tercih ederim , biraz daha geç gelir ( yaklaşık 3700 gibi ) ama hem potansiyeli daha fazla hemde üst devirlerde bant bitene kadar gidiyor.. ha ayrıcana eklemek lazım , 2 bar için de yazılımsız olmaz ..
2bar icin intercooler degismesi sart, ustundeki ile sogutmak mumkun degil...
Experience is what you get when you don't get what you want.
tabiki.. üstündeki intercooler ın ben soğuttuğuna bile şüpheliyimbende hala orj ic yi kulanıyorum fakat dinsizlikten değil yersizlikten
fakat biliyorum ki ic görevini tam olarak yapmıyor ( bende 0.9peak 0.85 cont kulanıyourm ) fmic i koyunca egt'm de mis gibi düşecek ..
5. vites 3500 dd sabit gaz 110km/h de 750 gibi hava sıcaklığına göre ..henüz 830'C yi geçtiğini görmedim ..top speed de anca 830 gibi
merak ettim bu forumcana aydınlatsana bizi. iş güç gelemeyiz oralara sen yaz bizde öğrenelim
2 barda şundan azıcık iyi birşey oluyor.
Power-related mods
Forged CA18DET
270 int, 264 exh cams
1000cc injectors
PFC Self mapped
Precision SC52 Turbo (T3/4)
Bunch of other stuff
Boost
1.95bar.
RR Results
441 bhp (fly)
374 bhp (wheels)
334 ft.lbs (fly)
Name of Rolling Road
Circuit Motors, Castle Coombe - Dastek
![]()
bu tepki ne diye anlaşılır gibi değil.Gerçekten olucakları söylemiş lafla 2 bar basılmıyor bunun mekanik olarak alt yapısını yapmanız lazım yoksa patlıcak olan sizin motorunuz olucak onunki değil... bence bu yorumlara ters gitmektense sorunsuz bir araç istiyorsanız dikkate alın.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)