User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
195 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: m6 kasa degıslklıgı

yamansen
    Misafir
    cok tesekkurler arkadaslar umarım sizler daha iyilerine binersiniz

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ara ne renk aldın sormayı unuttum?
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

yamansen
    Misafir
    o da supriz olsun cok garip bi rengi var tr de tek

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    begenmezsen kaplatırsın sen beğendiysen gerisi mühim değil, kazasız belasız bin
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gariban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 tane bmw çalışanı olarak 6 serisi değişiyo diyoruz adamın biri gelmiş değişmiyo makyaj diyo çalışmak yetmiyo ben daha iyi bilirimdiyo ya ben bu insanları anlamıyorum .......
    yaman da be ikna oldum diyo yamancım ikna olduysan sende para çok al 30000€zarar et hemen o çok bilen arkadaşta sana yardım eder zararını kurtarma konusunda fikirler verir ceo lardan 2.olarak alıcaksan m6 önce bi kullan öle al çünkü şanzumanı ve vites atışları gerçekten rezalet mutsuzluk sebebin olur bilgine.
    Sen nası BMW çalışanısın napıyorsun orada çay falan mı dağıtıyorsun? Şanzumanı falan rezaletmiş öylemi hiç kullandınmı hayatında?

BMW nasıl alıyor sizi işe anlamıyorum. Madem BMW çalışanısın azıcık delikanlıysan açıkla kardeşim adım şu şurada çalışıyorum diğe olaki çalışıyosan bak bakalım 3 gün sonra orada durabiliyomusun. Bakalım BMW kendi markasını kötüleyen bi adamı tutacakmı orada. Yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum.

yamansen
    Misafir
    caesar arkadasım tartısmaya gerek yok gariban iyi niyetiyle yazmıs bi satıcı gozuyle degil lutfen uzatmaya gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adım gökhan ipeköz kosifler oto bostancıda çalışıyorum telefonum 5327733338 geçen hafta bir m6 ile 1 saat eylendik.
    delikanlı melikanlı adam gibi konuş bi halttan haberinyok saçma sapan konuşuyosun gel sana burda ürün bilgisi eğitimi ve bmw tarihçesi hakkında detaylı bi sunum yapalım
    3 gün daha burada durabilirsek tabi .............

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen nası BMW çalışanısın napıyorsun orada çay falan mı dağıtıyorsun? Şanzumanı falan rezaletmiş öylemi hiç kullandınmı hayatında?

BMW nasıl alıyor sizi işe anlamıyorum. Madem BMW çalışanısın azıcık delikanlıysan açıkla kardeşim adım şu şurada çalışıyorum diğe olaki çalışıyosan bak bakalım 3 gün sonra orada durabiliyomusun. Bakalım BMW kendi markasını kötüleyen bi adamı tutacakmı orada. Yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum.
    Çok üsturupsuz konuşuyorsun senide garibanıda tanımam ama yakışmıyor

HKAEVOX
    Misafir
    Seni kosiflerin satış müdürüne şikayet edicem

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahahaha Gökhan 3 günün var iyi degerlendir, test arabalarını falan alıp gazla geceleri
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir araca o kadar para bağlayacak olsam borusan gibi servis konusunda rezil olmuş bir kurumun hiç bir aracına TR'de binmezdim.

ps : mini ye biniyorum ama Allah'tan garantisi yokta borusan ın B sine bağlı değilim

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ayip ediyosun , ne bu uslup ?

bmw babanin firmasi felanmi ? m6nin tecrubelerine dayanarak eksi yonlerini yazmis , nedir yani ...

yok isten atmalar , yok sizi nasi ise alirlar ...

fanatiklik yapacaksan git bmw forumlarinda takil , burda boyle seylere gerek yok .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

yamansen
    Misafir
    gorkem sende haklısın servis konusunda fakat zaten onlarla calısıyoruz mecbur alışverş yapıyoruz uygun fiyata veriyolar bu arada kosiflerde kebire hanım vardı tanıyomusun gariban ayrıldı sanırım has otomotivde suan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayip ediyosun , ne bu uslup ?

bmw babanin firmasi felanmi ? m6nin tecrubelerine dayanarak eksi yonlerini yazmis , nedir yani ...

yok isten atmalar , yok sizi nasi ise alirlar ...

fanatiklik yapacaksan git bmw forumlarinda takil , burda boyle seylere gerek yok .
    Bunun fanatiklikle ne alakası var yanlış şeyler bunlar. Etik olmayan şeyler. Techturkey bile zan altında kalır böyle şeylerle. Babanın firmasımı derken yönetim olarak bi hukukçu tutup inceletsenize mesajı. BMW firması bunu okusa direk dava açma hakkına sahip olur ve telekom ile yasaklatır techturkeyi. Telekominikasyon ve internet yasakları konusunda seminer vermiş bir bilgisayar mühendisi olarak;

BMW bünyesinde çalıştığını velakin ismini cismini ve çalıştığı yeri belirtmeyen bir insan var. Ki belki BMW de bile çalışmıyor olabilir. Ve bu kişi bmw yi kötülüyor. Ben BMW nin yerinde olsam anında dava açarım. Kişi kimliğini açıklamak zorunda kalır ve BMW de çalışıyorsa eğer işine son verilir.

Eğe bu tamamen düzmece ise Techturkey buna izin verdi diğe erişim engelleme cezasına çaptırılabilir. Bunlar küçük detaylar ama göz önüne alınmalı. Ekşi sözlük gibi 2 tane avukat kullanıcı bulun incelesin mesajları yönetime lazım.

Ha kişisel olarakta etik değil. BMW'nin ekmeğini yiyen bi adam ekmek yediği yere s*çarsa o adamdan hayır gelmez. Herkesin işi için aynıdır bu olay.

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse kötüyü iyi diye pazarlamak zorunda değil ama? Yanıldığın nokta bu..

Ayrıca, internet suçlarında hiç bir marka eleştirilemez mi yazıyor? Eleştiri bu.. Ki bu hayatın her alanında karşısına çıkar insanın.. Herkes güiza'yı eleştiriyor diye fenerbahçe dava mı açıyor bize? Bi b.ka benzemeyen futbolcu?

Sonuç olarak ben bu dürüstlüğünden sonra bmw alıcak olsam açıkçası danışırım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse kötüyü iyi diye pazarlamak zorunda değil ama? Yanıldığın nokta bu..

Ayrıca, internet suçlarında hiç bir marka eleştirilemez mi yazıyor? Eleştiri bu.. Ki bu hayatın her alanında karşısına çıkar insanın.. Herkes güiza'yı eleştiriyor diye fenerbahçe dava mı açıyor bize? Bi b.ka benzemeyen futbolcu?

Sonuç olarak ben bu dürüstlüğünden sonra bmw alıcak olsam açıkçası danışırım..
    Sen ben fenerbahçeli bir futbolcuyum diyipte eleştirme yaparsan bak bakalım ne oluyor buda aynı. BMW de çalışıyorum diyor. Olay bu bunu demese problem yok.

Gir fenerbahcenin sitesine veya herhangi bir siteye ben fenerbahçeli ve ismini açıklamayan bir futbolcuyum aziz yıldırım şöyle para kaçıyor futbolcu arkadaşlarım böyle dalaverelik yapıyor de. IP tespitinden mahkemeye çıkarsın söylediklerini kanıtla diğe. Olay çok farklı eleştri değil.

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen ben fenerbahçeli bir futbolcuyum diyipte eleştirme yaparsan bak bakalım ne oluyor buda aynı. BMW de çalışıyorum diyor. Olay bu bunu demese problem yok.

Gir fenerbahcenin sitesine veya herhangi bir siteye ben fenerbahçeli ve ismini açıklamayan bir futbolcuyum aziz yıldırım şöyle para kaçıyor futbolcu arkadaşlarım böyle dalaverelik yapıyor de. IP tespitinden mahkemeye çıkarsın söylediklerini kanıtla diğe. Olay çok farklı eleştri değil.
    Yine yanlış anladın sanırım..

Verdiğim örnekten gidicek olursak.. Dünyanın her yerinde herhangi bir futbolcu antrenörü hakkında vs eleştri yapabilio.. İş hakarete varana kadar tabi.. Onda sonrası ceza vs..

Benzer mantık.. Toyota amerikaya yanlış üretim yaptığını kabul ettiren bir servis teknisyeni örneğin... Milyonlarca dolar tazminat ödicekler şimdi.. ? Adamsa kıdem kazandı?

yamansen
    Misafir
    işte arkadaşlar maalesef bu devirde iyilikte yaramıyo gariban arkadaşmz iyilik yaptı suclu oldu nerden nereye.........

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunun fanatiklikle ne alakası var yanlış şeyler bunlar. Etik olmayan şeyler. Techturkey bile zan altında kalır böyle şeylerle. Babanın firmasımı derken yönetim olarak bi hukukçu tutup inceletsenize mesajı. BMW firması bunu okusa direk dava açma hakkına sahip olur ve telekom ile yasaklatır techturkeyi. Telekominikasyon ve internet yasakları konusunda seminer vermiş bir bilgisayar mühendisi olarak;

BMW bünyesinde çalıştığını velakin ismini cismini ve çalıştığı yeri belirtmeyen bir insan var. Ki belki BMW de bile çalışmıyor olabilir. Ve bu kişi bmw yi kötülüyor. Ben BMW nin yerinde olsam anında dava açarım. Kişi kimliğini açıklamak zorunda kalır ve BMW de çalışıyorsa eğer işine son verilir.

Eğe bu tamamen düzmece ise Techturkey buna izin verdi diğe erişim engelleme cezasına çaptırılabilir. Bunlar küçük detaylar ama göz önüne alınmalı. Ekşi sözlük gibi 2 tane avukat kullanıcı bulun incelesin mesajları yönetime lazım.

Ha kişisel olarakta etik değil. BMW'nin ekmeğini yiyen bi adam ekmek yediği yere s*çarsa o adamdan hayır gelmez. Herkesin işi için aynıdır bu olay.
    iyide bundan sanane ? bizi dusunuyosan dusunme gerek yok

adami dusunuyosan , adresinide yazmis telefonunuda , cekincek birisi degil gordugun gibi .

bmw nin sanzimani kotu dedi die bir dava acilip erisim engellenicek felan , yok ole bisi

sen fanatik yaninla baktigin icin elestiriyi hakaret olarak almissin okadar .

burasi forum her arabanin iyi kotu yanlari yazilir cizilir senin dedigin gibi bi mantikla hukuksal yola gidilse insanlarin ozgurlukleri kisitlanir kimse hic bir seyi elestiremez .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)