Sinirden başıma ağrılar girdi dün. Karşımda biri iyiki de olmadı ;)
Printable View
Rezilliğe bak..Adamların tek işi çiçek göndermek ama yapamıyorlar.
İnternetten alışverişi buyüzden tercih etmiyorum hiçbir konuda mecbur kalmadıkca...güvenmiyorum en guzeli gidip secerek almak.
buarada cok geçmiş olsun...
ben 444cicek ve ciceksepeti.com ikisini de 2şer kez denedim.
bayram seyran özel günlerden falan da değildi üstelik.. alelade bir gündü..
444cicek ve ciceksepeti.com u al birisini vur ötekine
ciceksepetinden aldığım gül demeti nin yaprakları solmuş, güllerin yapraklarının kenarları kararmaya başlamış bir durumda idi. bunu mu layık gördün şeklinde bir laf da yemiştim :)
444çiçekten söylediğim aranjman ın ise, papatya yerine kasımpatı, bir çiçek yerine de karanfil koymuşlardı.
her ikisinde de şikayetler, mailleşmeler, telefon görüşmeleri vsvs yok elde var sıfır. sinirlendiğinle kalıyorsun.. kendi paranla rezil oluyorsun, hepsini geç karşı tarafa mahcup kalıyorsun.
parasını aldık nasılsa, çak geç mantığı ile iş yapıyor bence her iki firma da.. hatırladım sinirlendim yine bak
ben direk yol üzeri buldummu alıyorum
hem pazarlıkda yapabiliyorsun :)
Hmm fiyatlar normal. Yani Çiçek sepetinde de böyle fiyatlar.
walla 60 liraya uçak bileti alır 3-4 liraya da bi çiçek alır istanbula getiririm hatuna daha makul :hehe: benim işim daha zor
abi seni daha fazla sıkıştırmıyorum o zaman yenge okuyosa :hehe: bazı durumlarda vermek gerekiyo tabi :p
hepsiburada.com bilgisayar sandalyesi eksik parca yuzunden geri yolladim; 40gundur bekliyorum :D
hepsi buradadan cep telefonu aldık bizde ve ekranı çatlak çıktı yaklaşık 1,5 aydan sonra netice alabildik bizde :(
benzer olay başıma gelmişti 1 2 sene evvel
paramı sessiz sedasız iade etmişlerdi ben talepte bulunmamama rağmen...
bu güne kadar 6 kere çiçeksepetini kullandım, ama genel özel günlerden biri değildi o yüzden yoğunluğa denk gelmemesinden hiçbir sıkıntı yaşamadım. neyse geçmiş olsun umarım daha buna benzer bir sıkıntı yaşamazsın...
Geçmiş Olsun.
geçmiş olsun,şanssızlık olmuş resmen
ben turkflowers.com ya da öyle bi siteden 2-3 kere sipariş verdim, hiç sıkıntı yaşamadım.. şansıma belki de..
çok talihsiz olmuş Bora abi, geçmiş olsun..
geçmiş olsun
ben bi kaç kez kullandım hepside sorunsuz ve tam saatinde gitti..
size öyle denk gelmiş ama tam denk gelmiş kötü olmuş..