+1 kesinlikle katılıyorum
Printable View
4 yıllık hort. Hem de reklamlı hort :)
arkadaşlar konu hort olacak ama daha güncel bir konu bulamadım.
bende kız arkadaşıma çiçek göndericem yeni iş dolayısı ile. çiçek sepetinimi tercih edeyim yoksa farklı bir tavsiyeniz varmıdır. çiçek sepetinin fiyatlarıda pek ucuz değilmiş ama bukadar sorun yaşanması enterasan olmuş
1-2 ay önce ciceksepetinden göderdim 2-3 kere senle aynı durumda yeniş iş için hemde ayrınca eve. bonny food kısmında cupcakeler vardı 5-10 lira daha verip acil teslimatı sectim. siparişller bölümden sayaç cıktı 1.30 saat yada 1 saat gibi o süre dolmadan 15 20 dk kala mesajı geldi ulaştı diye. sonrası ***** tesekür için arayınca ulastıgının teyidini aldım :)
çiçeksepeti iyidir bence. Ara sıra bu tarz aksaklıklar her firmada olur abartmamak lazım. Ulusal çalışan bir ağ sonuçta.
yıllardır kullanırım bonny food ile birlikte birgün sektirdiklerini görmedim.aktif olarak kullanıyorum memnunum
Konu o kadar eski ki, konuya yorum atan arkadaşlar hey gidi günler hey gençtim ozamanlar diyip iç geçirmişlerdir :D ( Ben 18dim :D )
peki geçmiş yorumlarda gül solmuş kurumuş gibi şeyler var yıl 2015 tede aynı sorunlar varmı düzeltmişlermi :)
Ben geçtiğimiz hafta gül gönderdim,hem çok hızlı gönderildi, hem de güller gayet güzeldi..
gönderim hızı bölgeye göre değişir tabi..ben genel anlamda memnunum.
özel gün olmayınca iyi hoş ama, sevgililer gününde patlattı beni çiçek sepeti. Para iadesi + ücretsiz çiçek gönderim verdi de o gün çekilen rezillik 20 telefon konuşmasından sonra değeri kalmıyor.
sevgililer/anneler/kadınlar vs. günlerinde göndermeden önce bir daha düşünün :)
Bende ara ara kullaniyorum ama simdiye kadar hic sikinti yasamadim :)
Arkadaşlar Size İşin Özünü Hemen Yazayım Aklınızın Bi Köşesinde Bulunsun :)
Çiçeksepeti çiçekçiler üzerinden komisyon alan bir web sayfası.. İlk başlarda sadece komisyon alırken gün geçip büyüdükçe, anlaşmalı olduğu çiçekçilere çiçek,yeşillik,vazo,aksesuar gibi malzemeleri sorgusuz sualsiz gönderip gerekçe olarak "web sayfasındakinden farklı ürün olduğunda biz sıkıntı yaşıyoruz" deyip göndermiş olduğu ürünlerin ücretini fatura etti.. Zaten Parça Başı %30-%45 arası kar alacam diye bekleyen çiçekçi borçlandırılmış oldu..
E Durum Böyle Olunca Bayiliği olan çiçekçi sadece şöförlüğünü ve eziyetini çekip para kazanamıyor.. Onlar da Bi Şekilde Kar Edebilme Yolu Arıyor.. Yani Güllerin Açmışlarını Siparişlere, Sağlam Güzel Olanlarını da Kendi Müşterilerine Satmak Gibi.. Falan Filan Yazsam Çok Uzar Şimdi :D
Ben sürekli kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Gönderilen ürünler taze ve sunum olarak görsellerdekilere çok yakınlar.
Ayrıca özel günlerde 1 haftadan önceden sipariş veriyorum. Öğlen teslim olacak ürün öğlen olmadan teslim oluyor.
Özel günlerde kullanmayın. Geri kalanlarında sıkıntı olmuyor.