cok bulunası bir sey diil ama mat kırmızı s14.5 goren oldumu
![]()
cok bulunası bir sey diil ama mat kırmızı s14.5 goren oldumu
![]()
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
Denim mavisi c-max yapabilirmisiniz acaba.az basık+camları filmli+güzel jantlı ve farları stopları çakarlı olanından![]()
bnm imzadakini database sitesindeki gri c-max sadece boyadım ve alçak görünüm için tamponları uzattım.Ben aracın fotolarını çekip versem olur mu?
Valla benim elimde eskiden yaptığım,arka kısım hariç reshade'lediğim c-max var,yapabilceksen atarım kadir,tabi creditimide isterim![]()
mazda 626 varmı elinde?
Köşede yıldız şeklinde bişiy olucak aracın altını ve çamurluklarını onla seç indir yandan görünümde,diğer taraflarda kare şeklinde seçen aracı kullanabilirsin...
siyah insignia turbo yapabilecek olan varmıçok güzel çalışmalar yapanların ellerine sağlık
Arkadaşlar araçların orjinalleri:
http://database.mangacars.fr/
Bu global stock base sitesidir.
Bu sitede var,eğer aracınınızın orjinali yoksa ona bi tune yapamız çünkü bir orjinal aracın kalteli çizimi 1 aydan aşağı tutmaz.
Dersler ve parçalar için ise söyledimmi hatırlamıyorum ama bizim yerel sitemiz var yasak sanırsam onu koymak,isteyenler için pm atabilirim.
Simdi benim bi kac sorum olcak bu isle pek alakam yok ama okudum bsiiler
Oncelikle aracimizin base ini yapmaya kalsak nasil yapicas bu pixel araclar icin bi programmi var ben ps kullaniyorum ama aklima bsi gelmio. Yani bir fotograf ustundemi calisiyoruz yoksa sifirdan cizimmi yapiliyor.
Base ini bulduk diyelim bunu normal fotografta ps yapar gibmi yapioruz yoksa farkli bi prgramdanmi yararlaniorz.
Bunlari anliaymadim bi turlu arkadslar yau![]()
Mapped by DR.ECU
valla ilk okudugumda banada öyle geliyor bi kac video izlemen lazım tam olarak anlaman için ama yukarda arkadasın verdigi siteden herhangi bir base indir sonra onu paintte Görünüm-->yakınlastır-->> 800 i sec zaten pixellerine bölüosun resmi gerisi tamamen hayal gücün![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)