peki camlara lazerle koyultsak abansak v sembolude olmasa polis bi s.k diebilirmi cevirince? cizicek cami renkli cam abi boyle cikti desek ne halt yicek![]()
Karayolları Trafik Yönetmeliğinin 63 maddesinde “taşıtların camlarının görüntüyü değiştirecek seviyede renkli kullanımı veya camların üzerine renkli film tabakaları yapıştırılması yasaktır” hükümleri bulunmakta olup bu hükümlere uymadığı tespit edilen araçlar hakkında 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunun 30.maddesi doğrultusunda gerekli yasal işlemler yapılmaktadır.bu yönetmelikte izn verilen ışık kırılma geçergenliği %70 'den fazla olmaması gerekiyor.Tabi bu durum o anki trafik ekibinin insiyatifine kalmıştır.![]()
Lumara almancılar geliyor yazın üstünde V işaretli filmlerle geliyolar ve o logonun camın köşesine gelmesini isteyıp cektiriyorlar ülkelerinde sorun olmuyormuş renkli cam logosu görününce ama o filmler açığın açığı ton filmler,bende 2 mersoyada açık ton cektrdim varmı yokmu belli değil hafif aynalı,daha hiç ceviren olmadı cevirmezlerde sanmıyorum.Yanı aynı kapıya cıkıyor cok acık cektirmemek polisin bağlıyamıyacağı anlamına geliyor..
gelmıo aslında adha bir kıvıttrıman kola yoluo benimkide 2 numara ama araba acık renk olunca 6 numara bile der adam ben inatla sticker istiyorum abi
[SIGPIC][/SIGPIC]
1 numara yaptırıcaksn o zaman.Polis içini gördüğü sürece birşey demiyor cam filmine.Her türlü filmi kullanmış biri olarak bunu kesinlikle söleyebilirim.
benimkilerde ici gorunuyor da nolduyine sapi yedik : )
V sembolu fabrika cikisi renkli oldugunu gosteriyorsa, sonradan lazer de yapsan renkli cam da taktirsan o sembol yoksa polis her turlu ceza da yazar, kafasina gore bagliyorum da diyebiliyormus..
eger V sembolu varsa orijinalden renkli diyebilirsin ama en on camda yemezler..genelde arka kapi ve bagaj caminda gecerli oluyor..
stickerla olmaz.Anlaşılır.
Lazerle içini oyup yazı şeklınde dolduruyorlar.Ancak o şekılde olur.Camın falan sökülmesi gerekli.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)