Danny iyidir, benim sırtımın yarısını kapladı
Aslında dövmede çeşitli tarzlar vardır ve bu tarzlara göre iyi dövmeciler vardır,
Danny genelde old school dövmelerde muhteşem işler çıkarır ama tribal dövme yapmayı sevmez ve çok iyi değildirde...
o yüzden yaptıracağınız dövmenin tarzına göre dövmeci seçmek lazım ve bundan dolayı şu adam en iyisidir demek zor![]()
bi sürü dövmem war, 5-6 dan sonra saymayı bıraktım ztn.. danny garcia bana kalırsa bu işte gerçekten çok iyidir.. tribal olayını sevmez evet, old school süperdir.. adamı serbest bırakırsanız, yada iki parmak boyutunu geçmesin dude die sıonırlamalar koymadığınız takdirde baya harikalar yaratıcaktır bnundan emin olaiblirsiniz...
Tabikide Sacred ink murat abi efsanedir. Emrahda çok iyidir bu konuda. Danny Garcia ya bacağıma cover yaptırtmıştım daha önce hiç bukadar canım yanmamıştı![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
dövmeye bulaşmamak lazım sol kolumda başladım bu yaz kol yakuza olucak ama dikkatli olmak lazım yoksa pişmanlık ağır olur
kısmet olursa yazın 1-2 ufak kalıcı dövme yaptırmak istiyorum, fakat biraz endişelerim var.. en çok merak ettiğim dövme yapılınca acısı çok mu fazla ne kadar acıtır canı??aydınlatırsanız sevinirim
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Kafası güzel olduğu sürece Danny oldskoolda işin sonudur bana göre.
Sol kolumda joker ile birlikte imzasını taşıyorum
unless you ride the beast
you wouldn't understand
sağ omuzumda s harbi var sol bileğimde tirible kadın erkek opusuyo gibi dövmem var..bildiğin bi dövmeci varsa kesınlıkle sana yardımcı olur..
Benimde Sağ kolumda ''aTa'' dövmesi var tribal Karakterlerde. İzmirde askerlik yaparken yaptırmıştım. Bu konuda vereceğim en büyük tavsiye kesinlikle sıkılmayacağın birşey yaptırmandır. Atıyorum Akrep dövmesi 21-22 yaşlarında hoşuna gider ama 35 yaşında nefret edebilirsin. Ben bu riski almadım ve ismimi zaten çok sevdiğim için bu dövmeyi yaptırdım.
Fotosunu gönderiyorm..
![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Buda benimkinin fotoğrafı..
Danny myspace ine koymuş ordakini koyuyorum
Zarın içindeki D.S.G.B de Dannynin imzası
unless you ride the beast
you wouldn't understand
peki bu dövme askerde sıkıntı olmuyomu???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)