sağ taraftaki kol'da yapılan dövme başarılı bence
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
arkadaşımın omzunda danny nin yanına konuk sanatçı olarak gelen "ban marcel" piston yaptı. çokda güsel oldu, aynı anda, yine sanatçı gelen seven eleven tattoo by fred denilen süper adam sağ omzuma geisha yı yaptı.. danny yi tavsiye ederim şiddetle, çok yakınımdır, isteyenede yardımcı olmaya çalışırım
Yok ya resmini bulsam koyacaktim bende iyi olduAmele yanigim gozlerden kacmadi ama
Bir tane de ayni kolda alt ic tarafta kalan dovme var ama henuz bitmedi benim usengecligimden oturu![]()
valla cok hoşmus sitede bayağı dövmesi olan olmasıdaha beklerim gerekrse o silvia dövmesini bulmak için
![]()
Ismini buldum : Hasan Ataoglu
neyse rahat uyuyabilirim
Hatta bu da onun bir calismasiymis :
http://picasaweb.google.com.tr/zerri...y=Una-yNniQmA#
guzel calısmaları varmıs ama ben ne bilim cesaret edemezdim air brush yapan birnine dövme yaptırmaya
bi sorum olacak bu dövmeler yapıldığında bi süre sonra deride oluşan değişimler sonucu dağılmıyormu ? flulaşır heralde dimi ? ilk günkü gibi kalmaz ?
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
bende çok uzun süredir araştırma içindeym 2 klasörden fazla arşiv oldu ama benim amacım farklı.
yapmak istediğim farklı tarzda bişeyler klasikleşmiş dövmelerden nefret ediorm kendi tarzıma mantığıma uygun bişeyler yapmak için bi çok yerden parça ve resim topladım kendi hayal gücümüde katarak bi arkadaşa toplamalardan kenarından köşesine bakarak kağıda çizdirip daha sonra prof. arkadaslarıma cizdirmeyi düşünüorm..
sonucta bu ömrünün sonuna kadar seninle yaşacak olan bişey.
iyi bakarsan hiç sorun çıkmaz çok güneş görürse renk soluklaşıcaktır bepanten i sadece kabuk atana kadar değil duştan sonra denize girdikten güneş gördükten sonra çok sık olmasada kullanmakta fayda var
aslında dövmelerim çok daha detaylı ama fotoların kalitesi çok düşük oldugu için böyle göründü maalesef.sol tarafımdaki dövmelerimin resmini koyuyorum 3 tane daha var ama gereksiz diyelim onlar içinkolumdaki cover up...
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)