Kullandığın közden de olabilir. Hazır közlerden (kare gibi olanlar) onlardan kullanıyorsan baş agrısı ve tat'da değişme yapar.
Printable View
yok bildiğin meşe közü, nargile için olanlardan
nargile ile çok ilgiliydim bir aralar hala da ilgiliyim tavsiye olarak bir kaç bir şeyler yazayım :
kendim anason aromalı içiyorum
lüleye koyduğunuz tütün serpme bir şekilde koyun aralarında boşluk olsun ki alttaki tütünde yansın (marka olarak nakhla çift elma) ağzına kadar koyduktan sonra isterseniz hafif taşırabilirsiniz (zevke bağlı) işaret parmağınızla hafif hafif bastırın bu bastırmanın nedeni ise folyo ile tütün arasında boşluk olması boşluk nedeni ise nar gibi kızarmış közü koydunuz zaman tütün folyoya yapışıp yanık tat vermesini önlemek bastrıma işlemi de tamamlandıktan sonra folyoyu öne sağ sol gergin bir şekilde lüleye geçirelim sonra aşağı yukarı gergin bir şekilde onu da yaptıktan sonra her yeri ni gergin bir şekilde saralım iğne ve ya benzeri çok ince delici bir cisimle lülenin çevresinden merkezine doğru dairesel hareket yaparak delelim lüle hazır
su ve ya kendi karışımımızın şiseyle serin arsındaki seviyeyi kontrol edelim serin marpuçu taktığımız yerden su veya karışımın gelmemesine ve suyun fokurdamasını aynı şekilde yapabilemesine dikkat edelim isterseniz direk su isterseniz anason için biraz rakı rengi bulanana kadar burasıda hazır
közler herkesin zevkine göredir bazıları mangal kömürü ile yapar bazıları iran dedikleri piramid şeklindeki (kabuk) bazıları yuvarlak mayın kömür dedileri yapar köz ün en önemlisi nar gibi kıpkırmızı olmasıdır siyahlık olmaması demlenmesini geciktirir.
herkese afiyet olsun
şu yayınlanan kamu spotundan sonra nedense içemiyorum nargile...En iyisi kendi marpucunla içmek sanırım.
Kendim nerdeyse her 2 gunde bir icerdim Kibristayken. Favorim, elma-uzum-nane, ama imkani olan sadece bubble gum veya bubble-nane denesin, o da guzel. :) Ancak Canakkale'de dogru duzgun hic bir yer yok nargile icin, gecen onume nargile diye birsey getirdiler sirf komurdu. :(
Çift çıkışlı nargile bulma şansım var mıdır ?
şu kamu spotu beni nargileden soğuttu.
beni yanlış anlamazsanız türkiyenin bir çok yerinde nargile içmişimdir ama konyada belli cafeler ve yerler var konyadaki tat yok kamu spotunun bazı yanlışları var gibime geliyor marpuçta öyle bir pislik yapması için tömbeki içmeleri gerekiyor yada su yerine atık yağ kullanılması motor mu kurum yapacak :D
yarım kg kadar el fakir nane alabileceğim site var mı?
google a yazınca çıkıyorda bir kaç site üyelikti kargo filan şehir içinde böyle işlerle uğraşan bir yer bulmanız daha iyi. ikram filan da yapar.
Şehir kısmında 35 yazıyor abi eğer hala İzmir'de isen kemeraltında elmas nargile, önkol nargile'ye bak hiç kargoyla falan uğraşma şehir dışındaysanda elmas nargileyle bi irtibata geç istersen güvenilir yerdir :)
Karşıyaka'da olan abilerim arada sırada Bıyık nargile evinde bikaçınızı görür gibi oldum yanlışım olabilir benzetmişimdir diye gelemedim yanınıza doğrumudur ? Ben haftanın 5 günü Bıyık'tayım bazen bazı masalarda turbo muhabbeti falan duyuyorum geçerken varmı bizden birileri oralarda :D
Bende çorlu ali paşa medresesinde 3 yıl tez yaptıktan sonra iyi ve kötü yerleri ayırt etmeye başladım.Şuan nargile ye karşı çok bağımlılığım yok (nakla anason hariç) sigaraya tekrardan başladım.Ama tavsiye edebileceğim mekanları sıralarsam 1-Çorlulu Ali Paşa Medresesi (Erenler)
2-Bahçelievler (Vagon) Maltape Sahil (Salon).Bu arada 4 gün önce meh66 yla birlikte içtim en son nargilemi 6-7 kafa nakla cappucıno ve 2 kafa nakla anason kardeşimede selamlar burdan :))
kemeraltındakiler kilosuna çok saçma sapan fiyatlar istedi. nette bulduğum sitede fiyatlar güzel ama 1 kglık pakette yada 50grlık. bikaç çeşit aroma almak istiyorum 4-5kg tütün fazla gelecek :)