Şu ara pek gidemedim iş güç tatil falan derken.
Bıyık güzel mekandır. Sahipleri Buğra abi, Nevzat abi, Yunus abiye, hiç olmadı çalışan Sinan'a selamımı söyleyin yardımcı olur :) Abi kardeş gibi olduk artık sahipleriyle :)
Printable View
Şu ara pek gidemedim iş güç tatil falan derken.
Bıyık güzel mekandır. Sahipleri Buğra abi, Nevzat abi, Yunus abiye, hiç olmadı çalışan Sinan'a selamımı söyleyin yardımcı olur :) Abi kardeş gibi olduk artık sahipleriyle :)
Valla abi bende bıyıkta rs gördüm bikaç sefer gri renk ama hiç plakaya bakmadım bi kaç sefer kırmızı leon gördüm Berkay abiye benzettim Berkay Koçer bi füme bmw var uzun saçlı bir abi kullanıyor birde 206 görüyorum bazen rengini seçemedimde tek kapı tok güzel bir sesi var burdan birilerinin orda görmek güzel ya denk gelirsem birdahaki sefere selam vermeye gelirim :)
nargile tutkunuysanız ve içtiğiniz yer sabitse kendi takımınızı alın seher marpuç şişe lüle özel sipsiniz vs orda kalsın ayda 1 de temizleyin seheri
içinde pis su bırakmayın
marpuçlarınızı 3 ayda 1 yenileyin
sürekli aynı sipsiyi kullanıyosanız haftada 1 en az kaynatın :) vs vs
Marpuç konusu haricinde katiliyorum, fakat bence marpuç için 3 ay çok kisa çünkü tadin oturmasi bile baya uzun zaman aliyor.
Yanık Lüle İle 0 Lüle Bile Fark Ettiriyor Nargilede..
Birde Kesinlikle Hazır Kömür Kullanmayın
Şuan Bu Yazıyı Yazarken Bile Sakız Nane İçmek Güzel Oluyo :)
Nargile yaparımda içerimde severimde hep hayalimdi ufak bi cafe acmak kısmet olmadı
Alfakher elma içiyorum çok güzel hoşuma gitti ama belli bi süre sonra baş dönmesi ve eğer yanında çay ıcersem mide bulantısı yapıyor sizde de oluyor mu ? Bide yine belli bi süre sonra acı bi tat gelmeye başlayıp boğazıma bişeyler yapışıyor gibi sebebini bilen var mı böyle Bi sorun yaşayan ?
Biz baktik olacak gibi deil :) saglam mekanlardan birinin nargilecisini bunyemize aldik dukkanda hergun yapiyor :D suanda oldugu gibi :D
İzmir'de önerebileceğim, Bostanlı Shisha ve Kordon'da Cafe Hookah. Ama bu bahsettiğiniz bıyığı merak ettim baya. :)
küçük parktaki kalyanda güzel ben beğenmiştim, zaten ya hookah ya da kalyan. bir zamanlar sultan köşk vardı ama geçenlerde gittim eski tadı alamadım. bıyık ve shisha nın yerini biraz tarif eder misiniz?
şu kamu spotu cıktı cıkalı hıc ıcmıyorum artık:D