User Tag List

Sayfa 17/81 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon
1523 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: Nargile sevenler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M.A.D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben bu nargileyineden beceremiyorum

suyu hortumun bir iki cm içine gircek kadar dolduruyorum, közleri yeni aldığım makinayla deli gibi yaktım çok güzel oldu, tütünü parçalayarak sıkıştırmadan koydum, üstüne iki kat aluminyum folyo koydum , açamadım bile nargileyi yanmak da değil çok iğrenç bişey oldu başımı ağrıttı açamadan döktüm tekrar tütünü mütünü nerde yanlış yapıyorum
    Kullandığın közden de olabilir. Hazır közlerden (kare gibi olanlar) onlardan kullanıyorsan baş agrısı ve tat'da değişme yapar.
    ☻/
    /▌
    / \

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok bildiğin meşe közü, nargile için olanlardan
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M.A.D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben o közlük makinasını aldım bu akşam deneyeceğim bakalım

bu arada "avcılar saklıbahçe" ve "bakırköy melantis"in nargilelerini tavsiye ederim
    usta konuyu hortlayacak ama özelden mesaj attım sana gelmedi sanırım. neyse bende bu dediğin aletten almayı düşünüyorum. nasıl memnun musun ? kömürü ocak ateşi gibi gerçekten yakıyor mu ? is kokusu falan kalıyor mu?

MEGFB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nargile ile çok ilgiliydim bir aralar hala da ilgiliyim tavsiye olarak bir kaç bir şeyler yazayım :

kendim anason aromalı içiyorum

lüleye koyduğunuz tütün serpme bir şekilde koyun aralarında boşluk olsun ki alttaki tütünde yansın (marka olarak nakhla çift elma) ağzına kadar koyduktan sonra isterseniz hafif taşırabilirsiniz (zevke bağlı) işaret parmağınızla hafif hafif bastırın bu bastırmanın nedeni ise folyo ile tütün arasında boşluk olması boşluk nedeni ise nar gibi kızarmış közü koydunuz zaman tütün folyoya yapışıp yanık tat vermesini önlemek bastrıma işlemi de tamamlandıktan sonra folyoyu öne sağ sol gergin bir şekilde lüleye geçirelim sonra aşağı yukarı gergin bir şekilde onu da yaptıktan sonra her yeri ni gergin bir şekilde saralım iğne ve ya benzeri çok ince delici bir cisimle lülenin çevresinden merkezine doğru dairesel hareket yaparak delelim lüle hazır

su ve ya kendi karışımımızın şiseyle serin arsındaki seviyeyi kontrol edelim serin marpuçu taktığımız yerden su veya karışımın gelmemesine ve suyun fokurdamasını aynı şekilde yapabilemesine dikkat edelim isterseniz direk su isterseniz anason için biraz rakı rengi bulanana kadar burasıda hazır

közler herkesin zevkine göredir bazıları mangal kömürü ile yapar bazıları iran dedikleri piramid şeklindeki (kabuk) bazıları yuvarlak mayın kömür dedileri yapar köz ün en önemlisi nar gibi kıpkırmızı olmasıdır siyahlık olmaması demlenmesini geciktirir.

herkese afiyet olsun

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MEGFB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nargile ile çok ilgiliydim bir aralar hala da ilgiliyim tavsiye olarak bir kaç bir şeyler yazayım :

kendim anason aromalı içiyorum

lüleye koyduğunuz tütün serpme bir şekilde koyun aralarında boşluk olsun ki alttaki tütünde yansın (marka olarak nakhla çift elma) ağzına kadar koyduktan sonra isterseniz hafif taşırabilirsiniz (zevke bağlı) işaret parmağınızla hafif hafif bastırın bu bastırmanın nedeni ise folyo ile tütün arasında boşluk olması boşluk nedeni ise nar gibi kızarmış közü koydunuz zaman tütün folyoya yapışıp yanık tat vermesini önlemek bastrıma işlemi de tamamlandıktan sonra folyoyu öne sağ sol gergin bir şekilde lüleye geçirelim sonra aşağı yukarı gergin bir şekilde onu da yaptıktan sonra her yeri ni gergin bir şekilde saralım iğne ve ya benzeri çok ince delici bir cisimle lülenin çevresinden merkezine doğru dairesel hareket yaparak delelim lüle hazır

su ve ya kendi karışımımızın şiseyle serin arsındaki seviyeyi kontrol edelim serin marpuçu taktığımız yerden su veya karışımın gelmemesine ve suyun fokurdamasını aynı şekilde yapabilemesine dikkat edelim isterseniz direk su isterseniz anason için biraz rakı rengi bulanana kadar burasıda hazır

közler herkesin zevkine göredir bazıları mangal kömürü ile yapar bazıları iran dedikleri piramid şeklindeki (kabuk) bazıları yuvarlak mayın kömür dedileri yapar köz ün en önemlisi nar gibi kıpkırmızı olmasıdır siyahlık olmaması demlenmesini geciktirir.

herkese afiyet olsun
    bilgiler doğru 2 seneden fazladır içiyorum. Sigara kullanmam ama nargile hastalık.

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu yayınlanan kamu spotundan sonra nedense içemiyorum nargile...En iyisi kendi marpucunla içmek sanırım.
    What Goes Around,Goes Around

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendim nerdeyse her 2 gunde bir icerdim Kibristayken. Favorim, elma-uzum-nane, ama imkani olan sadece bubble gum veya bubble-nane denesin, o da guzel. Ancak Canakkale'de dogru duzgun hic bir yer yok nargile icin, gecen onume nargile diye birsey getirdiler sirf komurdu.
    "Korkmadık, savaştık"

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı cgnozdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu yayınlanan kamu spotundan sonra nedense içemiyorum nargile...En iyisi kendi marpucunla içmek sanırım.
    en iyisi hiç içmemek..

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çift çıkışlı nargile bulma şansım var mıdır ?

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu kamu spotu beni nargileden soğuttu.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beni yanlış anlamazsanız türkiyenin bir çok yerinde nargile içmişimdir ama konyada belli cafeler ve yerler var konyadaki tat yok kamu spotunun bazı yanlışları var gibime geliyor marpuçta öyle bir pislik yapması için tömbeki içmeleri gerekiyor yada su yerine atık yağ kullanılması motor mu kurum yapacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çift çıkışlı nargile bulma şansım var mıdır ?
    var ama lüleyi olabildiğince büyük almanızda fayda var çekimi ve nargilenin içme süresini uzatırsınız

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarım kg kadar el fakir nane alabileceğim site var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    google a yazınca çıkıyorda bir kaç site üyelikti kargo filan şehir içinde böyle işlerle uğraşan bir yer bulmanız daha iyi. ikram filan da yapar.

Mert Alpay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarım kg kadar el fakir nane alabileceğim site var mı?
    Şehir kısmında 35 yazıyor abi eğer hala İzmir'de isen kemeraltında elmas nargile, önkol nargile'ye bak hiç kargoyla falan uğraşma şehir dışındaysanda elmas nargileyle bi irtibata geç istersen güvenilir yerdir

Karşıyaka'da olan abilerim arada sırada Bıyık nargile evinde bikaçınızı görür gibi oldum yanlışım olabilir benzetmişimdir diye gelemedim yanınıza doğrumudur ? Ben haftanın 5 günü Bıyık'tayım bazen bazı masalarda turbo muhabbeti falan duyuyorum geçerken varmı bizden birileri oralarda
    paranın artanıylada turboya nosa gireriz

//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende çorlu ali paşa medresesinde 3 yıl tez yaptıktan sonra iyi ve kötü yerleri ayırt etmeye başladım.Şuan nargile ye karşı çok bağımlılığım yok (nakla anason hariç) sigaraya tekrardan başladım.Ama tavsiye edebileceğim mekanları sıralarsam 1-Çorlulu Ali Paşa Medresesi (Erenler)
    2-Bahçelievler (Vagon) Maltape Sahil (Salon).Bu arada 4 gün önce meh66 yla birlikte içtim en son nargilemi 6-7 kafa nakla cappucıno ve 2 kafa nakla anason kardeşimede selamlar burdan )
    Savaş MotorSports

Orçun Dikayak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert Alpay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şehir kısmında 35 yazıyor abi eğer hala İzmir'de isen kemeraltında elmas nargile, önkol nargile'ye bak hiç kargoyla falan uğraşma şehir dışındaysanda elmas nargileyle bi irtibata geç istersen güvenilir yerdir

Karşıyaka'da olan abilerim arada sırada Bıyık nargile evinde bikaçınızı görür gibi oldum yanlışım olabilir benzetmişimdir diye gelemedim yanınıza doğrumudur ? Ben haftanın 5 günü Bıyık'tayım bazen bazı masalarda turbo muhabbeti falan duyuyorum geçerken varmı bizden birileri oralarda
    Ben senin simayı gördüm daha önce ama Bıyık'ta mı onu bilmiyorum
    Bizim masada 2 arabacı oldu mu turbosu atmosu her muhabbet dönüyor.Metin'lerin masada öyle oluyor.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MEGFB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beni yanlış anlamazsanız türkiyenin bir çok yerinde nargile içmişimdir ama konyada belli cafeler ve yerler var konyadaki tat yok kamu spotunun bazı yanlışları var gibime geliyor marpuçta öyle bir pislik yapması için tömbeki içmeleri gerekiyor yada su yerine atık yağ kullanılması motor mu kurum yapacak
    malesef nargile marpucuda seheride kurum bağlar ne içerseniz için tömbeki yada şerbetli tütün yada şeker pancarıdnan üretilen farketmez
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kemeraltındakiler kilosuna çok saçma sapan fiyatlar istedi. nette bulduğum sitede fiyatlar güzel ama 1 kglık pakette yada 50grlık. bikaç çeşit aroma almak istiyorum 4-5kg tütün fazla gelecek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler