güvenilir,ağzından çıkan lafı söz gibi düşünen ustalarla tanışmış olsaydım! muhtemelen 30-35 r'lı bir evo kullanıyordum.
Printable View
güvenilir,ağzından çıkan lafı söz gibi düşünen ustalarla tanışmış olsaydım! muhtemelen 30-35 r'lı bir evo kullanıyordum.
CRM Performans Suat abiye tşk.ler adam gibi adam kesinlikle :icon_tup:
Hem işçiliği olarak hemde abiliği + dükkan sahibi + anlayış olarak 10 numara
Allah razı olsun.
'''''''''''''''İSTANBULGARAJ'''''''''''''''
cok samımıler ve oldugu gıbıler
Ankara'da: Efe Mekanik(BMW)-Tork Garaj-Naci Oto Elektrik(Elektrik ve çözülmeyecek her iş için birebir)-Can VW-Karaca Motorsport(MG ve Peugeot)-Serçal Opel. Megasquirt, Chip, Mapping vs. için CG Gökhan ve Tolga..
İstanbul'da: Peak Garage (Çok temiz-güzel işçilik ve oldukça hızlı)
Custom Garage Kadosanda :)
kadosan san sitesi b blok no 18
tel 216 313 9253
Ayrıntılı :D
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...bf72a0e8e&z=17
Ankara için
Nuraydın oto Turgut Usta
Seçim Opel
Yardımlarını esirgemeyen Tork Korhan abi
AST Apo Dayı
Kendi evim gibi oldu artık her işim her derdim ve nerdeyse her izin günümde ordayım
BMS Garage Kazım abim.Namı diğer Szuka Spec :)
orjinal honda servis ve işçilikte Stad Honda Murat ustayı tek geçerim.
Swap yapıcaksanız kesinlikle mantaR tuning
oto yıkama kaplama garajı olarakta Maxcar derim :D
Ben garajcı değilim neresi aklıma yatarsa giderim ustanın titizliğine bağlı araba yatırmayı sevmem
Ne yapılacaksa önümde yapılır, 7den gidlir geceden dönülür.
O yüzden sevdiğim ve eskiden çok sık gittiğim Yurtmotorsport (Bostancı Sanayi) vardı.
Çok şükür sıkıntılarım yok bi arıza çıkartma durumu olmadığı için :)
Yağ değişimi gibi şeyleri kendim hallederim. Disk fren pedleri falan gibi.
Paşaoğlunun bilgisini ilgisini severim ama arabamı oraya götürmem :)
ufak bir işlem için çok uzun süre bekleme durumu bana gelmiyor :)
Peak Garage bildiğim kadarı ile eli daha hızlı ve çok titiz çalışıyor ve şu son zamanlar çok metini duyuyorum.
Savaş Motorsport özellikle Polish işlemine aşık oldum. Daha öncede Polish gördüm ama
bu gözüme çok bi farklı geldi :)
Custom Garage yeni kurulan biryer özel isteklere yönelik bence şahane biryer
Yapılmış şimdilik işleri pek olmasada insanları az çok biliyoruz SEBO Style işleri gayet başarılı.
GKM Garage (Mantar Tuning)
İlk gittiğimde bi araba göstermeyye gitmiştim.Gittiğimde bi kavga ortamı vardı o gün bu gündür ısınamadım.
Biraz banada ezbere dayalı işler yapılıyormuş gibi geliyor.
Atölye özge fedai usta ve çalışanları on numara insanlar kendi yerin gibi rahat edebiliyosun her konuda yardımcı oluyolar hepsine ayrı ayrı teşekkürler...
Alpinestar Maltepe genelde takıldıgım garaj.Fatih ustanın işçiliği ve muhabbeti iyidir.
Tork garaja gidiyorum memnunum
mekanik işlerim için paşaoğluna gidiyorum.
Çok kalabalık olduğu için bazen iş tüm güne uzuyor, o yüzden randevu alıp arabayı bırakıyorum. Nazımı çekiyorlar sağolsunlar.
Peak garage serdar'ı da tavsiye ederim, tek tabanca olduğu için biraz sıra bekleyebilirsiniz tabi.
Egzoz işleri için eskiden iskender ustaya gidiyordum ama gerek yoğunluktan dolayı işlerin uzaması, gerk de fiyat politikası yüzünden artık gitmiyorum.
Egzoz işleri için sebahattin ustayı tavsiye ederim, 3 günde manifold teslim etti sağolsun.