mr garage
çok memnunum:D
Printable View
mr garage
çok memnunum:D
Mekanik olarak CRM ve Mini Auto
Egzos= Iskender
ne zaman zorunlu olarak baska yerlere gitsem problem yasadim. Borusan olsun ege servis olsun hep basima is actilar.
radar honda beşyol florya:)
MR GaRaGe çooook memnunum ;)
Aynen MR.GARAGE (RamoSI) görsel konularda en iyisi olmaya aday ;)
MMPower Garage ;)
istanbul garaj : kesınlıkle ılgısız alakasız clıo rs marspıyelı sormaya gıttım yaparız ddıler fıbermı dedım onu bı sekılde hallederız dedıler sorumu yıneledım aynı cevabı aldım bı daha gıtmedım gıtmemde neye gore fıyat verdıler onu bıle anlamadm .... ----
erad tunıng: ılgısız alakasız musterıyle konusmaya usenen goz gore gore adamına gore fıyat veren -----
mini auto : yusuf abı kesınlıkle on numara esnaf ıscılıgı muhabbetı yaklasımı +++++
maslak btg garage : alp abı kesınlıkle her konuda yardımcı oldu bugune kadar parca sıkıntısı kesınlıkle olmadı tavsıye edebılırım gozum kapalı... ++++
racercorner : seneler once ılk gıttıgım gun fatıh abının mısafırperverlıgı ve yaklasımı kesınlıkle her zaman aklımda olmustur soruldugunda soylemısımdır.... +++++
aklıma geldıkce yazarım :)
bu arada gerı kalan hersey ıcın kendı servısımızı kullanıyorum açıkel renault ..... :) :)
Mr. Garage işçilik kalitesi güler yüzlü ekibi ve kalitesiyle:icon_tup::D
Daha önce sütten ağzım yandı.
+1 Servis paşaoğlu.Her konuda dürüstler,tecrübeliler ve profesyoneller.
Mr.garage ramosi bugun gittim farlarımı boyattım çok güzel yaptı saolsun... Memnuniyette sınır yok. sınırsız caykahve servisi var:D
Bu forumda takılan adamların sadece taraf oldukları için biyer tavsiye ettiklerini zannetmem kaldıki yazılan yerlerin Yüzde 90,ı herkezce bilinmekte belkide tamamı diğer eleştri konusuna gelince ne bahsettiğiniz isimler nede siz kimin yada kimlerin yanlış yada kötü iş yaptıklarını yazmamışssınız kaldıki bilgilendirilmiycekse yazılmaması daha iyidir en azından bi çok kişide böyle yapmıştır
Seni ben hatırlıyorum geldin o gün ve ben senle ilgilenmedim öylemi. Sen sordun fibermi plastikmi diye ben sana cevap veremedim öylemi? Fiyatı neye göre bile verdiğimiz belli bile değil öylemi?
Arkadaşım senin istediğin ilgi alaka yalakalık el pançe divan olmaksa kusura bakma. Saygı çerçevesinde sen müşteriliğini bende esnaflığımı bilicem.
Ankara - Tork Garaj ve Arıcan Subaru. 2005 yılından bu yana hep gitmişimdir, hiç bir zaman problemle karşılaşmadım. İki tarafında güler yüzlü olmasından dolayı çok memnunum.
Fiber İşçilik Vs İst Garge Egzos İskender veya Emil Oto Orhan film bilgi tecrube power shop
10 sene 306 gti bindim garajlardan memnun degilim hepsi cakal.isim vermek istemiyorum.
eski arabamda genelde parçaları falan Powershop tan alıyordum benle ilgilendiler saolsunlar hatta 1.5sene sonra gidip filtrem yırtıldı demistim soru bile sormadan değistirirz dediler artık filtrenin ahı gitmis bahı kalmıstı o derece.WhellTuning den jant almıstım eski jantlarımı bırakmıstım haliyle arabam küçük olduğu için sığmamıstı onlarda bana biz bırakabilirz demislerdi minibüsle bende iyi tamam demistim bırakcakları mesafe 3km uzaklıkta tabi 1 ay gecti 2 ay gecti 3.ayda ben gidip almıstım verilen söz yapılmamıstı benim gözümden düstü o yer ve cevremdeki arkadaslarıma uyarmıstım oradan jant almayın diye. Dyno ve aklımda soru isareti kalan sorunlarımıda Pasaoğlu na gidiyorum ilgilenmeleri benim gözümde + olarak kalmıstır hep.
Arkadaşlar herkeze merabalara corvet c5 ime custom garage da headers ve x pipe baglantı yaptık yani eksozum eksoz manılfoldundan defransıyelımıze kadar paslanmaz kromdan yapıldı.biliyosunuz corvette v8 bir motora sahip hiçde kolay olmayan bir eksoz sistemine sahip.Gercekten buyuk emek gereken bir iş sizde bilirsiniz.Gökhan ve sebahattin arkadasımız çok güzel bi garaj hazırlamıslar. sebo yu birçoğumuz tanıyoruz yaptığı karbonfiber ve eksoz işlerinden zaten önceden araçlarıma gerçekten başarılı işlere imzasını atmıştı. sebo arkadasım bu seferde yine işçiliğini konuşturdu ve bunun yanında uğur arkadasımız da emeğini esırgemedi sonuç gerçekten çok güzel hem performans hemde ses sonucu kayde değer şekilde gelişti ve değişti.paslanmaz kromdan argon kaynak ile yapılan eksoz sistemim uzun süre sorun cıkarmadan bana hizmet edicek.arkadaşlar yer gidip görmeye değer temiz güvenli sorunsuz sıkıntısız ve ekonomık.aracıma yaptıkları işlerin resmini çektik.sizinlede paylasıcam zaten.bu arada 5 gün boyunca orda işlerimin başında durdum hiç bişekilde oyalanmadan üzerinde çalısılarak aracım teslim edildi bir kaç gün sonrada tekrar kontrole gelmem istendi.orda oldugum müddette mitsubishi evox honda civic subaru gibi araçlara servis verdiler.araçlar sorunsuz bir şekilde sahiplerine teslim edildi gelen arkadaşlarda tesekkur ederek yüzleri gülerek ordan ayrıldılar. şahidim.custom garage konusunda bir sorun yasamadım kısacası gercekten memnunum sonucta gayet iyi.denedim herkeze öneririm.