User Tag List

Sayfa 7/15 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
275 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: memnun kaldığınız garajlar yada kalmadığınız garajlar

olcay_bora
    Misafir
    ciddi mesele oldumu dogru radara gidiorum ufak tefek basit şelerde eviminyanı oldgu için beykent sanayide şenol ustaya gidiorum...
    memnun olmadıgım yer yok şuan için başka yere arabamı elletmem çünkü

olcay_bora
    Misafir
    Alıntı emresener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mr.garage ramosi bugun gittim farlarımı boyattım çok güzel yaptı saolsun... Memnuniyette sınır yok. sınırsız caykahve servisi var
    onun yeri ayrı

Yasin Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 200sx kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkeze merabalara corvet c5 ime custom garage da headers ve x pipe baglantı yaptık yani eksozum eksoz manılfoldundan defransıyelımıze kadar paslanmaz kromdan yapıldı.biliyosunuz corvette v8 bir motora sahip hiçde kolay olmayan bir eksoz sistemine sahip.Gercekten buyuk emek gereken bir iş sizde bilirsiniz.Gökhan ve sebahattin arkadasımız çok güzel bi garaj hazırlamıslar. sebo yu birçoğumuz tanıyoruz yaptığı karbonfiber ve eksoz işlerinden zaten önceden araçlarıma gerçekten başarılı işlere imzasını atmıştı. sebo arkadasım bu seferde yine işçiliğini konuşturdu ve bunun yanında uğur arkadasımız da emeğini esırgemedi sonuç gerçekten çok güzel hem performans hemde ses sonucu kayde değer şekilde gelişti ve değişti.paslanmaz kromdan argon kaynak ile yapılan eksoz sistemim uzun süre sorun cıkarmadan bana hizmet edicek.arkadaşlar yer gidip görmeye değer temiz güvenli sorunsuz sıkıntısız ve ekonomık.aracıma yaptıkları işlerin resmini çektik.sizinlede paylasıcam zaten.bu arada 5 gün boyunca orda işlerimin başında durdum hiç bişekilde oyalanmadan üzerinde çalısılarak aracım teslim edildi bir kaç gün sonrada tekrar kontrole gelmem istendi.orda oldugum müddette mitsubishi evox honda civic subaru gibi araçlara servis verdiler.araçlar sorunsuz bir şekilde sahiplerine teslim edildi gelen arkadaşlarda tesekkur ederek yüzleri gülerek ordan ayrıldılar. şahidim.custom garage konusunda bir sorun yasamadım kısacası gercekten memnunum sonucta gayet iyi.denedim herkeze öneririm.
    sebonunda ve emeği geçen herkesin eline sağlık

burdanda hayırlı olsun diyelim
    sınavdan sonrada görüşelim abi

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim için en önemlisi samimiyet savas usta(topkapı) gerektigi kadar ilgileniyo saolsun evo ile ilgili tum montajları kendisine yabtrdık,biraz daha yakın olsa m3üde oraya götrcemde gidene kadar bi gun gecio
    BOZBEY

dmg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalya'da GARAGE AYDOGDU mustafa ustamı tercıh eder ve onerırım.honda civicler ve özellıkle pug106 larda basarılı ısler cıkardıgına şahidım..
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Parts Dealer - www.boostprojects.com

Aytepe53
    Misafir
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gebzede sadece çiço levent abime giderim ondan başkasına el sürdürmem arabama
    ben sanki senin arabalaranına el atıyorum gibi geldi bana.
    gkm+ miniks bende katılıyorum sana ibo

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izmir 6. sanayi de G..... Oto adinda ki Izmir in cogunun tanidigi ve ayni zamanda bir cok yarisa katilmis ve en son Star TV nin duzenlendigi organizasyonda yarismaci olarak bulunmus bi abimiz vardir ..
    Izmirli olanlar bilir zaten .. Denizli de usta yok dige Izmir e gitmistim.Tam bir gun surmeden yetistirebilecegi isi 1,5 gunde tamamlamasinin yaninda harika triger kayisi degistirme ve aracin sentesini ayarlama ustaligi sayesinde izmir donusu otobanda ( ust gecit fasfood a 1 km kala ) triger dis atlamis ve subab kesmisti araba . neyse ki egzoz subabi oldugu icin disari atmis ve 160 km lik yolu sabit 70 km hizla full yuklu bi subari Imprezza sesiyle gitmek zorunda kalmistim .. ki zaten araba 120 km hizi da gecmiyordu ..
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

yasintezcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    99 model turbo vti sahibiyim.parçaların büyük bi kısmını Miniks'lerden aldım son derecede memnum kaldım.gerek sıfır gerek 2.el parçaları bulmamda çokfaydalarını gördüm.
    araç antalyada baştaş performance erkan usta ve ekibinde yapıldı.çok şükür aracımda da hiç bi sıkıntı yok.map ınıda By Oz yaptı onda da herhangi bi sıkıntı yaşamadım. sonuç olarak bu saydıklarımdan son derece memnun kaldım

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bastasin karsisinda duran komple 0'dan toplanan arabamiydi senin ki ? bi kac ay once geldigimde gormustum .
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul garaj erdem abiden Allah razı olsun arabayı ilk aldıgım günden beri istediğim bi ürünü 3 katı ucuza verdi arabayı yapıyosun bizimde katkımız olsun diyerek arabaya son zamanda çok parça aldım ama bu çok mutlu etti beni yaklaşımı herşeyi
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Dr.Ecu Chiptuning KCANN_220 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bastasin karsisinda duran komple 0'dan toplanan arabamiydi senin ki ? bi kac ay once geldigimde gormustum .
    o arac beyaz..yasin abının araba spoon sarı...
    __ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
    DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aytepe53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sanki senin arabalaranına el atıyorum gibi geldi bana.
    gkm+ miniks bende katılıyorum sana ibo
    sen saund cusun olm garaj olsan sanada gelirim sana anca xenon ve tesisat bağlatmaya gelirim başka gelemem

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün beykent sanayide yeni açılan bir servise gittik aracın marş otomatiği değişimi için ancak gittiğimede gideceğimede pişman oldum ne adam gibi muamele ne fiyatları hiçbirşeyden memnun kalmadım gen..ral kısaltarak yazıyorum adını

Dr.Ecu Chiptuning ERDEMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbul garaj erdem abiden Allah razı olsun arabayı ilk aldıgım günden beri istediğim bi ürünü 3 katı ucuza verdi arabayı yapıyosun bizimde katkımız olsun diyerek arabaya son zamanda çok parça aldım ama bu çok mutlu etti beni yaklaşımı herşeyi
    Abi güzel günlerde kullanmanı dilerim. Zaman içinde umarım az biraz daha katkımız olur.

pesimist206 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDEMM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seni ben hatırlıyorum geldin o gün ve ben senle ilgilenmedim öylemi. Sen sordun fibermi plastikmi diye ben sana cevap veremedim öylemi? Fiyatı neye göre bile verdiğimiz belli bile değil öylemi?

Arkadaşım senin istediğin ilgi alaka yalakalık el pançe divan olmaksa kusura bakma. Saygı çerçevesinde sen müşteriliğini bende esnaflığımı bilicem.

evet ben ılgısız buldum marspıyelın uclarını nasıl monte edecegınızı sordum cvp vermedınız sportlar ıle rs lerın camurluk larındakı farkı bılıyorsunuzdur o marspıyel oraya nasıl oturacak bu konuda bılgı verdınız mı ben acıkcası oyle bırsey hatırlamıyorum ben kendı fıkrımı beyan ettım pek bır beklentım yoktu musterılıgımı gercekten ıyı bılırım esnaflıga gelınce istanbulun ılk yetkılı renault servıslerınden bırıne sahıbım bızde esnafız nerde nasıl davranılır bende cok ıyı bılıyorum.. fııkrımı beyan ettım bunda sorunlu bolum nedır onu kavrayamadım .....

not: az cok benıde tanıyanlar vardır forumda hıc bır fırmayı yada sahsı kotulemek gıbı bır amacım yok
    34 EM 123

AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..

hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmirde merkez opel .. ankarada opel garaj..

opel için bu 2 ilde bu garajlardan memnunum oldukça. izmir de memnun kaldım diyim daha doğru olur. expertiz için cagrı-35 nickli arkadaşımın önerisi ile gittik bi arkdaşa araba alırken ama mustafa usta diye bir ustaları vardı ve mükemmel bir iş çıkarmıştı. okursa kendisine bir kez daha teşekkürler olsun.
    Ne demek kardesım bırsey degıl gule gule kullanın canavarı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bursada xlod garage turbo cem derim ben ona hertürlü seye turbo taktı iyi bir ustadır hemde esnaftır

at arabısını bile tamir eder benim nalbant tamircim
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pesimist206 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet ben ılgısız buldum marspıyelın uclarını nasıl monte edecegınızı sordum cvp vermedınız sportlar ıle rs lerın camurluk larındakı farkı bılıyorsunuzdur o marspıyel oraya nasıl oturacak bu konuda bılgı verdınız mı ben acıkcası oyle bırsey hatırlamıyorum ben kendı fıkrımı beyan ettım pek bır beklentım yoktu musterılıgımı gercekten ıyı bılırım esnaflıga gelınce istanbulun ılk yetkılı renault servıslerınden bırıne sahıbım bızde esnafız nerde nasıl davranılır bende cok ıyı bılıyorum.. fııkrımı beyan ettım bunda sorunlu bolum nedır onu kavrayamadım .....

not: az cok benıde tanıyanlar vardır forumda hıc bır fırmayı yada sahsı kotulemek gıbı bır amacım yok
    mertcim erdem abinin ya kafası dağınıktır yada meşguldür o sırada yoksa dediğin gibi birisi hiç değil.. gayet ilgili alakalı hatta bazen fazla (!) alakalı sağolsun ne rica ettiysem istediğimden fazlasını yaptı hatta hakkının karşılığını bile almadan bence bi yanlış anlaşılma olmuştur aranızda yada dediğim gibi ters bir andır seni de iyi tanırım sende keza öyle saygısızlık vs yapacak birisi değilsin
    YouTube
    DR.ECU

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onun adı soyadı Erdem İYİLİKSEVER .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)