Türkiyede bu aractan kac tane satarlar cok merak ediyorum şu an Fn2lerin sıfırları 70000 tl bu aracın 2.0 t gelse ne kadar dusuk olabılırkı 150000 tlden ne kadar dusebılırler yanikeske dusuk olsada bızde yolda farklı farklı araclar gorsek artık
![]()
Türkiyede bu aractan kac tane satarlar cok merak ediyorum şu an Fn2lerin sıfırları 70000 tl bu aracın 2.0 t gelse ne kadar dusuk olabılırkı 150000 tlden ne kadar dusebılırler yanikeske dusuk olsada bızde yolda farklı farklı araclar gorsek artık
![]()
kımse almazkıı bunuu![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bu araç abd'de,mustang'e rakip bir araç,ki malzeme kalitesine laf edenler bindi mi hiçbilmiyorum,ama en az mustang kadar kaliteli...
00' Civic 1.6IES
bunu alan kısının elınde kalır ve yolda bunu goren herkes yenı hyundaı coupe sanar bı karızmasıda yok o fıyata 2009 corvette c6 2005 carrera s 2003 porsche turbo var...
alan kısı seneye 50 mılyara satamaz....
Godzilla...
hyundai genel olarak kalitesiz kesinlikle. piyasadaki rakibide kia. bu da aşikar. ama ben aracımı 2006 da aldım arkadaşımın da dediği gibi silecek hariç hiç bir sorunla karşılaşmadım.
ne kadar ekmek o kadar köfte misali..
ki adamlar honda dan önce 5 yıl mekanik garantisi verdiler. bunu yap(a)mayan bi çok lüks şirkette var.
genesis konusunda herkese katılıyorum.. bu fiyat bu araca çok. 2.0 t getirseler fiyatını kırsalar kesinlikle iş yapar..
ama üzerindeki hyundai amblemi olmasa fiyata kaç kişi itiraz ederdi merak ediyorum?
tasarımı, içi falan baya güzelde o motor hacmi türkiye için yalan olur,hyundai ye senede o kadar vergi vermek braz saçma.fiyatıda uçuk o parayı biraz daha kasar mustang ,challenger,camaro fln bakarım.
http://www.hyundaiusa.com/genesis-coupe/
22bin dolardan başlıyor Amerika'da fiyatı genesis'in .
25bin dalıra alınır aslında bir tane bembeyaz mis gibi![]()
mesaji yazarken sahsi gorusum diye belirttim zaten. bu goruse nerden vardim. bunca yildir hyundai kalitesi ulkemizde *****. kagit gibi saclar kalitesiz malzeme ucuz iscilik taksici arabasi vs. hyundai diiiince bi mercedes bi corvette bi mustang gelmiyor takdir edersinizki akla. mayis ayinda test etme firsatim olacak. o zaman daha detayli goruslerimide belirtirim. abd pazari icin uretilmis bir aracinda kalitesinin Turkiye sartlarinda birebir ayni olmayacagi konusundada ciddi endiselerim var. bugune kadar pazar pazar donanim farkliliklarini hepimiz biliyoruz. neyse bence yine sahsi gorusum 150bin lira boylesine grey market bir araca verecegime bozdurur cesit cesit araclara binerim daha fazla zevk alirim![]()
![]()
![]()
ya tabi ortak fikir tr de kimse bu arabaya 150lira vermez hele ki bizim milletimiz gösteriş meraklısı bu parayı hiç vermez.
2.0T yi uygun fiyatla getirseler bence çok satar hem turbo hem rwd , bilen adamlar alır.Bilmeyende ayy hundayy mi der
Sedan genesis'i inceledim geçen gün , çok güzel çok kaliteli yani hyundai'den beklenmicek kadar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)