Legend ne acaba ?Yada pilot ?Pilot Türkiye'ye gelse ne kadar fiyat istenirdi?Ki Pilot'ın ABD fiyatı bile 5K dolar fazla iken hemde.Pahalı olmak mı kaliteli olma kriteri ?Böyle bir mantık yok sadece.Türkiye pazarıyla markalar mı karşılaştırılır?Eski Hyundai zaten yok Hyundai kendini çok geliştirdi, ilerde çok büyük bir marka olmaya aday böyler giderse.Fakat karşılaştırma bu şekilde Türkiye pazarı ile veya araçların fiyatlarına göre baz alınarak yapılmaz.
Konu Fiyatsa Honda Legend yada Pilot,Hyundai Genesis ve İx55 in fiyatının üstünde gelmiş olsa bile bir çok kişi Hondaya o kadar para verilir derdi.Kaliteyse Genesis üzerinden konusursak Amerikada yılın arabası seçilmiş bir model.Kimse Hondayı küçümsediğimi düşünmesin... Hyundainin bu imajı düzeltmesi için daha çalışması gerekli ama Honda ile son 5 yılda kendini geliştirmiş Hyundai arasında denildiği gibi dağlar kadarda fark yok.
Tam aslında aksine oldu Legend o paralara kimse satmaz dedi(Tabi ki Honda fanları hariç).Ki öyle oldu satmadı artık yok denilebilir.Diğer konu ise ben zaten Yeni Hyundai'a olumsuz yönde yorum yapmadım aksine gayet iyi yönde geliştiklerini söyledim.
Amma uzamış konu ya hyundai seven parası olan adam alır anlamıyorum hyundai şöyle böyle diyenleri sanki gidip bindiler baktılar arabaya..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)