ayarları düzgün yapılmış far ne ampul olursa olsun göz almaz. bunun ölçüsü ne anlamadım. bide tüv far yıkama istiyo xenon varsa. Polise neymiş xenondan. hırsızın uğursuzun peşine düşsünler. ne suçlar işleniyo eyvallah diyolarda dertleri omuymuş şimdi emniyet müdürlüğünün.
Evet boşuboşuna arka sis açan arkadaşlar hepinize ayar oluyorum.![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
trafikde arka sisi yakanları indirip 3 dakika sağa sola sallıyıp bırakacaksn rahatlamak için![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Neyse bende far yıkama var orjinal diye yuttururum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
güzel bir uygulama umarim cabucak devreye girer dün gece sirf bu yuzden birini hakikaten dövecektim... adamin far hizasi otobandaki tabela hizasi gozum mahvoldu
Yaklaşık bir aydır Ankara da subaru kayıp
adamların isimleri evlerinin adresine kadar bılınıyor
Ellerini kollarını sallıyalarak gezıyorlar
bizim Türk Polisimiz anca fardaki xenona camdaki filimle uğraşır ama hırsızları uğursuzları yakalamakla uğraşmaz......
Herşey yerindeymiş gibi xenona laf eden arkadaşlar ilginçleregzoz , cai , blow off gibi parçalar ne olacak? Onlar rahatsız etmiyor mu milleti? Subwoofer , ses sistemi, hepsine toptan ceza kessinler bence madem...
Aracımda xenon var merceksiz,hiçbirini ben takmadım,aldıgımda bu şekildeydi,ancak boş yere masraf yapmak istemiyorum şimdi,1500 TL mi vereyim mercekli farın tekine?
Bu işin sonu hayırlı değil.Bugun xenon,yarın jant,öbür gün lastik,koltuk kılıfı,oto parfümü derken herşey stock olacak birgün
Benim anlamadığım madem Xenon yasak neden satışı yasal?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)