harun Nickli Üyeden Alıntı OPC de de mi öyle ? Evet aynen öyle
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı hepimizin sonu 78 model T stop şahin emre tekine 1500 vericene ceza yedikce ödersin oda 3000tl tutmaz Ben her türlü öderim cezasını da,aracı bağlayıp TÜV e de sevk eder bunlar xenondan
.::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Ben her türlü öderim cezasını da,aracı bağlayıp TÜV e de sevk eder bunlar xenondan valla emre son sefer arabaları kurtardınız ya daha sizden uzmanı olmaz bu işlerde bi xenondan bağlasalar ne olur
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Ya xenonları ayarlattıktan sonra gerisine pek karışmazlar diye düşünüyorum. Biraz da laf cambazlığı bitti gitti.
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla
.::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Evet aynen öyle Fatih abinin aracında vardı diye biliyodum.
Astra J Cosmo + FlexRide
harun Nickli Üyeden Alıntı Mercek ışığı bir noktada tuttuğu için odaklayarak aydınlatıyor.Far kirlenince yolu nasıl aydınlatıcak ? Mecburen far yıkama da şart çok entersan normal farda gerek yok bunda var fabrika çıkışlı xenonlu 50 model arabada yok silicek demek bizim mühendisler baya aşmış vay be
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
stlegal Nickli Üyeden Alıntı çok entersan normal farda gerek yok bunda var fabrika çıkışlı xenonlu 50 model arabada yok silicek demek bizim mühendisler baya aşmış vay be Normal farda Standart Halojen far gerekli... Mercekte te dediğim gibi o sistem gerekli...
harun Nickli Üyeden Alıntı Normal farda Standart Halojen far gerekli... Mercekte te dediğim gibi o sistem gerekli... Bold yazmazsanız sevinirim. Nitekim yasakta.
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Bold yazmazsanız sevinirim. Nitekim yasakta. xenon gibi bold da göz alıyor
tadı kaçtı..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı xenon gibi bold da göz alıyor Xenondan da öte bu.
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Bold yazmazsanız sevinirim. Nitekim yasakta. Bold ? Nedir o ? Bilediğim için soruyorum.
harun Nickli Üyeden Alıntı Bold ? Nedir o ? Bilediğim için soruyorum. Yazdığınız koyu yazı biçimi.
harun Nickli Üyeden Alıntı Bold ? Nedir o ? Bilediğim için soruyorum. üst mesajda verilmis cevap
harun Nickli Üyeden Alıntı Normal farda Standart Halojen far gerekli... Mercekte te dediğim gibi o sistem gerekli... yazdıkların zaten okunuyo niye bolt yazıyosunki
Ne far yıkama,ne de silecek mevcut...Ne olacak şimdii?
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Yazdığınız koyu yazı biçimi. Üye olduğum bütün forumlarda koyu fontta yazıyorum.Bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. stlegal Nickli Üyeden Alıntı yazdıkların zaten okunuyo niye bolt yazıyosunki Üye olduğum bütün forum sitelerinde böyle yazıyorum.Sorun olacağını düşünmüyorum
harun Nickli Üyeden Alıntı Üye olduğum bütün forumlarda koyu fontta yazıyorum.Bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Üye olduğum bütün forum sitelerinde böyle yazıyorum.Sorun olacağını düşünmüyorum (10krktr)
.::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Ne far yıkama,ne de silecek mevcut...Ne olacak şimdii? Demekki Opel böyle şeyleri bazen unutabiliyor. ( :
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları