haklılar,
mümkünse aynı uygulamayı sis olmayan havada şekil olsun diye arka sislerini yakanlarada yapsınlar,
ya o ampullerin Wattlarını düşürün yada yakmayın ya,
haklılar,
mümkünse aynı uygulamayı sis olmayan havada şekil olsun diye arka sislerini yakanlarada yapsınlar,
ya o ampullerin Wattlarını düşürün yada yakmayın ya,
zevkdir v.s.dir ama cidden merceksizleri çok fena oluyor hele bide arabanız alcak arkanızdaki yüksekse değmeyin keyfinze gözleriniz maff oluyor arabanızın içine güneş doğuyor![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
daha ne dıyımkıarabalar olmasa bu devlet donmez herhalde benzını vergısı ota boka cezası
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
bncede merceksiz xenonlara bi uygulama gelmesi gerekiodu keza aracında mercek olupta sonradan takılanlara bişi deiceklerini zannetmiyorum orjinal donanım die yedirirsin
connectlere falan takıolar uyuz oluyorum arkadan karşıda nerden gelirse gelsin kör oluyorum ztn ön cam çizik içinde hepten kör oluyorum![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
xenon direkt dikkat çekiyor zaten çevirmelerde hep xenonlu araçlar oluyor , polisler xenon varsa başka ibrelik de vardır diye çeviriyor
yanlışın var, kendi kendini kandırmışsın resmensis farı gözlerine gözlerine gitmez, aksine sis farı yeri aydınlatır, sislere takılan xenon göz almaz
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Merceği olmayıpta xenon takanlara ceza kesilmesi isabet olur..kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok
gunluk kullanım ıcın arac alıcaktımm ama bu muhabbetten sonra sogudum yanıı herseyden sogudum arclardan ınsanlardan ulkemden bıle sogdum bu ne yaa
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bencede isabet olmus, bi kontrol getirilmeliydi. gene 4300, 6000 bir yere kadar tamam ama bi de garip garip renkler takiyorlar, pembe falan
00' Civic 1.6IES
İst. xenonsuz araçlar sayılıdır önceden xenonlu araçlar dikkatimi çekerdi şimdiyse normal ampullüler dikatimi çekiyo. Dikiz aynasından arkama bakıyorum sahil yolunda alayı xenon....
DEVLET ŞAŞIRMIŞ KENDİNİ......
burdada sıtem edıyımmıı![]()
ben merceksizde kullanıyorum hiç böyle göz alıyor falan diyeni görmedim ama mercek araştırmasına başladım mercek takayım en azından sarı farlardan nefret ediyorum
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
eee nolcak şimdi benim arabamda mtec in xenon ampulü var xenon değil tabiki ama ben muayeneden geçtim farlarım çok iyi aydınlatıyo hafif kusurlu geçti oda orjinal plaka ve park lambaları değil diye yaaa bu devlet varya bizdende fakir çıktı heeparanın nerden geliceğini şaşırdılar artık yolda niye yürüyosun hemen 62 tl ceza yaparlar bugün yarın
![]()
iyi olmuş uyuz oluyorum merceksiz fara xenon takanlara kör ediyorlar gerek trafik gereksede uzun yollarda
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
ya millet xenon takar takmaz kimene?aracın far ayarı yoktur vs vs tabiki karşıdakinin gözünü alır.bazen otobanda giderken arkadaki aracın kısaları yanmasına ragmen far ışıgı direk dizik aynamda.hele arka sisler.bölelerine bas cezayı.aslında en güzeli orj.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)