onu Honda TR takıyor olmasın ?
yeni çıkan araçlarda merceksiz ve far yıkamasız xenon olası bile değil kanuna aykırıdır zaten..
Printable View
sacma bi olay bence esas önemli olanın far ayarı olduğunu düşünüyorum bircok arabnın far ayarı yok sarı ayarsız far daha fazla goz alıyor doğal olarak.birde şöyle bir olay var bunları ozaman sattırtmıycaklar neden egsoz xenon cam filmi satılıyor ozaman satılmaması lazım.aracı ozaman vizedende geçirmiceksin ne sacma sapan işlerdır yaw
bızde gıder gebzeye honda fabrıkasının bahcesınde xenon montajı yaparız sorarlarsa fabrıkasyon deriz.
orijinal olanlar gerekli yerden orijinal belgesini alır polisin gözüne sokar olur biter.
Geriside yansın onlara bizi önemsemiyorsa ben hiç önemsemem :D
evet haklısın..
merceksiz olup orjinal xenon ile sonradan takılan xenonu ayırmanın tek yolu far yıkama var mı yok mu ona bakacaklar.
orjinalinden merceksiz xenon olan tüm otomobillerin far yıkaması vardır.
polis buna mı dikkat edecek allahaşkına ? hahahaah güldürmeyin :)
sen okkalı bir çevirmeye denk gelmedin galiba mehmet alicim
ledli stoplara teknik değişiklik yazdırıcaksın diyen zihniyet xenona kusur bulursa çokmu ağır olur ? 10 tane başbakanlığa jip alındı onların benzinleri masrafları tabiki bizim farının üstünde kaşın var diye ceza yazılarak karşılancaktır
Xenonların ayarlı olduğu sürece bişey yapacaklarını zannetmiyorum.Çünkü piyasada yüzbinlerde Xenon takılı araç trafikte mevcut.
Mercekli Xenonlara da ceza yazma gibi bir lüksü olmazdır diye düşünüyorum.
Su ulkemde polisler beni germekten baska hic bi ise yaramadilar. Hic bisey bilmezler yapamazlar,bulamazlar ne ise yarar bu polisler onu anlamiorm ben cidden anca para araklamak icin milletin arabasina ceza yazsinlar,ceksinler vs. vs.
Araban calinir cevirmeden kacirirlar ya bole rezillik varmi. Sonrada gelip 'kanun bu bole bole ceza yazmam lazim size' demeye nasil yuz buluyolar. Bole sacma sapan cezalar yazilacaksa once polise egitim verilmeli. Mercekli xenonlarin dha iyi aydinlatigi kanitli,ve goz almadigida kanitli. Butun xenonlu araclara yazamazlar.
Ayarsiz xenonlara,sisleri acik gezenlere yazsinlar (ozellikle arka sisleri acik gezenlere) ona lafim yok ama gelipte mercekli xenona da yazmasinlar ya bi kere mantikli bsey yapsinlar. Sti a kanat var diye ceza yazmaya mi kalkisilir biz surekli kataloglami gezicez...
ya bunun nerden bilicek polis orjinal olup olmadıgını jazz sanroof orjinal degil diye ceza yazan adam lar önüne gelene ceza yazacaktır allah yardımcımız olsun.
uzun süredir sarı ampül kullanıyorum. zenonlardan sonra hem daha az küfür yiyorumdur hemde polislerin daha az dikkatini çekiyorum :)
Demokrasi de çare tükenir mi ? :D
http://www.otostart.com/images/stori...l008700311.jpg