filmin karşıdakine zararı yok onun için cok problem degilde xenonların bazıları cidden beter ediyo trafikte hakediyo bazıları.
Printable View
filmin karşıdakine zararı yok onun için cok problem degilde xenonların bazıları cidden beter ediyo trafikte hakediyo bazıları.
6000k ve 8000k dısındakıler karsıdakını rahatsız edıo ewet ama polıs onu bılmezkı xenonluysan cezayı yedın artık dıcek bıse bulamıyorum gıtgıde ıstedıklerı oluo ınsanların herseyıne mudahele etmeyı adet edındıler devletın tum organları defolup gıtselerdı bı artık yeter her alanda sınır bozuyolar
bence güzel bir uygulama olmuş xenon zaten merceksiz bir işe yaramıyor normal fardan farkı yok sis ve arka sis içinde yazsalarda rahatlasam o arka sisini yakana öle güzel şarkı sölüyorumki
polis anliyabilicek sanki mercekli merceksiz göz alıyor almıyor orjinalmi sonradan mı... Muayenede far ayarından geçen araçlarada yazıcak cezayı dediğiniz gibi ancak lüks sınıfa giren araçlara yazamazlar.
Egzozu anlıyorum ses kirliliği yaratıyo ama açık film ve xenonun kine ne zararı war ?
Ben connettin ön sinyal kısmına xenon takan gördükten sonra çok yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum. Adam sinyal+sis xenon geziyor vamı ötesi? =)
haklısın bazıları çok göz alıyor karşıdakini kör ediyo nerdeyse ama bunun karşılığında her xenonlu araca ceza yazın diye bir karar çıkartamamaları lazım. Bi kriter olur,polis xenonu göz alanı çevirir yada ayar belgesi gibi bişey istesin eyw. ama şimdi tüm xenonlulara savaş açıcaklar
valla gözümü delenlere oyle arkamdan projektor takmıs gibi gelenlere yazsınlar cezayı. mübarekler stadyum aydınlatması gibi geliyor arkadan. orjinaller zaten projektor gibi olmuyor ayırt etmesi kolay kör ediyo ya bazıları hayattan araba surmekten soğutuyor
:D işin makarası
bide polis bu yasayı çıkartsınlar bak neler yapıyor
Polis: lan xenon mu deilmi anlayana kadar gözüm kör oldu yazıyorm hemen tutanağa görevli polisin gözünü kör etmekden dava acılmıstır :D
Araç sahibi: hastir :Deli:
eğer olay kesinleşirse cem yılmazın taksici muhabbetindeki gibi abi sen saat 12yi geçir gerisini bize bırak :) beyazdı sarıydı ampüldü lambaydı hiç farketmez yazar benim yurdumun polisi sonra davaydı v.s. di uraş dur :D
Merceksiz xenon normalde var yalnız.Mesela 2002-2005 arası cooper s'lerin hemen hepsinde fabrikasyon xenon var ve hepside merceksiz ayrıca eminim kimseyide rahatsız etmiyor,zaten etse bugüne kadar birileri dile getirirdi problemi.Volvo xc90'lardada mesela merceksiz fabrikasyon xenon mevcut.Teknik bir belge ile ayrım yapabilirler rahatçana..Sonuçta balastların bağlandıkları yer vs. benim arabamda belli.Sonradan takılanlar direk sırıtıyor.Sislere falan takanlara direk yazmaları lazım valla iğrenç göz alıyor gerçekten..
Jeton paraşütle iniyor bugün bende , dün akşam biraz fazla kaçırmışım , aptal gibiyim şu an berbatım , midemden kıvranıyorum falan , ölüyorum vs vs :D :D Hor görme anlamamı :D
Bu ceza işinin olacağı da şu madem bazı araçlarda merceksiz orjinal fabrika çıkışı xenon var , polisler bakacaklar modifiyeliyse xenon varsa yaz cezayı , yok modifiyeli değilse mavi gibi yanıyorsa yine yaz cezayı kıvamına gelecektir.
Nerden Bilicek Bu Ayılar Standartında Arabanın Xenon Oldugunu Olmadıgını....Istedıklerı Gıbı Ceza Kıtlıcekler Hayırlı Olsun....
2010 makyajli kasa yeni civiclerdede fabrikasyon merceksiz xenon var ve merceklilerle(fabrikasyon) aynı gösteriyor ve otm. far yükseklik ayarı vs de olduğu için aslaa göz almıyor. Hatta arkadaşımın angel farindaki mercekli xenonlardan daha güzel gösteriyor ve göz almıyor.
Şimdi ben bu durumu polise nasıl açıklayacağım?
30.000 k 20.000 k lar yalan olacak o zaman maviler yeşiller kırmızılar beyazlar bitiyor :)