bende forumda merceksiz fara xenon uygulamasına karşı amma çok kiş varmış onu gördüm şaşırdım valla![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
cezayı erken ödeyin 46 lira ile sıyrılınyapcak başka bişey yok
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
2 günce rx 8 le beni durdurdular ve adamlar egzozdan ses cıkıyo dye bana ceza yazmaya kalktılar bende hepsini şikayet ettim başbaknlığa bile gittim savclk aklınıza ne geliyosa hepsini yaptıkk...arkadaşlar hakkınızı arayın kesinlikle üstüne gidin.bizim memlekette onların kanunları var ama kesinlikle üstlerine gidin mahkemeye gidin..tüv de bi işe yaramıyo avrupadaki gb değil.egzoz testine gidiyosun yok 86 db. geçmiyecekmiş..her arabadan aynı ses cıkacakmışş böyle bişi imkansızz.. birde bu Hks.borla vb. egzozları satan bayilerin bunu Türkiyede satacaklarsa bize uygunluk belgesi verme zorunluluğu olmalı yoksa kaç euro para veriyoruz ondan sonra bi okadarda ceza yiyoruz bu ne salak bir iştir..kanunların değişmesi farz oldu artık..para kazancak ceza kalmadı heralde xenon a takmışlar..
bndede mercek yok merceksız oldugundan ıllakı goz alıyordur ama yınede far ayarını en aşagıda tutuyorum goz almasın dıye
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
kılına denk gelirsen aracın niye bu renk der ona bile yazar cezayı yeterki yazmak istesin illaki bulur bişey
Bu işi düzgün yapanlar arada kaynıyacak ama beyler kusura bakmayın ben mutlu oldum. Adamın kısaları benim uznlarımın katlarca misli kuvvetli ve odaklanmamış bir ışık saçıyorsa ben yolu göremekte zorluk çekiyorsam öyle zevk olmaz olsun. güzel uygulamalar sayılı olunca cezalar kaçınılmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)