User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
79 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Ciğeri 5 Para Etmeyene Örnek ...

Tolga_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaşça büyüğünüm abi tavsiyesi say...
    Güzel bir uslubla söyle başımın üstünde yerin var. Bide bn orda kurtlarla murtlala alakalı olabilecek bişey demedim arkadaşın en doğruunu yaptığını söyledim ve polislern böyle bi durumda bi *** yapmadıklarını başımdan geçen bir olayda dolayısıyla işimizi kendimiz çözdüğümüzü yazdım. Nerden oraya bağladın anlamış değilim

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun.. 2 şeritli bir yolda solda giden broadway e selloktör çektiğim ve yol wermediğinden dolayı sağından geçtiğim için ışıklarda 3 kişi üstüme yürümüşlerdi...

böylelerine yapıcak birşey yok ilk yaptığın en doğrusuymuş dönüp uzaklaşıcaksın böylelerinden. delidir dengesizdir bir tartışmada ne yapıcağı belli olmaz.. insan hayatı bu kadar ucuz değil

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel bir uslubla söyle başımın üstünde yerin var. Bide bn orda kurtlarla murtlala alakalı olabilecek bişey demedim arkadaşın en doğruunu yaptığını söyledim ve polislern böyle bi durumda bi *** yapmadıklarını başımdan geçen bir olayda dolayısıyla işimizi kendimiz çözdüğümüzü yazdım. Nerden oraya bağladın anlamış değilim
    Farkındaysan konuyu açan zaten zorbalıkla işi çözmeye calışan adamlara çiğeri 5 para etmez demiş sende ona boş gezmemesini ve asıl zorbalığı onun yapmasını önermişsin. hoş olmamış. eşekle eşek olacaksak insan olmamızın anlamı ne? o yüzden kurtlar vadisinden mi etkilendin dedim. asmayı kesmeyi adam önü çevirmeyi bıraktığımız zaman kalitemiz artacaktır.

Zorbaya zorbalık yaparsan ondan hiç bir farkın kalmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Farkındaysan konuyu açan zaten zorbalıkla işi çözmeye calışan adamlara çiğeri 5 para etmez demiş sende ona boş gezmemesini ve asıl zorbalığı onun yapmasını önermişsin. hoş olmamış. eşekle eşek olacaksak insan olmamızın anlamı ne? o yüzden kurtlar vadisinden mi etkilendin dedim. asmayı kesmeyi adam önü çevirmeyi bıraktığımız zaman kalitemiz artacaktır.

Zorbaya zorbalık yaparsan ondan hiç bir farkın kalmaz.
    Sana kesinlikle katılıyorum ama işte herşey planladığın veya istediğin gibi gelişmiyor. Sana kısaca o yaşadığım olayı anlatayım. Ataköy konaklarının ilerisinde dece saat 12 sularında köprü altında tenha olduğu için rc arabama ayar yapıyordum bi a6nın geldiğini gördüm ve rc yi kenarı yanıma çektim adam normal giderken birden üstüme kırdı rc yi ezmeye çalıştı son anda gazına bastımda bişey olmadı adam köprü üstünden döndü tekrar hızlıca önmden geçti sonra yavaş geçti yaklaşık 5 6 kere geçtikten sonra geldi yanımda durdu arka cam açıldı

ve lavuk: güzel araba kaç beygir?
    beygiri boşverde hem bana hem arabaya çarpıyordunuz dedim
    öndeki sürücüye aktardı bni
    ddm neden böle bişey yaptın yazık günah değilmi
    yoooo değil
    neyse kardeşim ii akşamlar diyip döndüğümde sen bize artislikmi yapıyorsun dediler ve arabadan 4ü indi şöför bni köprünün dibine iice çekmeye çalıştı bn yaptığının gereksiz olduğunu anlatmaya çalışırken elime vurmaya başladı sonra ağır abi ya tokat atmaya çalıştı 1 2 3 yeter dedim ayar yaptığım için arka cebimde tornavida vardı çektim ve bunlara ana avrat düz gittim arkadaşları bana dalmak için hazır bekliyorlardı hemen koştular ya arkadaşımızın biraz kafası bozuk falana filan apar topar arabaya bindiler gittiler. Ama bn yediremedim ya itin biri gelecek bni tokatlamaya çalışacak. Bi *** yapsam inse teke tek dövsse kafamıda kırsa yine sesimi çıkarmam ama böyle 4e 1 çok adaletsiz oldu karakola gittim plakayı verdim evime geçtim karakolu aradım tık yok adamlarda. Sabah bende adresini buldum ziyareti iade yaptık. Şimdi ne yapsaydım bu durum karşısında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi sufle wereyimmi ne böyle denyolar nede bu muhabbetler biter en güzeli allaha havale edin susmak en büyük erdemdir bırakın allahından bulsunlar elbet bigün daha denyosu çıkar onun karşısına işte o zmn hayatı biter...
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Germanian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi sufle wereyimmi ne böyle denyolar nede bu muhabbetler biter en güzeli allaha havale edin susmak en büyük erdemdir bırakın allahından bulsunlar elbet bigün daha denyosu çıkar onun karşısına işte o zmn hayatı biter...
    Güzel diyorsunda eline bi kaç darbe sonra suratına atılmaya çalışılan tokalardan sonra 1 diyorsun 2 diyorsun en son patlıyorsun dayak yiyeceksem yiyeyim ama hiç olmazsa 2 tanede bn patlatayım diyorsun. Yada ben öyle diyorum bilmiyorum biraz agresif bi insanım belkide ondan sabredebilene helel olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orda demişsin ki 4 kişilerdi senin elinde bi tornavida war karşındakini yedin diyelim sokuverdin biyerine elde war daha 3 ya adamın biri doluysa bi tana patlatsa hayatın söner bide bu açıdan bak istersen neyse konu uzar gider
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerek var mıydı bu kadar uzamasına?

Bu tip ayılar her yerde var etrafınıza dikkatli bakmanız bile yeterli bu familyanın örneklerini görebilmek için. Hepsine dersini vermeye kalksak işin sonu ya mezar ya hapis.

Bahsi geçen canlı türleri için birbirimizle tartışmaya değmez.

Geçmiş olsun bu arada.

watchword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun ama benzetmen beni çok güldürdü
    pekde gülünecek bişi deil ama sana tarif ettiğim bire bir dediğim tip ' i anlatıyo . yaşını , başını almış ama hala piyasa ve üniversite kızları ile farklı işleri olan bi tip ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ tolga r ; dediğin tornavida işini yaptın diyelim . hadi diğerleride kaçtı , yada onlar bişi yapamadı . tornavida soktuğun adamda bi problem olursa ; ciğeri 5 para etmez birisi için başın hukuk ile derde girecek . en önemliside ; çektiklerine değmicek . tabi o durumda olsan bişide düşünemiceni biliyorum . ne diyelim ; allah ; böleleri ile muhattap etmesin . sanada geçmiş olsun bu arada . allah ' a şükür ; tornavida ' yı kullanmak zorunda kalmamışsın . ailene , çevrene , , bizlere , dostlarına ve en önemliside kendine böle bişi yapmamışsın ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm yorum yapanlara teşekkür ederim . allah ; kimseyi böle tipler ile karşılaştırmasın ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vites küçültüp devam edeceksin.
    böyle durumlarda erkeklik ispat edilmez. çok gereksiz..
    geçen yılki maltepe sonax taki olayları unutmayın..

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vites küçültüp devam edeceksin.
    böyle durumlarda erkeklik ispat edilmez. çok gereksiz..
    geçen yılki maltepe sonax taki olayları unutmayın..
    +1 10krtr

Ertan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafikte çok oluyor bu tür olaylar.1 sene önce maltepe sahilde de buna benzer bir olay yüzünden cinayet çıkmıştı.gazetelere bile çıktı.çokta büyütmemek sinirlenmemek lazım.yoksa hergün gavga ve cinayet işlemek lazım.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yolda kimseyle tartışmamaya dikkat ediyorm tartışınca sinirlerime hakim olamayıp aşşağı inmek var sinir anı insan istemediği şeyler yapabiliyor ölen yada öldürülen taraf olmak istemem allah yol yüzünden kavga dövüş göstermesin kimseye boş işler...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun..Yolda sizinle tartışma çıkartmak isteyenler zaten serseri tiplerdir onlardan her şey beklenir.Bulaşmamak lazım

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vti da gelirdi başıma böle saçma şeyler sunroofdan 2 orta parmağımı çıkarır uzar giderdim tabi bildiğim bi yerse, yoksa yakalanırsak kötü şeyler olabilir
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

nime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şünü anladım iiyiliğin karşışığı iylekten başkamıdır. Değildir ama biraz sabır ile çok şey başarırsınız. Ben denedim Allaha şükür hakkı sabrı ve tavsiyesini hayatta uyguluyanların sonu elbette her türlü kurtuluştur. Trafik hayatımızın büyük bir parçası ve bunu nir millet olarak yeniden bir beyin inşaası ile güzel hale getirebiliriz. Çocuklarımız ailemiz önemli olduğu kadar insanlarımız da önemli. İnsan insana muhtaçtır aksini düşündükçe sonuç imkansız. Sana da geçmiş olsun güzel kardeşim en güzelini yapmışsın Saygılar
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nime GT Black Vtec

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok afedersin hayvan dolu trafikte yapacak birşey malesef ki yok hepsiyle uğraşmaya kalkarsak başımız beladan kurtulmaz. Ya sabır diyorum devam ediyorum çoğu zaman.
    Geçmiş olsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)