mantıklı bir cevap yazmam gerekirse trafikte kavga etmeyin, örnekleri mevcut zamanında bir çocuğu kendi yıkamacısına çekip öldürmedilermi yapmayın etmeyin bir anlık siniriniz için.
Ya böyle tipler insanı çileden çıkartıyor işte,ama sakin olup mantıklı olanı yapmak lazım,
kaptığın gibi HAYDARI kafa göz giriceksin![]()
GARAJ İZMİT
Öncelikle geçmiş olsun..
Bence bunlar altımızdaki araçlardan da kaynaklanıyor. Bende Pazar Akşam kız arkadaşlarımla gezerken aynı şey yaşandı hemen hemen. Arabayı görenler gıcık alıyor yada kız görenler anlayamadım neden olduğunu. Benim olayımda araç Winston firmasının aracıydı ve hem tehlikeli kullanıyorlardı alkollüydüler hemde kafa tutuyorlardı. Böyle zamanlarda en iyisi yapabiliorsanız onu peşinize takıp 2-3 arkadaşı arayıp onları pusuya düşürmek. Biz öyle yaptık çok da etkili oldu en azından 4 erkek 1 erkek görünce kafa tutmanın yanlış olduğunu anlıyo bu sayede![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
yıne benzer konu yıne benzer yorumlar...hayatı boyunca hıc dayak yememıs(adam akıllı yalnız soyle evıre cevıre) olanlar ve dayak arsızları arabadan ınıp kafa goz dalıyor,aklı basında olanlar yoluna devam edıyor...
g.olsun istanbulda adım başı bu tarz olaylarla yaşaya yaşaya alıştık artık bende ilk başta çok tepki verirdim ama artık yapacak birşey olmadığını bu eğitimle kültür seviyesiyle ancak bu kadar şöförlerin olabileceğine kendimi inandırdım ve kim ne yapmış ne etmiş umrumda değil
Polisi arasanda birşey yaptıkları yok. Kendin haleltmeye kalksanda işin sonu yok. Unutmakta adama koyuyo sinir ediyo.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bazen diyorum al önüne yaklaş tamponuna sonra vur çıkart yoldan
deliriyorum deliriyorum!!
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
rahmetli Atatürk ün türk milletine son nefesine kadar kazandırmaya çalıştığı şey medeniyetti. ömrü vefa etmedi. şapka devrimi diye bir devrim yapıldı bu ülkede. herhalde dünyada ikinci bir örneği yoktur. medeniyet yok bizim insanımızda. asıl mesele bu.
"Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)