User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
79 sonuçtan 77 ile 79 arası

Konu: Ciğeri 5 Para Etmeyene Örnek ...

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı watchword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol kardeşim . birden bire olan bi olay olduğu ve dediğim gibi değersiz bi nitelik taşıdığı için çok fazla kişiye haber vermek ve onlarında başını belaya sokmak istemedim . dediğim tip ' den biraz bahsetsem , üni tarafında takıldığı için kesinlike bilirsin zaten ...
    Kesin bilirim.
    Çıkış saatlerinde Üniversite-KYK arasında km yapan tiplerdendir.
    #eksikpazar

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok geçmiş olsun kardeşim...

Alıntı deathofacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rahmetli Atatürk ün türk milletine son nefesine kadar kazandırmaya çalıştığı şey medeniyetti. ömrü vefa etmedi. şapka devrimi diye bir devrim yapıldı bu ülkede. herhalde dünyada ikinci bir örneği yoktur. medeniyet yok bizim insanımızda. asıl mesele bu.
    +763 aynen katılıyorum hiç birşeyin ayarını bilmeyen bir milletiz...

alkolün,eğlencenin,araba kullanmanın...asıp kesmeyi millete magandalık yapmayı

erkeklik kuralı olarak gören magandalarımız var olduğu sürece bu problemlerle

karşılaşmaya devam ederiz....
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat'cığım geçmiş olsun , aynı şeyleri bende yazacağım , ne yazık ki bu tiplerden çok var, hele ki şu üniversitelerin olduğu küçük şehirlerde fazlasıyla... Ben normalde de trafikte de kavga etmeyi istemeyen , sevmeyen bir adamımdır. Herşeyi konuşarak çözme taraftarıyımdır çünkü mantıklı düşündüğünde bütün kavgalar , tartışmalar mantıksızdır , bir anlık bir sinirdir sadece. Ama arabamda da iş yerimde de evimde de silah bulunduruyorum , cahil birisi değilim ve sabretmeyi çok daha fazla öğrendim bu şekilde. Bunun bilincinde olduğum için Allah'a şükür ki hiç kullanma gereği duymadım , Allah göstermesin hiçbir zaman da duymam inşallah. Taşıma sebebim de zaten kavga vs için değildir , hırlısı var hırsızı var ne olur olmaz , korkutmak amaçlı , yoksa onlar için bile kendimi yakmam , ailemi yakmam.

Sabırlı olursak sonunda selameti buluruz zaten , kimseye sabırdan zarar gelmez. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)