erayben gördüm çok zevkli gerçi engin tın tın kullanıp otobanda basıyo ama bayağı bi zevkli olmuş ferros falan çok düşmüştü zamanında peşine ama engine nasip olmuş komık rakkamlara
![]()
erayben gördüm çok zevkli gerçi engin tın tın kullanıp otobanda basıyo ama bayağı bi zevkli olmuş ferros falan çok düşmüştü zamanında peşine ama engine nasip olmuş komık rakkamlara
![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
yüzünü gören cennetlik görüşelim bigün![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
bu resmini koydugunuz kızıl saclı arkadasta beyaz bir s2000 war bugun caddede gordum gerci 2. gorusum el plaka olması lazım
Evet bu arkadaşın eskiden ENG plaka s2000 i vardı,2009 beyazına boyanmış.Sahibinden.com da 50.000 tl ye satılıyordu. Araba ap1 ve 2004 dü...
Lago otomotiv Turgut beyin aracı
ciddi olarak harcanmış ve toplanmıştır ruhsatı falanda herşeyi tam yapılmış bir araç
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
manevi değeri var olum o akışmetrenin
e46 m3 silindir kapağı grank smg2 sanjuman + e36 piston kol supab grank e46 yatak yağ poması e36 beyin vs.. seni bekliyo
![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Engin bunu mu almis simdiiki tane var bu sekilde z3. Bir tanesi pilota ait. cok guzel bir proje ve basariyla sonuclanmis ikisi de. Ustelik legal...
///Mürüvvette endaze olmaz.
o eng plaka araç cadde bebek etiler heryerde gördüm lakin birazcık kullanıcısı apaçi imajı veriyor araca. sesi falan tam muscle aracın ama v8 yazısı falan vw bora passatlarda kullanılan puntolardan... daha güzel imajı olabilirdi![]()
pilotun arabası pert oldu... askar bmw de görmüştüm yapılırken..
Ayhan şu e46 m3 şanzımanını 2 senedir arıyorum biliosun.. satarsan alırım..
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
bmw orjinal parçaları arasındada satılmakta ağırlıklar yüksek süratlerde hem yol tutuşu hemde aracın yola basmasını iyi sağlamak için olabilir (tabiki dez avantajlarıda wardır) ama hem sürüş eforu sağlamak içim hem aracın frenleme mesafesini kısaltmak dengeli şekilde durdurma olabilir nede olsa hafif bi araca 4.6 motor koyuyorlar.. direk ön ve arka şase kollarına yakındır bu ağırlıklar normal bi sürüşte bile aracın şasesi oynadığı için kule gergileri kullanılmaktadır yol tutuşun iyi olması için bunun gibi bişeye yarıyo bunada performans ağırlığı diyolar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)