Sağlamlığını, konforunu herkes yazmış zaten. arda nın da dediği gibi motor yağı eksiltmesine dikkat edin. aracımız volan servisten çıktığı gün motor yağı eksiltmesi sonucunda motor yakmıştı.
bu arada bi iki fotoğraf
![]()
Sağlamlığını, konforunu herkes yazmış zaten. arda nın da dediği gibi motor yağı eksiltmesine dikkat edin. aracımız volan servisten çıktığı gün motor yağı eksiltmesi sonucunda motor yakmıştı.
bu arada bi iki fotoğraf
![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Bu arada 80kmh hızla giderken kick down yapıldıgında patinaja oturan bir araç 850 R lar
aradaki 25 hp küçümsenicek gibi degil
T5 yerine R bulunursa alınmalı bence
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
yeşilkoyde birtane vagon var yeşil renk R felaket orjinal bir makine sahibi satmayı düşünmüyor orası ayrı![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
wagonları görünce acaba içindeki seri katil mi düşünüyorum niyeseöyle bi havası var arabanın
bu arabalarinhasta kullanıcılari pek satma taraftari olmuolar
bagimlilik yaratir biraz 850 ve s70 t5
arkadaşlar bugün 96 model 850 t5 aldım sanzımanı ve turbosu mükemmel motor biraz duman atıyo ama yine performan süper bikaç eksigi var ankarada ucuz parça bulabilcegim yerler nereleri var
Ankara detailing garagedaki Mert kardesimde manuel siyah t5 var, diger aracida s40t4 ailecek volvoular zaten
satmayi dusunuyor ciddi dusunursen temasa gecebilirsin
konuyu inceledimde bu volvolar için intercooler chip filre egzos borular port polish aklıma gelmeye nbaska ne yapılabilir bu tarz araçlara egz. ve piston geregi yo ksanırım yada conta bende merakım war volvonun bu serisine
ramo sana 3 seçenek knka...
forester
s40 t4
850 t5
hepsini hayvan gibi yükler yürütürüz knka hiç sorun değil... volvoların parçalarıda sanıldığının aksine öyle deligibi pahalı değişl aga ayık ol![]()
üstündeki turbo ile yazılım düzgün olduktan sonra kıramazsın eğer çok fazla fakire kaçırmazsan. Yani o turbonun basıncı o motoru kıramaz wastegate hortumunu çıkarmadığın sürece. Ses olarak düz boru başına iş çıkarır polis açısından benden söylemesi. Amerikan gibi gezersin ama 5 silindirin sesi çok güzeldir.850 de egzostta tek sıkıntı arka tarafta susuturucudan önce bir Z yapıyor orada güç kaybı yaşıyorsun. Kendi intercooler ı radyatörün arkasında kalıyor o nedenle onu öne almak biraz zahmetli ama yapılır. Üstündeki turbo ile motor ve turbo düzgün durumdaysa 300 hpleri görürsün. Ama turbosuna açıp baktırın bunlardan önce. Motor ömrüde düzgün kullanımda 300 bin falandır. Ama söyliim 850 ler eski olduğu için o kmleri görmüştür. Görmemişse Km geri aldırılmış olabilir. 250 bin in altında 850 olacağını ben sanmıyorum.
IN BOOST WE TRUST
Volvo 850 2.0 T5 1996 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 89295510
Şöyle bir araç var,muazzamdırVolvo forumlarından bir abimizin aracı,T4'te ben harika bir ses almıştım ama T5 sesi hakikaten harika,zaten vtecten sonraa muhtemelen tekrar Volvo'ya döneceğim ben
Kaporta parçaları oldukça pahalıdır,motor parçaları normal fiyatlarda seyreder,lpg'ye nazlıdırlar,siz baktıkça o da sizi üzmez,iyidir iyi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)