User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
171 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: volvo 850 T5

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Volvo 850 2.0 T5 1995 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 100999170

Düşünceniz varsa çalıştığım şirketteki müdürümün aracı, büyük bir hevesle haftasonu hobi aracı olarak aldı. Bu süre zarfında eşininde kullanacağını düşünmüştü ancak eşi için kullanması mümkün olmadı, çok büyük bir araç olduğu için. şimdi satıyor, özel servis bakımlı ve çalışmayan parçası yok. kendimde kullandım gerçekten çok keyifli bir araç, sağlam ve güçlü olduğunu hissettiriyor. Fiyatı uygun diye küçümsenecek bir araç değil karoserde değişeni olmayan, ve parça parça boyananı olan bir araç mekanik olarakta sorunu mevcut değil.
    uzun bir aradan sonra tekrar bakıyorum 850 lere gerçekten bu motoru tanıyan biri yazarsa sevinirim ilanlardada bu araç dikkatimi çekti favorilerimde zaten alırken en çok neye dikkat etmemiz lazım motorla ilgili şanzımanları manueller o tork ve gücü nereye kadar sıkıntısız aktarıyolar en çok merak ettiklerim bunlar 2ncisi yol tutuşları nasıl gerçekten bilen tecrübe eden yazabilirse sevinirim

ErayCerit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir gün volvonun kıymeti bilinecek ve honda tarihe karışacak.İşte o gün hiç uzak görünmüyor artık

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    s60 yada s70 hep kafamda olan araçlar.. s60 defalarca almanın ucundan döndüm.. s70 de güzel bir modernizasyon ve üstüne çıtırdan bir modlama ile hem teknolojik olarak bugünkü sıfır üretilen d segmenti araçlarla donanımda yarışır hemde performansda çok aracı aynada geride bıraktırır.. işin ilginç yanı koyu volvocularla konuşdunmu s70 i s60a tercih ediyorlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu 5 silindirin sesi başka ya

Crazy Volvo 850 T5 with 560hp/675nm - YouTube

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Volvo fabrika olarak hala isvecte cin deki fabrikada sadece asya pazarina gidecek arabalar toplaniyor. Yani eski opel izmir fabrikasi gibi.
    850 alacaklara onerim 98 s70 almalari. S70 te turbol ve enjekrorler daha buyuk. Emme manifoldu farkli. Gaz kelebegide buyuk. Sanzimani otomatik ya da duz gucle kiramazsiniz.
    Ben t5 i ilk aldigimda elektronik gaz kelebegine alisana kadar 18 ltlerde geziniodum. Alistiktan sonra 15 lere dustu. Ecufast yazikimdan sonra 12 lere dustu. Alper gaz kelebegi hizi ile de oynadi heralde tepkisi artti. Bi de su var 70 lerin sanzimani adaptiftir 50-75 km arasi kullanici logu alir vites gecislerini ona gore yapar. Yazlari araba annemde araba buraya geldigi zaman baygin balik gibi ben aldigim zaman bana alisincada yerinde durmuo.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yol tutus mevzusuna girmeyin 850 de 70 de yol tutmaz. Gercekten cok uzun ve yumusak. Direksiyon tepkisi yok. Inanilmaz sagir. Lastiklerden yol tepkisi alamiosun direksiyonda. Ama kisin karda kar lastigi ile direksiyona verdigi itiat cok farkli. Ama asftta koni falan sakin. Annem saolsun bi takim patlatti ayarli koni aldim ayni fiyata biraz yol tutar olur gibi oldu arkasi toplandi ama bu seferde konfor yok oldu. Konilere 3000 dayanabildim cikardim sattim yine oem koydum. Koni bide assosun yollarinda dayanmazdi oem yine bayaa uzun sure dayanio.

Volvonun uzun yol performansi cok iyi hic yormuo. Annem 65 yasinda hala tek basina o 450 km yolu tek basina yapio. Bi kere benimle geldi istanbula ucakla dondu. Iki gun basimin etini yedi istanbulda. Ucakla gelecektimde simdi her yerim agrioda islerimi yapamadimda edemedimde diye.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ondan bahsediyorum zaten. O forumun kurucusu ben oluyorum
    pardon da bizim niye haberimiz yok ya 2-3 mesajın var diye lütfen ben kurdum triplerine girmeyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlgilenmiyorum da o nedenle. O forumda kurucu arkadaşlara sor onlar bilirler beni. Cem ben ve Dağkan kurduk uğraştık. Dağkanda bende bıraktık kurduktan sonra. Cem uğraşıyor mu bilmiyorum. İlk araba stickerlarını ben bastırdım.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlgilenmiyorum da o nedenle. O forumda kurucu arkadaşlara sor onlar bilirler beni. Cem ben ve Dağkan kurduk uğraştık. Dağkanda bende bıraktık kurduktan sonra. Cem uğraşıyor mu bilmiyorum. İlk araba stickerlarını ben bastırdım.
    allah allah forumun ismi nedir ? cem b k tan bahsediyorsun sanırım.Bi ara istersen ilgilen bizde görelim hangi forum olduğunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    volvo clubtr
    evet cem bkdır. Kurduğumuz forumdaki insanların kafa yapısı nedeniyle ilgilenmiyorum. Forum bana ait demiyorum. Forumun internet alt yapısını cem kurdu. Ben ve dağkan forum şekli insanları toplama ıvır zıvırları ile uğraştık.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ufak oynamalarla s3 type r vti m3 tarz araçları harcamak mümkün değilmi
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ufak oynamalarla s3 type r vti m3 tarz araçları harcamak mümkün değilmi
    oldukça mümkün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw ne vti i. VTI ı neden bu klasmana sokuosunuz ki. Stock olarak zaten bakımlı arabalar VTI ları geçer.
    Bu arabaların durumu iyiyse üzerine 4-5 harcanarak çok sağlam giderli hale gelirler. 100-200 ü 8-9 saniyede tabiiki koşamaz stock turbo ile ama Tayyar Megane cart curt hepsini geçer. Hanım volvoyu sevse zaten S60 T5 yapıcam ama büyük diye sevmio.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw ne vti i. VTI ı neden bu klasmana sokuosunuz ki. Stock olarak zaten bakımlı arabalar VTI ları geçer.
    Bu arabaların durumu iyiyse üzerine 4-5 harcanarak çok sağlam giderli hale gelirler. 100-200 ü 8-9 saniyede tabiiki koşamaz stock turbo ile ama Tayyar Megane cart curt hepsini geçer. Hanım volvoyu sevse zaten S60 T5 yapıcam ama büyük diye sevmio.
    alper abi bu yenilerde sanırım t6 war değilmi o t5 lere uygunmudur ufakdanda intercooleri büyütme v.s gibi şeyler yapılsa chip falan
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski kasa s80'lerde de mevzut 2.8 T6 motor,ama ağırlık...

Benim için ideal makine daha öncede yazmıştım S60 2.3 T5'tir,az daha zamanım var durulmam lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu nasıl bır gıdıstır..

volvo +700hp - YouTube

benımde favorım manuel c70t5
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

gabxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S60 hızlı bir araba olabilir ancak kullanımı hiç zevkli değil aşırı hissiz bir araç.Bunu geçtim 4 kapı olmasına rağmen coupe bir araçtaki arka koltuk mesafesine sahip.(hangar gibi bir bagajı var ancak koltukta diz mesafesi yok)

Kullanmadan karar vermemek lazım hızlı bir araç olsa da otomatik şanzımanı yüzünden hızlı kullanımda çok saçma tepkiler veriyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gabxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S60 hızlı bir araba olabilir ancak kullanımı hiç zevkli değil aşırı hissiz bir araç.Bunu geçtim 4 kapı olmasına rağmen coupe bir araçtaki arka koltuk mesafesine sahip.(hangar gibi bir bagajı var ancak koltukta diz mesafesi yok)

Kullanmadan karar vermemek lazım hızlı bir araç olsa da otomatik şanzımanı yüzünden hızlı kullanımda çok saçma tepkiler veriyor.
    Manuel şart + yürürünün elden geçmeside şart,hissiyatsızlık var S80'de aynı şekilde,S40 T4 ise çok keyifli Ama tadını aldım bir kere onun,değişiklik lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper abi bu yenilerde sanırım t6 war değilmi o t5 lere uygunmudur ufakdanda intercooleri büyütme v.s gibi şeyler yapılsa chip falan
    Sıkıntı yok S70 S60 S40 850 hepsine yapılabilir.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)