senin gelmen yeter abi=)
senin gelmen yeter abi=)
pattttt patatataa kutereegıdıyor ıste
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
sonuc ne oldu Erenbenim is bitti montajlar tamam bi ara deneriz sonrasında yazılım yapcaz yeniden deneriz bende farkı görmüs olurum olur mu kardesim.
video yokmu ..? ne oldu sonuç..?
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Uğur arkadaşı olan 2 arabadan birinden telefon ile video çekildiğini gördüm ancak Uğur demesine göre video çeken geçen pek becerememiş bakalım bu sefer becermiştir umarım
specler:
rsi:filtre egzos hafifletme(arka koltuk stepne vs)
saxo:filtre egzos hafifletme(arka koltuk stepne vs)
Sonuca gelirsek ise, 2de saxo nun devrine göre sıktığımızda rsi'ın 2 bitince saxo yaklaşık 1 boy öne geçiyor.Toplamda 2-3 boy alıyor saxo bu tip bir denemede.
3te saxo'nun devrine göre sıkıtığımızda rsi yarım boy öne atlıyor160 km/h sonra saxo gelioyor ve olay tam tersine dönüyor.
3te rsi ın devrine göre sıktığımızda rsi 1-1.5 boy öne atlıyor top speed'de saxo yakalıyor rsi ı.
Video olması daha mantıklı.Böyle anlatmayla nereye kadar![]()
Saxo'nun maşallahı var.Çok zevkli denemeler oldu.İyikide geldiler
bence uno 4 kısı olmasına ragmen hepsını gectıı![]()
saxonun vıtes kollarıda sorun var ama ona ragmen gıttımasallah araclara dıyelimm
![]()
Evet.5e geçirmekte sıkıtım var dedi Uğur bana denemeden önce.Zaten bende sordum 4 kaçta bitiyor diye.180 civarına gelince gazı kesitim ben.Adamın 5e atmakta çile çektiğini bile bile 200ün üstüne çıkmak yakışık almaz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)