Senin arabanıda kullandım gördüm kankaLT'yide kullandım PE zaten benimdi bilosun
Senin aracın hafifletme ve 13 teneke ile gayet geçerli olur kanka.Getir bi akşam arabayı deneyelim kardeşim
Millet Superman olmuş X ray gözlükleri var bilip bilmeden çok güzel konuşuyorlar şaşırtıcı
Sen kalkıp demiyorsunki geçerim ıvır zıvır.Adı üstünde denemek! Millet deneme anlamını beyninde yitirdiği için herkez birbirine gider yapıyor sanıyor alakası yok.
Biz arabalarımızı dener görürüz kardeşim sen getir aracını
Stock Vti ile deneriz benim Si ile deneriz PE ile deneriz LT ile deneriz şuan hepsinin durumuda çok iyi.Benim si'de 3 4 crx olsa çok güzel olucakta o yok çok sağlıklı vti ile 4 e kadar kafa kafaya 2 cm fark yok4 te bi bakıyorum vti yanımdan önüme kopyala yapıştır
Bana acil 3 4 crx lazım ama olsun 3 sonuna kadar deneriz
(Bu RSİ) bu speclerde İes'e şaka yapar![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Kafamıza göre kanka.Bir akşam gelmek var aklımdada o akşam gelemedi bir türlü![]()
Hepsi ile deneriz sonra çekeriz çayımızı çorbamızı içeriz.Nerdesiniz? Bir çorbacı ne neresi lan burası? He emmim emmim emmimdeyizKanka bende s2k olsa bile o vti yı geçemeyiz.Onda iman power var
![]()
Neeey?Emmi Emmi! - Hay Emmini![]()
![]()
![]()
Kanka maksat muhabbet biliosun gelmişken arabanıda görürsün ama çorbalar senden![]()
![]()
Olum Vti'ın radyatöre hacıdan gelen su , lastiklerine okunmuş hava doldurduk ama en önemlisi orj beynin üstüne okunmuş küp şeker koyduk çok fena gidiyor
Walla ben 6 7 senedir ne öyle bir vti gördüm görünüş olarak nede stock olarak böyle gideni![]()
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Verdim muhteremGölcüklere gideysunuz İlkilizçeler rusçalar öğreneysunuz iş zekata geldimi onuda geç güç vereysunuz
![]()
Güncel..
max. chip+cai+egzoslu gti vts ler aranıyor denemek için.Herhangi bir iddia söz konusu değil.Deneyelim görelim mantığı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)