Ahahahaah vay serefsiz
Link atan da yok herkes gülmüs gecmis
BBSler icin süre koydum, 1-2 hafta daha beklerim gelmezse OZ Ultraleggera 16'' gunmetal ile yola devam, sokarım germanına da staylasına da![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Y.G uye oldugu bir forumda Low-Rider haber ajansinin yaptigi habere su sekilde bir cevap verdi..
Y.G.(31.5) : BBSler icin süre koydum, 1-2 hafta daha beklerim gelmezse OZ Ultraleggera 16'' gunmetal ile yola devam, sokarım germanına da staylasına da !
verilen bu tepkiye LOW-RAYDIR Haber Ajansindan ne yanit gelecegi bekleniyor..
- K -
________
Dr.Ecu
Yok lan bu sefer acık renkli, mat siyah degil![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
özgürçok fenasın
![]()
sabah sabah koptum
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hahahaahaa hepsi çok iyi![]()
İstanbul Boğaz Köprüsünde Büyük Panik
Aracından daha fazla güç almak isteyen ve bunun içi aracına AEM methanol kiti takan K.L. isimli vatandaş Boğaz Köprüsünde seyir halindeyken aracından sızan methanol büyük paniğe sebep oldu.Çevrede topalanan vatandaşların arasından sıyrılıp aracın yanına giden ve isminin Kenan Komutan olduğu açıklanan kişi yarım şişe şaraba methanol karıştıp içmesi büyük tepkilere sebeb oldu.Kısa sürede olay yerine gelen ekipler tarafından göz altına alınan K.L. ve Kenan Komutan'nın ifadeleride ilginçti.
K.L: okuyom be ya diyerek eğitimine dikkat çekerken Kenan Komutan isimli şahıs ise İsatanbulun gerçek fatihi olduğunu ve İstanbulu yarım şişe şarabı içtikten sonra fet ettiğini açıkladı olayla ilgili soruşturma kısık afr ve yüksek avans ayarı ile son sürat sürüyo
ahhaha alem adamsınız ya![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Jantlar hala gelmediği için isyan eden Y.G(32) , farklı bir şekilde isyanını dile getirdi.
Yayın hakları gereği isyanının bir kısmı editlenmiştir..
Bakınız:imzam
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)