aynen.. özellikle sürücü tarafı için çok önemli bir konu bu.
bir bilgi daha.. bu cam (kaza anında kendisi patlamamışsa) içeriden çok rahat patlıyormuş. dışarıdan gelen darbelere en az diğer camlar kadar dayanıklı imiş.
dış etkenler (taş, vs gibi) ve hırsızlara karşı güvenlik amacı ile..
inanıp inanmamak senin keyfin tamamen
ben de otomobillerin bir çoğunda olduğunu düşünüyorum bu özelliğin. Çoğu kişi habersiz olması muhtemel.
Ya da Honda Türkiye den sallıyorlar![]()
(Her anlamda güvenliğe önem veren bir marka olmasına rağmen)
çıkartırkende kayalıklar sürtmeden çıkartabilselermiş
Allah yardımcısı olsun
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Sadece Honda ya bağlamıyoruz.
Burada dikkat edilmesi gereken konu şu. Evet yaşam alanı çok iyi aracın. ufak tefek bir kaza değil bu.
Emniyet kemeri olmasa dalgıçlar halen sürücüyü arıyor olurdu.. Akıntı kimbilir nereye götürürdü.
15 metreden süratli bir şekilde suya çakılıp suyun 12 metre altından sağ olarak çıkılıyorsa, Honda da da, Seat da, Ford u da Volvo suda ön plana çıkamaz, çıkmamalı..
Sürücü böyle bir kazada sağ olarak kurtuluyorsa ön plana çıkması gereken şey EMNİYET KEMERİ dir.
Ancak böyle bir kazada otomobilin yaşam alanının halini de göz ardı edemezsiniz.
ben hondayı yerden yere vurmuom en ufak şeyi bile nıe bu kadar cok abarttınıza anlam veremıorum.. 4 yıldız almış bir arac nıe buna kulak asmıosunuzda burda yok bu arac honda die kurtulduda hondanın şu ozellığı olmasa kurtulamasdıda bırakın bu işleri.. gercek verilerle konusalım...
allah korumuş valla
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)