suyun içindeki kayalara çarpmasından bahsetmiyorum ki ben. tık der döner en fazla suyun içinde
ben, 12 metreden süratle, suya çarpma şiddetinden bahsediyorum.
ona rağmen yaşam alanının çok iyi durumda olduğundan bahsediyorum. (ki herşey apaçık ortada. gerçekten çok iyi)
Başka bir marka aynı kazayı yapsa belki Honda da olduğu gibi ön tamponu bile bırakmazdı. Kaputu bile açılmazdı.
Ben senin dediğin gibi, "bu arac honda die kurtulduda hondanın şu ozellığı olmasa kurtulamazdı" demiyorum. Öyle bir şey dediğimi de gösteremezdin.
Cümleleri anlamak istediğin gibi anlayıp, söylemediğim cümleleri söylediğimi ifade ediyorsun.
Nasıl anlamak istersen.. Keyfin bilir.. Benim ne dediğim ve ne demediğim ortada, resimlerle de herşey apaçık.. Görünen köy kılavuz istemez..
Benim yazdıklarıma yaza yaza "4 yıldız" mı yazdın![]()
(e sen de haklısın
)
Evet bence de çok kötü araba Honda.. Alma sen.. 4 yıldız zaten..![]()
Herkes kazayı - Civic'in ne kadar güvenli olduğu vs.. tartışıyor - düşünüyor da Civic'lerin frenlerinin tutmadığı gerçeğini tartışmıyor
%99 frenleri tutmamıştırTırsıyorum kullanırken cidden.
Neyse kimseye bir şey olmamış en azından.
Orj balata yerine TRW takın bitsin dertler.
Ya da stoptech delikli disk ve balata.
çivi gibi çakıyor her ikisi de![]()
valla bende de TRW vardı ben çok memnundum. Sırf tozu yüzünden dğeiştirdim Stoptech balata taktım 2 gün önce. Test e çıkamadım daha. Bunlarda toz yok frenleme mesafesi de daha iyi diyorlar ama bakacaz artık.
TRW de durmuyorum diyorsan 120 de asılıp 10 metrede falan mı durmayı düşünüosun sen![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)