bende duyum aldım 4. de oldu dıye ama gerceklıgını bılmıyorum sadece bı duyum resmıyet yok
Printable View
bende duyum aldım 4. de oldu dıye ama gerceklıgını bılmıyorum sadece bı duyum resmıyet yok
bayraklı sevgi yolunun ordaki karakolun karşında dükkanı olan bi abime sordum o duymamış
http://www.habervitrini.com/izmirde_...et-459072.html bucada bulunmuş ama 5 yıllık dıyorlar ceset için
diyelim bu katil toplam 10 kişiyi öldürdükten sonra yakalandı.. alacağı ceza ne olacak? pişmanım alkollüydüm vs gibi bahaneler uydurursa alacağı ceza ne olur?
narlıderede görülmüş he... off off... stresdeyim..polisler kamera kayıtlarını inceliyor balçova daki avm'lerin.. umarım birşeyler bulurlar..
bilge köyü katliamından ne farkı var bu suçun? orda 44 kişi burda 3 kişi 44 kere muebbet cıktıysa ondan bundanda 3 kez muebbet cıkar tamam işte
bu oç nun yırtarı hiç bi şekilde olamazda iş akıl sağlığı raporu ne der ona göre nasıl yargılanır bilgim çok yok ama eceliyle zaten ölmez bu içerde
Salınır 10 yıla kalmadan kardeşim, zaten erken seçim gündeme gelir yakında. ***** iktidarında elindeki tek kozu af zaten.:mad::ofk:
narlıderede bir alısveriş merkezinde gorulmus farkedilince kaçmış ole bi haber ne kadr dogru orası bilinmez tabi....
şimdi acıldı===>
Narlıdere'de bir süpermarket yakınlarında görülen seri katil farkedildiğini anlayınca kaçarak uzaklaştı
bu adi şerefsiz yakalanmadıkça asılsız haberler yayılcaktır 4. kişiyi öldürse yeniasır da yada izmir ile ilgili haberler yayınlayan sitelerde yazar.Dünde balçovada yazdılar ama haberlerde görmedik.
En kısa zamanda yakalanır inşallah izmir bu tedirginlikten kurtulur.
bu yapılan olaylar haberclere yarıo o yzuden anında tw ve sanal alemde haberlerı cıkar umarum yanlıs haberlerdır
hıcbır yerde 4. ile ilgili bi haber yok ıns yoktur