User Tag List

Sayfa 10/17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
306 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Eriador Kaan geçmiş olsun

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34NVL80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar babası ile baya bi oturduk. Bir çoğunuz konuşmuş ve burda yazmış. Evet biraz üzgün bende konuştum. Dediğim gibi babasıyla oturduk baya bi konuştuk, kendisi bişeyleri soylemiyor dedi bana. yanında onu Usa ya gotüren aracı kişi var ibrahim. o ilgileniyor bi çok şeyle, onada hastane yetkilileri soylemiyor herşeyi, aileden biri şart diyorlarmış, cuma sarper gidince bi çok şey belli olacak durumu ile ilgili laptopunuda vericek kaana allaha duadan başka birşey yok yapacak şuan umalımki iyi haberler gelsin. Geyik çıkınca direksiyonu kırıp ormana dalmış motor nerdeyse kucağına kadar gelmiş arkadaşlar kendindeki hasarda bu yüzden geyiği iyiki oldurmedin yoksa işin daha zor olurdu demişler bu ne adalettir a.q. Organlarını bağışlamış bizim hıyar orada ehliyet alırken hatta oranın sitemine gore dinine gore din adamıda geliyormuş tehlikeli isen kaanada imam gelmiş başına olurse die ( allah korusun ) ilgilenmeyip mudahale etmeyip bırakabilirlerdi kurtaramadık derlerdi die düşünüyorum dedi babası, çünkü yalnız ve ailesi burda yok bunların hepsini biliyorlardı demiş ibrahim. organ hastası ve organ arayan çok fazla insan var burda demiş. Allaha şükür allah korudu kardeşimi boyle birşeyde olmadı. Şimdilik paylaşacaklarım bunlar
    Burasi Amerika Afganistan fln degil...Hasta gidecek ve hastane bakmayacak...O hastaneyi naparlar biliyormusun? Boyle hurafelere inanmayin..

Kaan cok cok gecmis olsun..Umarim bir an once eski sagligina kavusursun.

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aradim az once sesin iyi geldi sevindim. kanim dondu birden. Bir sey lazim olursa muhakkak haber ver dedigim gibi. Allah beterinden korusun...
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaanla ilk kez konustuk o da hastanedeyken...Keske boyle olmasaydi ama ne yapalim..

6 hafta kadar kalacakmis hastanede..Ihtiyaclarina kosturacak bir arkadasi varmis yaninda..Islerimi ayarlayabilirsem en yakin zamanda ziyaretine gelecegim..

Tekrardan gecmis olsun.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sımdı aradım bende cepten. sesı normal olarak yorgun gelıo canıda sıkkın . kırıkları dert edıyor ama bunada cok sukur. canına bırsey olmadıya kırıklarda ıyılesır evelallah

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bende konuştum şimdi Kaanla. serum falan bağladışar dedi simdi sesi iyi kendide olcak

inşallah.

İzlediğni gördüm Kaanım iyileşte gel dön yanımıza efesi özlemişşindir
    1881 - 193

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arkadaş mesajlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim hala elimi ve ayaklarımı kullanmıyorum.

Benim için hala mesajlarımı arkadaslarım yazıyor.Msnden sadece webcamle konuşabiliyorum.

Tekrardan saolun..

> Eriador - Kaan <
    1881 - 193

JumboAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok cok gecmıs olsun.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34NVL80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar babası ile baya bi oturduk. Bir çoğunuz konuşmuş ve burda yazmış. Evet biraz üzgün bende konuştum. Dediğim gibi babasıyla oturduk baya bi konuştuk, kendisi bişeyleri soylemiyor dedi bana. yanında onu Usa ya gotüren aracı kişi var ibrahim. o ilgileniyor bi çok şeyle, onada hastane yetkilileri soylemiyor herşeyi, aileden biri şart diyorlarmış, cuma sarper gidince bi çok şey belli olacak durumu ile ilgili laptopunuda vericek kaana allaha duadan başka birşey yok yapacak şuan umalımki iyi haberler gelsin. Geyik çıkınca direksiyonu kırıp ormana dalmış motor nerdeyse kucağına kadar gelmiş arkadaşlar kendindeki hasarda bu yüzden geyiği iyiki oldurmedin yoksa işin daha zor olurdu demişler bu ne adalettir a.q. Organlarını bağışlamış bizim hıyar orada ehliyet alırken hatta oranın sitemine gore dinine gore din adamıda geliyormuş tehlikeli isen kaanada imam gelmiş başına olurse die ( allah korusun ) ilgilenmeyip mudahale etmeyip bırakabilirlerdi kurtaramadık derlerdi die düşünüyorum dedi babası, çünkü yalnız ve ailesi burda yok bunların hepsini biliyorlardı demiş ibrahim. organ hastası ve organ arayan çok fazla insan var burda demiş. Allaha şükür allah korudu kardeşimi boyle birşeyde olmadı. Şimdilik paylaşacaklarım bunlar
    babsi ile tekrar gorusursen bence belirtmelisin bu tarz kaygilara dusmesinler . zaten uzaktalar iyice kafalari karismasin . Amerikada ambulans geldikten sonra adam olecek olsada oldurmezler , zaten ilgilenmisler belliki ameliyat felan gecirmis . geyige vurmaktan biside olmaz . yakin bir arkadasim ayni sekilde geyige carparak arabasini pert etti yolda . hic durmadan sigorta sirketinin yolladigi kiralik araba ile devam etti yoluna . az once msnden bi hal hatrini sordum sanirim iyi , rahatsiz etmemek icin aramadim yarin yine gun icinde ulasicam . Allah tekrar acil sifalar versin . ayrica umarim sigortasi vardir eger yoksa bundan sonrasi biraz dertli olacak
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babsi ile tekrar gorusursen bence belirtmelisin bu tarz kaygilara dusmesinler . zaten uzaktalar iyice kafalari karismasin . Amerikada ambulans geldikten sonra adam olecek olsada oldurmezler , zaten ilgilenmisler belliki ameliyat felan gecirmis . geyige vurmaktan biside olmaz . yakin bir arkadasim ayni sekilde geyige carparak arabasini pert etti yolda . hic durmadan sigorta sirketinin yolladigi kiralik araba ile devam etti yoluna . az once msnden bi hal hatrini sordum sanirim iyi , rahatsiz etmemek icin aramadim yarin yine gun icinde ulasicam . Allah tekrar acil sifalar versin . ayrica umarim sigortasi vardir eger yoksa bundan sonrasi biraz dertli olacak
    Sigortasi varmis..Insallah kapsamli bir sigortadir da cok fazla sorun cikarmazlar.

luckdove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük geçmiş olsun acil şifalar...
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

onur_toros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim inş. en kısa zamanda iyileşirsin..
    allah şifa versin..

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmıs olsun cok uzucu bı durum

Uzaklaştırılmış Kullanıcı 34NVL80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burasi Amerika Afganistan fln degil...Hasta gidecek ve hastane bakmayacak...O hastaneyi naparlar biliyormusun? Boyle hurafelere inanmayin..

Kaan cok cok gecmis olsun..Umarim bir an once eski sagligina kavusursun.
    Dostum bunu ordaki kişiler soyledi adamın hastanede tanıdığıda varmış anlatan kendi kimsenin ruhu bile duymazdı biraz geç mudahele edilse bunu kim bilecek tedavi etmiyorlar demiyoruz geç mudahele anlamında hurafe diil yani gidince yanına sanada anlatır sarper kardeşide orda olacak... ( nede olsa Yeğenim yalan sölicek halimiz yok )
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sigortasi varmis..Insallah kapsamli bir sigortadir da cok fazla sorun cikarmazlar.
    Orada özel sağlık sigortan yoksa sıçtın yani a.q ülkesi parası olana vatandaşı olana. devlet hastanesi yokmuş bütün masrafları kaan karşılayacak özel sigortası yok geyik olayındada geyik çıkabilir die tabela olduğundan ondanda birşey çıkmıyor bazı prosedürler var onları öğrendik %35 %40 gibi indirim şansı yakaladık sadece...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük geçmiş olsun

BERKAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim çok büyük geçmiş olsun. allah acil şifa versin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun :S

sertac1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)