aaaa cok buyuk gecmis olsun ALLAH acil sifalar versin....insallah sorunsuz bi sekilde iyilesir.
aaaa cok buyuk gecmis olsun ALLAH acil sifalar versin....insallah sorunsuz bi sekilde iyilesir.
Fuck The System !!!
ben bugun webcamden konuştum maşallah ıyı durumu kardesımın.. atlatacak en kısa zamanda...
Tango-1 never dies.
Büyük geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin.
odememe yollari var , anlasma yapiyorsun iyice camura yatacaksin ki ozaman baya dusuruyorlar . baska bi arkadasim dagda kayarken dustu kafayi carpti , hafizasini kaybetti anlik ama , noldu bana diye geziyo . daga ambulans vs hastane yine giydirdiler . iyice camura yatti 2bin dolarlik faturayi kivirdi 600dolara halletti tek seferde . iste guya obama bu olaylari engellemek icin ugrasiyor . ama var bi kac yol , herzaman bi acik oluyor sistemde .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Büyük geçmiş olsun....
Katiliorum.
Benimde arkadasimin basina geldi ama baskalari carptigi icin onlari Sigortasi odemisti.
Isallah en kisa zamanda sagligina kavusur ve bole sacma islerle ugrasmak zorunda kalmaz.
Bu memlekette saglik isleri cidden cok zor.
Yataktan kalkamiodum sirf agrisindan 1.5 ay sonraya randevu verdiler, parayla ozele gidicegim halde, cidden bittim o zaman suresinde acidan.
Allah yardimcisi olsun arkadasin.
arkadaşlar Allah hepinizden rağzı olsun.Çok sağolun çok mutlu ettiniz beni.
2 ayağımda kırıldı aşa yukarı 2 sinde toplam 20 tane demir parça var
elllerimde kırıldı
bide bağırsakta bi sorun var idrarımı yapamıyorum hortum bagladılar
min 6 hafta kalcakmşm burda.Arıyan eden msg atan herkese tekrardan çok tşk ederm iyiki varsınız
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)