User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
66 sonuçtan 58 ile 66 arası

Konu: Citroen Saxo VTS hakkında bilgi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    net bilgim yok ama airbagsiz araba airbag olacağını zannetmiyorum beyinle ve sensörlerle alakalı bi durum olması gerek şahsi fikrim airbagsiz klimasız gti alacağıma sunroofsuz vts alırım daha mantıklı
    Teşekkürler.Bende öyle düşünüyorum.Şuan 3 tane gti var biri sunrooflu klima airbag yok biri boş klima airbag sunroof vs yok diğerinde sadece airbag yok deri koltuk vs full araç bu üçünü inceledikten sonra olmazsa vts bakıcağım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı depresif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayatım boyunca tek isteyipte alamadığım otomobiller arasındadır saxo vts 106gti. ufaklığımdan beri hep merak ettim hep araştırdım. gel gelelim aileme bu araçları gösterdiğimde kesinlikle bu aracı kapımıza sokmayız tarzında tepkilerle karşılaştım. ne dediysem ne yaptıysam bir türlü kandıramadım. ama arada arkadaşlarımın araçlarına binerek bu merağımı atmaya çalışıyorum. benim bu zamana kadar gördüğüm en zevkli araçlardan bi tanesidir. kullanan arkadaşın nevsine gerçekten hakim olması gerekir. yoksa kötü sonuçlar doğuruyor.
    Nefsime hakim olamıyacak biri değilim.Her bulduğum yerde gazlamam zevk için alıcağım zaten aracı peder bey hala karşı eski model ve 3 kapı olduğundan 2 tane daha aracımız olduğundan dolayı bu aracı kendime alıcağım zaten peder arada sürecek olsa kesinlikle almam aldıktan sonrada vermem zaten dediğim gibi biraz zevk gençlik ateşi eğlenmek için alıcağım.Teşekkürler.Hayırlısı artık.

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcamak için alıcam zatende çok fazla masraf çıkarsa yakarım arabayı
    kocaman bi kısır döngünün içine girersin..

bişey bozulur yaptırrısın sonra başka bişey bozulur tekrar yaptırırsın sonra gene bişey bozulur onuda yaptırırsın,heh şimdi araba tamam oldu derken bi bakarsın o başta yaptırdığın şey tekrar bozulmuş

ama tabi yok ben 10 numara bi vts alıcam onada yay bile takmayıp full stok binicem fazlada gazlamıycam dersen heralde normal arabalar kadar bozulur.
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kocaman bi kısır döngünün içine girersin..

bişey bozulur yaptırrısın sonra başka bişey bozulur tekrar yaptırırsın sonra gene bişey bozulur onuda yaptırırsın,heh şimdi araba tamam oldu derken bi bakarsın o başta yaptırdığın şey tekrar bozulmuş

ama tabi yok ben 10 numara bi vts alıcam onada yay bile takmayıp full stok binicem fazlada gazlamıycam dersen heralde normal arabalar kadar bozulur.
    Kafam karışıyor sanki yavaş yavaş ama karar verdim alıcağım filtre düzboru egsoz yayla yürürüm fazla oynamam.Aracı gazlamak için almıyorum zaten haftada 1-2 kere en fazla gazlarım oda yapıcağım km 100 bile olmaz amaç zevk heves eğlenmek Sorun çıkarırsada yaptırırım başka bi şeçenek yok zatenAracı zaten mantıksızca kullanıcak bi insan değilim çoğu zaman hız bile yapmam 1.500-2.000 devir açar müziğimi bakarım dalgama pederlede konuşayım akşam bi netten incelediğim araclar var burayada bi sorgu konusu açarım ptesi salı gider beğeniriz inş bitane
    Bu arada yorum için teşekkürler.

plekumat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kafam karışıyor sanki yavaş yavaş ama karar verdim alıcağım filtre düzboru egsoz yayla yürürüm fazla oynamam.Aracı gazlamak için almıyorum zaten haftada 1-2 kere en fazla gazlarım oda yapıcağım km 100 bile olmaz amaç zevk heves eğlenmek Sorun çıkarırsada yaptırırım başka bi şeçenek yok zatenAracı zaten mantıksızca kullanıcak bi insan değilim çoğu zaman hız bile yapmam 1.500-2.000 devir açar müziğimi bakarım dalgama pederlede konuşayım akşam bi netten incelediğim araclar var burayada bi sorgu konusu açarım ptesi salı gider beğeniriz inş bitane
    Bu arada yorum için teşekkürler.
    İmkan Yeterse C2'lerede bakmanızı tavsiye ederim, 17 18'e temiz VTS'ler var..
    Saxo kadar can alıcı olmasada sizin kullanımınızda (2k devirde müzik açık ) daha rahat olur. Birde modelli araba almış olursunuz..

C2 VTS bildiğim kadarıyla Saxo motoruyla aynı, çıkaracağı sorunlarda fazla değişiklik göstermez gibi..
    Astra CDTi

Alıntı DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
    Your car is actually a kind of bumblebee my friend They'r both GM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı plekumat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İmkan Yeterse C2'lerede bakmanızı tavsiye ederim, 17 18'e temiz VTS'ler var..
    Saxo kadar can alıcı olmasada sizin kullanımınızda (2k devirde müzik açık ) daha rahat olur. Birde modelli araba almış olursunuz..

C2 VTS bildiğim kadarıyla Saxo motoruyla aynı, çıkaracağı sorunlarda fazla değişiklik göstermez gibi..
    Teşekkürler ama son karar gti şuan 2 tane ciddi ilgilendiğim arac var c2leri pek sevmiyorum.1-2 hafta içinde herşey belli olucak.

plekumat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlısı olsun o zaman
    Astra CDTi

Alıntı DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
    Your car is actually a kind of bumblebee my friend They'r both GM

barut
    Misafir
    merhaba arkadaşlar 67 tt 411 bu plakalı saxo ıle ılgılı bılgısı aracı tanıyan varmıı

HardCore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar 67 tt 411 bu plakalı saxo ıle ılgılı bılgısı aracı tanıyan varmıı
    4 yıl
    http://www.techturkey.com/forum/arac...ulamalari.html

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)