Nefsime hakim olamıyacak biri değilim.Her bulduğum yerde gazlamam zevk için alıcağım zaten aracı peder bey hala karşı eski model ve 3 kapı olduğundan 2 tane daha aracımız olduğundan dolayı bu aracı kendime alıcağım zaten peder arada sürecek olsa kesinlikle almam aldıktan sonrada vermem zaten dediğim gibi biraz zevk gençlik ateşi eğlenmek için alıcağım.Teşekkürler.Hayırlısı artık.![]()
kocaman bi kısır döngünün içine girersin..
bişey bozulur yaptırrısın sonra başka bişey bozulur tekrar yaptırırsın sonra gene bişey bozulur onuda yaptırırsın,heh şimdi araba tamam oldu derken bi bakarsın o başta yaptırdığın şey tekrar bozulmuş
ama tabi yok ben 10 numara bi vts alıcam onada yay bile takmayıp full stok binicem fazlada gazlamıycam dersen heralde normal arabalar kadar bozulur.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Kafam karışıyor sanki yavaş yavaş ama karar verdim alıcağım filtre düzboru egsoz yayla yürürüm fazla oynamam.Aracı gazlamak için almıyorum zaten haftada 1-2 kere en fazla gazlarım oda yapıcağım km 100 bile olmaz amaç zevk heves eğlenmekSorun çıkarırsada yaptırırım başka bi şeçenek yok zaten
Aracı zaten mantıksızca kullanıcak bi insan değilim çoğu zaman hız bile yapmam 1.500-2.000 devir açar müziğimi bakarım dalgama
pederlede konuşayım akşam bi netten incelediğim araclar var burayada bi sorgu konusu açarım ptesi salı gider beğeniriz inş bitane
Bu arada yorum için teşekkürler.![]()
İmkan Yeterse C2'lerede bakmanızı tavsiye ederim, 17 18'e temiz VTS'ler var..
Saxo kadar can alıcı olmasada sizin kullanımınızda (2k devirde müzik açık) daha rahat olur. Birde modelli araba almış olursunuz..
C2 VTS bildiğim kadarıyla Saxo motoruyla aynı, çıkaracağı sorunlarda fazla değişiklik göstermez gibi..
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar 67 tt 411 bu plakalı saxo ıle ılgılı bılgısı aracı tanıyan varmıı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)