User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
66 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Citroen Saxo VTS hakkında bilgi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMRE-5843 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnş. temiz bi makina bulursun ve umarım insan gbi kullanırsın gtı dan bahsediyoruz şaka değil yani.
    Teşekkürler umarım buluruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RS609 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım mrk etme ısı bılen quıksılver ve gtı yı ayırt eder zaten quıksılverla gtı arasında cok fark var o acıdan canını sıkma.ben bı etrafıma bakayım sorusturayım duzgun bı 106 bulursam sana haber verırım aslında vardı cok duzgun 106 ama satıldı bı kac arkadas var sorarım donerım sana.
    Çok iyi olur abi pazartesi salıya kadar bana haber verebilirsen sevinirim.Haftaya bigün çıkalım hepsini inceleyelim.Şimdiden teşekkürler.

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/beyaz_inci...XQQdisplayitem bu düzgün duruyor km biraz cok ama motor yapıldıysa düzgün iyidir bi bakın isterseniz.
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/beyaz_inci...XQQdisplayitem bu düzgün duruyor km biraz cok ama motor yapıldıysa düzgün iyidir bi bakın isterseniz.
    Teşekklürler.Bu arac baya yüklü bi arac 160küsür hp falan diyolardı benim için fazla oynanmış 11 tlye satıyordu sahibi 1 yıla yakındır ilanı var diye biliyorum daha az oynanmış az kmli bi araç arıyorum peder beyde citroen yerine peugeot alalım diyor ilk tercih gti gibi görünüyor.Bu hafta biraz araştırma yapıcam gibi haftaya alırız büyük ihtimal bi araç.

RS609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam kardesım haber verıcem sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fazla şöfürlük tecrüben yoksa ilk aracın olacaksa daha sakin,yavaş bir modelle başlamanı öneririm şahsen...Karar tercih gene senindir..Ben kişisel düşüncemi telakki ettim..
    Araç ile ilgili bilgiye gelecek olursak;
    -Plastik aksamlardan ses gelebilir.
    -Direksiyon kutusu ve torsiyon bölgesi hassas
    -EuroNcap testlerinde zayıf

+Seri hızlı
    +Standart donanım iyi (Sürücü-Hava yastığı,Klima,ABS)
    +Piyasası 106 GTİ nazaran daha uygun..

Kullanım tarzı ve bakımları önem arz eder..Temiz,diri bir model öle aman aman masraf çıkartmaz..Ama nihayetinde 2. eldir..Supriz masraflarda ihtimal dahilindedir..
    Bu tarz araç alımlarında otomobilin serecesi önemlidir..***** sert,agressif kullanıma müsait..Acele etmeden iyice etüt ederek araştırarak almak isabet olur..
    Şahsen Sırf İzmir iline takılıp kalmamak gerekir..Çeşitlilik ve potansiyel açısından..
    Varsa bulduğun ciddi ilgilendiğin araçlar arkadaşlara rica edersin Ankara veya istanbulda araştırabilir..
    Kolay gelsin...

Kağan Celep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekklürler.Bu arac baya yüklü bi arac 160küsür hp falan diyolardı benim için fazla oynanmış 11 tlye satıyordu sahibi 1 yıla yakındır ilanı var diye biliyorum daha az oynanmış az kmli bi araç arıyorum peder beyde citroen yerine peugeot alalım diyor ilk tercih gti gibi görünüyor.Bu hafta biraz araştırma yapıcam gibi haftaya alırız büyük ihtimal bi araç.
    Gaziemir'in neresinde oturuyorsun bende gaziemirdeyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ohh ohhh Fransız dünyasına şimdiden hoş geldin demir abimizi iyi dinle bu işi en iyi bilen abilerimizden
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fazla şöfürlük tecrüben yoksa ilk aracın olacaksa daha sakin,yavaş bir modelle başlamanı öneririm şahsen...Karar tercih gene senindir..Ben kişisel düşüncemi telakki ettim..
    Araç ile ilgili bilgiye gelecek olursak;
    -Plastik aksamlardan ses gelebilir.
    -Direksiyon kutusu ve torsiyon bölgesi hassas
    -EuroNcap testlerinde zayıf

+Seri hızlı
    +Standart donanım iyi (Sürücü-Hava yastığı,Klima,ABS)
    +Piyasası 106 GTİ nazaran daha uygun..

Kullanım tarzı ve bakımları önem arz eder..Temiz,diri bir model öle aman aman masraf çıkartmaz..Ama nihayetinde 2. eldir..Supriz masraflarda ihtimal dahilindedir..
    Bu tarz araç alımlarında otomobilin serecesi önemlidir..***** sert,agressif kullanıma müsait..Acele etmeden iyice etüt ederek araştırarak almak isabet olur..
    Şahsen Sırf İzmir iline takılıp kalmamak gerekir..Çeşitlilik ve potansiyel açısından..
    Varsa bulduğun ciddi ilgilendiğin araçlar arkadaşlara rica edersin Ankara veya istanbulda araştırabilir..
    Kolay gelsin...
    Şoförlüğün iyi sayılır 2 yıldır arac kullanıyorum çok fazla alıpta gazlama hevesim yok şehir içi zaten hayatta gazlamam yavaş yavaş müziğimi açar ilerlerim hız yapıcağım yerler bellidir otoban ve geniş fazla trafik olmayan yerlerde gazlarım başta dediğim gibi fazla bi hız hevesim yok arada eğlenmek için otobana çıkar yürürüz öyle aracı alır almaz gazlıyacak aracı tanımadan sınırları zorlıcak bi insan değilim.
    Şuanlık gti düşünüyoruz ilk seçeneğimiz izmir içi gti olmazsa istanbul ankara vs bi ilden bulup alıcağız inşallah vtsden vazgeçtik heralde peder bey peugeot olsun diyor.
    Aracı çok fazla kullanmıyacağım haftasonları ve haftaiçi akşamları çıkarırım.Bakımlarını zaten hiç eksik etmem haftanın bir günü kesin sanayide geçiririm
    Bilgi için çok teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hokc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gaziemir'in neresinde oturuyorsun bende gaziemirdeyim.
    Cengizhan ilkokulunun karşısında hemen evimiz meydanın 100-150 mt ilerisi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ohh ohhh Fransız dünyasına şimdiden hoş geldin demir abimizi iyi dinle bu işi en iyi bilen abilerimizden
    Evet demir abi fazlasıyla bilgili görünüyorama vtsden vazgeçtik gti aramaktayız.Daha bu bişey değil asıl aracı aldıktan sonra forumdaki vts-gti cilerin çok kafasını şişiriceğim

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allllllllllllllllllllllllllllllllllllll MAAAAAAAAAAA çok araba kullandım kendi düşünceme göre bukadar zevkli bi araç kullanmadım desem yalan olmaz elbetteki para harcaman gerekir araba sonucunda x de alsan harcama yapacaksın yanlız alırken geçmişini bildiğin bi araç almanda fayda var çünkü piyasada çok bitik saxo 106 var
    PROJECT 01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allllllllllllllllllllllllllllllllllllll MAAAAAAAAAAA çok araba kullandım kendi düşünceme göre bukadar zevkli bi araç kullanmadım desem yalan olmaz elbetteki para harcaman gerekir araba sonucunda x de alsan harcama yapacaksın yanlız alırken geçmişini bildiğin bi araç almanda fayda var çünkü piyasada çok bitik saxo 106 var
    Teşekkürler yorumunuz için.Bende zaten zevk için alıcağım aracı arada belki işyerine gider gelirim.Diğer kullanımlarım zevk için olucak.Masraf illaki yapıcağım.Akıllı kullanımda temiz bi aracın bana fazla bi masraf acıcağını sanmıyorum.Peder citroendense peugeota daha sıcak bakıyor izmirde şuan 3 tane gti buldum 2 si daha 89-92k kmde haftaya inceliyeceğim inş bu aracları.Hayırlısı artık.

Birde bişey sorucağım airbagsız gti a airbaglı orj direksiyon taksak aktif hale getirebilir miyiz?getirebilirsek çok uğraştırır mı?ne kadara patlar?Yardımcı olursanız sevinirim.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde hayallerimi süslüyor 106 ya da vts..şu an ki aracım 206 xr..babamı ikna edemedigim için alamadım o şirin arabalardan bitane..
    Nasip kısmet böyleymiş..umarım temizini bulur ve alırsın.Memnun kalacagına eminim
    Hadi bakalım yolun açık olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde hayallerimi süslüyor 106 ya da vts..şu an ki aracım 206 xr..babamı ikna edemedigim için alamadım o şirin arabalardan bitane..
    Nasip kısmet böyleymiş..umarım temizini bulur ve alırsın.Memnun kalacagına eminim
    Hadi bakalım yolun açık olsun
    Teşekkürler.Bende böylebişey beklemiyordum öyle bi muhabbetten sonra çıktı heran karar değiştirebilir acele ediyorum bulalım bi arac alalım hemen diye de daha bugünden daha yüksek model 5 kapı arac alalım dedi bende binmem dedim kapının önünde yatırırsın dedim haftasonu biraz gaz veriyim inşallah haftaya bulup alıcağız bitane.Bakalım hayırlısı artık.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alma alma 5 kapılı..yaşlarımız hemen hemen aynı tatmin etmez 5 kapı..
    106 ya da saxo'ya zorla sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alma alma 5 kapılı..yaşlarımız hemen hemen aynı tatmin etmez 5 kapı..
    106 ya da saxo'ya zorla sen
    Aynen bende öyle düşünüyorum.Söyledim zaten peder beyede bu yaşımda binemiyeceksem ne zaman binicem tek kapı araca diye şuan karar aşamasında zorluyorum birazda kafasına gittimmi bitiricez heralde işi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayatım boyunca tek isteyipte alamadığım otomobiller arasındadır saxo vts 106gti. ufaklığımdan beri hep merak ettim hep araştırdım. gel gelelim aileme bu araçları gösterdiğimde kesinlikle bu aracı kapımıza sokmayız tarzında tepkilerle karşılaştım. ne dediysem ne yaptıysam bir türlü kandıramadım. ama arada arkadaşlarımın araçlarına binerek bu merağımı atmaya çalışıyorum. benim bu zamana kadar gördüğüm en zevkli araçlardan bi tanesidir. kullanan arkadaşın nevsine gerçekten hakim olması gerekir. yoksa kötü sonuçlar doğuruyor.

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler yorumunuz için.Bende zaten zevk için alıcağım aracı arada belki işyerine gider gelirim.Diğer kullanımlarım zevk için olucak.Masraf illaki yapıcağım.Akıllı kullanımda temiz bi aracın bana fazla bi masraf acıcağını sanmıyorum.Peder citroendense peugeota daha sıcak bakıyor izmirde şuan 3 tane gti buldum 2 si daha 89-92k kmde haftaya inceliyeceğim inş bu aracları.Hayırlısı artık.

Birde bişey sorucağım airbagsız gti a airbaglı orj direksiyon taksak aktif hale getirebilir miyiz?getirebilirsek çok uğraştırır mı?ne kadara patlar?Yardımcı olursanız sevinirim.
    net bilgim yok ama airbagsiz araba airbag olacağını zannetmiyorum beyinle ve sensörlerle alakalı bi durum olması gerek şahsi fikrim airbagsiz klimasız gti alacağıma sunroofsuz vts alırım daha mantıklı
    PROJECT 01

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)