Bence fibercileri dolasın, kesin kalıp falan cıkartıyorlardır
Jant lastik de bir arabanın üstünde veya sahibinden.comda cıkar piyasaya![]()
Bence fibercileri dolasın, kesin kalıp falan cıkartıyorlardır
Jant lastik de bir arabanın üstünde veya sahibinden.comda cıkar piyasaya![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
sahibi ile görüştüm biraz önce
arabayı takoza kaldırmışlar jant lastik almışar koltukları almıslar tesisatı sokmusler
ön cam kırıkmış
tamponlar yerindeymiş ama takozdan düşürdükleri için paramparçaymış
beni en sevindiren eve girdikden sonra arkadaşımın kardeşine bir şey yapmadan anahtarları alıp çıkmaları.
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
geçmiş olsun demek bizim buralarda gene başladılar hırsızlığa doğal yaz geliyor ya hırsızlık oalyı artar iyice, bulunduğunada sevindim tekrardan geçmiş olsun cana bişey olmamışya en iyisi o
ilgilenen ve arayanlara teşekkürler
konu silinebilir
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
çok geçmiş olsun kötude olsa bulunduguna sevındım
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
gebzedede bir starex komple soyulmuş jantlarına kadar ne var ne yok almışlar allah belalarını versin
arabayı terkedılmısmı bulmuslar yanı?
geçmiş olsun egemen abi. özcan benim tanıdığım özcan mı ?
bu starex in tampon kalıbı transporter a tam uyuyorsa eğer kalıp maltepede diyebilirimbugün yanlış hatırlamıyorsam gri renkte bi transporter a takılmıştı siyah ön arka tampon ve marşpiyeller yolun kenarında uğraşıyolardı.şimdi fotoya bidaha baktımda benziyo tampon baya..
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
kalıbın tam uyması dıye bısey soz konusu olamaz ama ust tarafı kesıp transporterın klıbını alırlar ıkısını bırlestırırı boyarlar al sana aynı tampon .bu arada bi starex daha var kırmızı olması lazım.
geçmiş olsun bulunması sevindirici ama bi eve giren hırsız tekrar girmicek diye bişey yok aklınızda bulunsun adamları bulursanızda tedbırınızı alın..
sağolun arkadaşlar
evet Cihan Bizim özcanların arabası
İşallah Kimsenin Başına Böyle Şeyler gelmez Dikkat edelim.
Konu Silinebilir.
Geçmiş olsun
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
daha fazla kaçamazlardı zaten ama arabayı parçalamışlar işte şerefsizler :@ büyük geçmiş olsun...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)