sağolun arkadaşlar
işallah bulacağız aracı.
sağolun arkadaşlar
işallah bulacağız aracı.
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
o akşam özgürlerle mc'te yemek falan yemiştik sohbet etmiştik ondan sonra cuflaya cuflaya eve gitti sabah haberini aldım arabası çalınmış cok üzüldüm cevresine zararı dokunmayan bir arkadaşımdı kesinlikle bilen biri yaptı..
Çok gecmiş olsun abi inş kaskosu vardır..
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
en kisa zamanda bulunur insallah.bir ara arkadasimin çavusoglundan arabasi çalinmisti topselvide bulunmustu.bir oralari arastirin derim ben.birde gözdagina bakin.sonuçta dikkat edici bir araç en kisa zamanda bulursunuz insallah...
aracı biliyorum.inşallah en kısa zamanda bulunur.
geçmiş olsun .
büyük geçmiş olsun inş kısa zamanda bulunur![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Arkadaşım geçmiş olsun.İnşallah bulunur..Benimde doğan slx aracım çalındı 1.5 ay oldu ama henuz bulunamadı.Allah sabırlar versin..Ben aklıma getirmemeye çalışsam da elimde değil geliyor ve cinlerim tepeme çıkıyor![]()
sanada geçmiş olsun arkadaşım umarım seninkide bulunur
bu konuyu sürekli güncel tutucam taaki bulunana kadar..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Cok buyuk gecmis olsun umarım en yakın zamanda bulunur..![]()
bu araç en yakın zamanda bulunmassa bn adımı değiştirirm hadı tamponları sokersın 2 vidaya bakar.jantlarıda sokersın3 bijona bakar ama o düşüklükten herkes ayıkır bu arabayı geçmiş olsun...
geçmiş olsun.en kısa sürede bulunur inşallah
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
sağolun beyler ilk haber geldi
işallah doğru ise
cumartesi gecesi 4:30 5 arası bostancı sanayiye girerken görülmüş.
sanayide tanıdığı olan varmı bi o taraflara haber salsak?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)