cekme belgeli arabalardada artık yeni plaka vermiyolar die biliyorum sadece sıfır arabalarda oda sıradan bir plaka veriyolarmış.ama dilekce olayları falan die bahsediyolar bi kaç aya kadar düzene oturur herhalde.
cekme belgeli arabalardada artık yeni plaka vermiyolar die biliyorum sadece sıfır arabalarda oda sıradan bir plaka veriyolarmış.ama dilekce olayları falan die bahsediyolar bi kaç aya kadar düzene oturur herhalde.
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
niye böyle bi durum oluştu en ufak bi fikri olan varmı?
ben çok merak ediyorum acıkcası
remaps.tr & Turbo Zone Garage
yok olmuyormuş maddelere baktımda arkadaşlar,
c) İşleme müteakip araca önceki plakası tahsis edilir ve motorlu araç trafik belgesi tanzim edilerek verilir.
geçmiş olsun diyelim.
Failure is not an option.
34 plaka kaldı üzerime.. 2 gün sonra ruhsatı alacağım.. az sonra kanald haber'de 2. el oto satışları durdu diye haber var.. herkes izlesin..
Bir de artık marka modelle birlikte plakalarda moda olur, vti vtec typerlardan sonra tüm araçlar böyle söylenilir uyuz oluyorum
abc megane
dys clio
qwe vectra
ak avensis
amk laguna
sie x5
hani ikametgaha göre idi sigorta primi yalan habermıymıss
hehreehe 28 nisan da almısım satışı![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
sanırım 28 inde 06 ya çevirdim yırttık hani plakalar şahsa kalıyodu yaa iyice içine ettiler harbi piç etmişler sistemi emniyete gittim kapıda 2 arama yeri var biri bayan biri erkek yapmışlar tuvalet gibi olmuş bi tarafta oturan bayan polis diğer taraf 80 kişi erkek sırası kenefmisin müdürlük mü belli değil içerisi daha bi saçma randevu aldık yine işimiz zor yetişti ulan adam gibi sistem yapın bi taraftan ver evrağı öbür taraftan al heryere biz koşturuyoruz 3 günde bi ruhsat işini zor bitirdim
ECUTECH İstanbul
hatırlarsanız ilk çıktıgında tüvtürkde kuzey güney iki bölgeden oluşuyordu istanbul plaka araç antalyada muayne olamıyordu![]()
![]()
canım türkiyem hep böyle deneme yanılma yönetemi![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
babamda satış yapamadı bunun yüzünden![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
aferin devletimizebenim için sıkıntı yok ama vatandaşları düşürdükleri hal ortada perişan ettiler yine yazıklar olsun..
Livestrong
Yarın bir araç için notere gideceğim ama haberlerde noterlerin sistemi devre dışı kaldı gibi bir haber varmış bilgisi olan varmı bu konuda ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)